Jagienka29
Fanka BB :)
Hej 
Wreszcie mogę Was podczytać,wybaczcie nieobecność ale nie miałam internetu,dopiero dzisiaj mąż odebrał nowy modem...Z góry przepraszam że tak tylko odpisze po łebkach ale nie mam czasu,zaraz chrzciny,do tego niunia ma katarek :-(
Tak,tak i jeszcze raz TAK
Ja kupiłam jak Dawidek miał roczek bo często chorował na górne drogi oddechowe i jestem baaardzo zadowolona,używam do dziś z dość dużą częstotliwością,nawet teraz u małej-na katar-REWELACJA!! Szczerze polecam 

Cukiereczek :-):-):-)
W 31tc ważyła 1673g
Asiuniak-witaj wreszcie :-) trzymam kciuki za dziewczykę
Fikusowo-pamietam Cię z cafe ;-)jak Twoja córeczka,daje Ci odetchnąć? Jak sobie radzisz z dwójką maluchów? Twój synek jeszcze malutki

Wreszcie mogę Was podczytać,wybaczcie nieobecność ale nie miałam internetu,dopiero dzisiaj mąż odebrał nowy modem...Z góry przepraszam że tak tylko odpisze po łebkach ale nie mam czasu,zaraz chrzciny,do tego niunia ma katarek :-(
Kobitki, powiedzcie mi czy używacie inhalatora? Warto kupic? Ola znów chora i lekarka nam poleciła kupic..
Tak,tak i jeszcze raz TAK

Cukiereczek :-):-):-)
Jagienka ile Laurusia warzyla w 30tc?
W 31tc ważyła 1673g
Asiuniak-witaj wreszcie :-) trzymam kciuki za dziewczykę

Fikusowo-pamietam Cię z cafe ;-)jak Twoja córeczka,daje Ci odetchnąć? Jak sobie radzisz z dwójką maluchów? Twój synek jeszcze malutki