reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej BabeczKi:)
Ale u nas dzisiaj zzzzzimno:eek:Wstalam rano a wszedzie bialo...

JagienKo- jak TAm Twoje dziciaczkI...JAK Laurusia?

Dziewczyny trzymam mocno Kciuki za wszystkie fasolinKi

Nullko
a jak dzis u Ciebie skarbie?

reklama
Dziś jest ok wczoraj też troszkę plamiłam teraz spokój i tak w kółko.
Za to mamy sajgon w domu bo Julek wczoraj miał prawie 40 stopni gorączki . Leki na zbicie nie pomagały. Gardło go bolało. Zamówiłam wizytę domową wczoraj i dobrze bo to angina i antybiotyk przez 10 dni. Nic nie je a w nocy wymiotował leki na gorączkę. NOrmalnie sajgon.

Matko co za tragedia :( szkoda Kasi szkoda jej synka którego nosiła pod sercem, szkoda córeczki i męża i całej rodziny która przeżywa teraz chwilę których nikt nie chciałby nigdy przeżywać.
W jednej chwili zgasły dwa życia :(
[*] [*]

Straszna tragedia.....
[*]
[*]
Ja dzis zmeczona na maksa. caly dzien latania i musze swoje teraz odsiedziec bo wszystko mnie ciagnie w dol:sorry:

Jagienko a mialas wagę Laury z okolo 26 tyg??

Niestety mam tylko z 22tc a potem już z 31tc

JagienKo- jak TAm Twoje dziciaczkI...JAK Laurusia?

Na razie (tfu,tfu) ok,Laurusia ma jeszcze lekki katarek i muszę bardzo pilnować żeby nie zeszło jej niżej..robię jej od niedzieli inhalacje z soli fizjologicznej,oklepuję,psikam wodą morską i Mucofluidem bo ma taki wewnętrzy katar,nie leci jej na zewnątrz tylko "chrumka" głębiej,jak zaciągnie podczas płaczu tę flegmę to zdarza się jej zwrócić nawet ale od trzech dni już nie bo to rozrzedzam i odciągam fridą,z dnia na dzień jest coraz mniej :tak:boję się strasznie ale co mogę to już robię,reszta zależy tylko od jej organizmu...wogule dzielnie to wszystko znosi moja klusia :tak:

dziewczyny czytalyscie :-(
jaki swiat jest niesprawiedliwy

https://www.babyboom.pl/forum/pozeg...e_bush-nasza-mamusia-wrzesniowa-2008-a-55014/

osierocila 3 letnia dziewczynke i w marcu 2012 roku miala synka urodzic
zobaczcie zdjecia jaki samochod zmasakrowany
same mi lzy leca
[*]
[*]
straszna tragedia wyrazy wspolczucia dla rodziny

Straszne...
[*]
[*] Dwa życia....

Asiuniak,czasem sobie radzę a czasem kompletnie nie...chociaż już coraz sprawniej mi idzie,zwłaszcza że niunia coraz starsza :happy:

Jutro mamy chrzciny małej więc latania dzisiaj było co niemiara mimo że robimy w lokalu...kurcze,aż płakać mi się chce na samą myśl,dla mnie chrzest święta to taka magia :-)

Jagienka zrob jej inhalacje z majeranku:tak: łyżeczkę majeranku zaparz jak herbate(pol kubka wrzatku) i potem odcedz przez gaze. Potem inhaluj tym 3xdz po kilka minut. Bardzo pomaga takim maluchom na gesty katarek. Kumpela tak swoja miesieczna niunie wyratowala z mega kataru:tak:
Nullka zdrowka dla synka. Zeby antybiotyk szybko podzialal i zbil goraczke. Potem juz tylko lepiej bedzie:tak:

Jagienka zrob jej inhalacje z majeranku:tak: łyżeczkę majeranku zaparz jak herbate(pol kubka wrzatku) i potem odcedz przez gaze. Potem inhaluj tym 3xdz po kilka minut. Bardzo pomaga takim maluchom na gesty katarek. Kumpela tak swoja miesieczna niunie wyratowala z mega kataru:tak:

Dobrze wiedzieć :tak: a czy ten napar mogę bez obaw wlać do nebulizatora?
Jutro spróbuję jak wrócimy z chrzcin :tak:

reklama
Ja wlewalam juz nie raz tylko trzeba odcedzic zeby nic tam nie plywalo. Dlatego przez gazik najlepiej albo pieluszke. Zdrowka dla Laurusi i cudownej uroczystosci zycze.

Do góry