reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Marzycielko, jeśli jednak @ Ci wypadnie (a trzymam mocno kciuki by nie!) to pomyśl o sprawdzeniu progesteronu i prolaktyny w 7 dniu po owulacji (najlepiej prolaktyny z obciążeniem, czyli tzw. test czynnościowy) oraz kupnie B-Complexu z dawką B6 50-100 mg, mi bardzo pomógł! Też zmykam pospać trochę przed porannymi emocjami, dobrej nocki i kolorowych snów dla wszystkich! :-)

Cześć babeczki!

Czy mogę do Was dołączyć?
My na 2014 rok planujemy braciszka dla naszej Mii i mamy jeszcze kupę czasu, ale zależy nam na chłopczyku, stąd trafiłam na ten wątek. :happy2::happy2::happy2:

Z chęcią będę czytała i pisała tu, pewnie wiele się dowiem.
Buziaki!

Mary pewnie ze mozesz :-) my sie poznalysmy na staraczkach 2011 ja opuscialm watek bo musialam przerwac staranka ...
Gratuluje slicznej coreczki :tak:pisz z nami a napewno duzo sie dowiesz o planowaniu ;-)

witam porannie -my zaraz ruszamy do Poznania wiec ja tylko na chwilę.
mój wykres bez zmian -nadal mam 37'

g.png

Mary-witaj kochana :) powodzenia w planowaniu synka;))&&&&

Marzycielka wyszły Ci suwaczki:):)

Pirania ..-Ty wiesz :)))))&&

pozdrawiam wszystkie kobietki:)

pewnie sie zaraz wszystkie zejda i będa obgryzać pazurki w oczekiwaniu na info od Piranii:))))

Marzycielka życzę Ci aby @ się nie pojawiła &&&&&& powodzenia!
Dario i piranha kciuki trzymam! :tak:

udanej soboty życzę
u nas choroby cd. i jeszcze walczymy dziś z gorączką. Jutro powinno być ok. Z reguły pierwsze dwa dni najgorsze są u Filipa.

idę kawkę pić:]

reklama
Do góry