reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej :happy2:

Wreszcie mogę Was podczytać,wybaczcie nieobecność ale nie miałam internetu,dopiero dzisiaj mąż odebrał nowy modem...Z góry przepraszam że tak tylko odpisze po łebkach ale nie mam czasu,zaraz chrzciny,do tego niunia ma katarek :-(

Kobitki, powiedzcie mi czy używacie inhalatora? Warto kupic? Ola znów chora i lekarka nam poleciła kupic..

Tak,tak i jeszcze raz TAK :tak: Ja kupiłam jak Dawidek miał roczek bo często chorował na górne drogi oddechowe i jestem baaardzo zadowolona,używam do dziś z dość dużą częstotliwością,nawet teraz u małej-na katar-REWELACJA!! Szczerze polecam :tak::tak:

zdjęcie małej

Cukiereczek :-):-):-)

Jagienka ile Laurusia warzyla w 30tc?

W 31tc ważyła 1673g

Asiuniak-witaj wreszcie :-) trzymam kciuki za dziewczykę :tak:

Fikusowo-pamietam Cię z cafe ;-)jak Twoja córeczka,daje Ci odetchnąć? Jak sobie radzisz z dwójką maluchów? Twój synek jeszcze malutki :tak:

reklama
Nullko, z tego co pamietam to ostatni stosunek byl kilka dni przed owulacja - ale ja sama dokladnie nie umialam jej okreslic. Mialam to wszystko gdzies dokladnie zapisane, ale po wgraniu nowego systemu nie mam tego na pulpicie, tylko skopiowalam na dysk przenosny ktorego nie moge teraz znalezc. Postaram sie poszperac i jak uda mi sie to wkleje tutaj. Na pewno 2,5-3 dni przed owulka byl ostatni stosunek. Stosowalam tez diete (mg, wapn) i pozytywne myslenie hehe

Jagienko, dziękuje ze pytasz!! Jak dla mnie to Ty radzisz sobie rewelacyjnie z 3!! I to bez meza! Ja tez lekko nie mam, bo moj syenk jest ciagle w domu ze mna, i nie moge poswiecic mu tylw uwagi ile bym chciala i ile on by chcial:/ Widac jaki jest zazdrosny, zrobil sie nerwowy, czesto krzyczy. Niby caluje mala, przytula (oczywiscie na swoj sposob) ale widac ze najlepiej mu jak ona spi :p
Jest ciezko, nie powiem, ale nie zaluje! Czas szybko zleci tak naprawde, i pozniej beda same plusy!
Mam tesciow blisko ale nie garna sie do jakiejkolwiek pomocy, moze czasem wezma Malego popoludniem popznym na godzinke, lub dwie do siebie i ityle.

pozdrawiam

Cześć dziewczyny,
w tym cyklu zaczelam z mężem starania na dziewczynkę. Mam do was pytanie. Na ile dni przed owu zrobiłyście stop przytulankom i udało wam się zajść w ciążę?...będę wdzięczna za odpowiedź.

Witaj
U mnie było 2,5-3dni przed owu ale czy dziewczynka nie wiadomo.
Dziewczyny które mają lub będą miały córki też mniej więcej 3-4 dni

Znowu plamie i boli mnie brzuch bardzo. Już jestem tak zmęczona tym czekaniem... ta niewiadoma co będzie dalej. Raz jestem pełna nadziei a innym razem zalamana.

Do tego mąż pracuje cały długi weekend nawet dziś i w niedzielę więc jest zajeb...
I jak tu leżeć i odpoczywać z dwójką dzieci ?

nullka spokojnie, wszystko jest dobrze. nie raz Ci dziewczyny pisaly ze plamily i ostatecznie urodzily zdrowe dzieci i tego sie trzymajmy. spokojnie. byc moze takie spordyczne plamienia moga sie u Ciebie pojawiac, ale nie musza oznaczac nic zlego.
a co Twoj lekarz powiedzial jak mu powiedzialas ze mialas mala plamke krwi?
trzymam caly czas za Ciebie kciuki iza Twoja mala silna kruszynke:tak:

witam wszystkich:-)
zrobilam dzis test ciazowy ale wyszedl negatywny:-(
ale zrobie jeszce w poniedzialekjak nie dostane miesiaczki...moze wyjdzie cos tam :tak:

Jagienko fajnie że jesteś

Beatko mi lekarz powiedział że też duża dziewczynka rośnie, wyprzedza o 2 tyg termin z OM,a ze wiemy kiedy zapłodnienie było, wiec po prostu spore dziecko

Ja miałam okolo 2,5 d przez owu

Dziewczyny, mam pytanie: kiedy jest większe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę 4 dni przed owulką czy 3 dni po owulce??? Trochę nabroiłam i teraz nie wiem co z tego będzie...

reklama
Kurczę, przytulałam się z mężem 4 dni przed owulką, potem nas poniosło i 3 dni po owulacji też było przytulanie... I mam wrażenie, że chyba któreś przytulanie zaskoczyło, ale nie wiem które...Jak myślicie??? Z odległości czasowej bardziej mi wygląda na to sprzed owulacji, ale...Zostaje właśnie to "ale"...

Do góry