reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kosmo dzieki, dalas mi jaks nadzieje :-)
ale sie bedzie dzialo w przyszlym tygodniu :tak:
Mama to udany dzien dzisiaj mialas, nie mo to jak szalenstwo zakupowe, dobre lekarstwo na wszystko:-)

Marzycielka ,Edyta dzięki;)))
jestem wykończona,tym noszeniem ,dźwiganiem...krzyż mnie rypie ,no ale juz mam połowę tego co chciałam;)
reszta musi poczekac ;))

kochane mykam na dzis bo marzę ,żeby się połozyć..
dobrze,że dzieci już śpią .......

Wróciłam z zakupów, ale skończyło się tylko na spożywce, wylukałam bluzy dla M, dla siebie nic nie znalazłam. Jakoś nic mi nie wpadło w oko, albo były jeszcze kiepskie przeceny, ale zaliczyłam tylko carry, marks&spencer.
Muszę na to mieć trochę więcej czasu, a tak na szybko to się nie dało.

Dzięki Kingulko, Lorelain za dobre słowo! Same wiecie jakie jest to ważne dla każdej z nas!

Kosmo, jestem z Tobą, niech spokój zagości w Twoim serduszku, bo na to zasługujesz!
A tamten durny lekarz, to po prostu złośliwiec, zobaczył przejmującą się mamę, która chce mieć córeczkę, no to jej powiem, niech się nie cieszy. Tacy niektórzy są, w tym lekarze. Będzie córunia, na pewno.:-)

Mama,
no to się spisałaś na szóstkę!
Dziewczynki drogie, pytam Was jeszcze raz, o ten vitagyn c. Zakupiłam go dzisiaj, jak go stosować, prze ile dni, czy po starankch? Wiem, że dla Was jest to oczywiste, ale dla mnie nie. Please.......................

Gal w temacie vitagyn nie pomogę bo ja nie stosuję, musisz poczekać na Piranhe aż ochłonie i wróci, to na pewno pomoże:-D
Kosmo zmień lekarza, bo ten do niczego się nie nadaje, nie cierpię takich cwaniaków:wściekła/y: też takiego miałam w przychodni, i niestety miał zawsze rano dyżury, ale kolejek do niego nigdy nie było, stary cap!!!

Dzięki axarai, wydaje mi się jednak, że Piranha nie stosowała vitagynu c. No nic zobaczymy, może jeszcze inne dziewczynki dopowiedzą....:-)

Gal Piranha moze nie stosowala tego specyfiku ale ona jest nasza specjalistka jesli chodzi o witaminiki i suplementy,i napewno Ci pomoze :tak:

reklama
ten vitagin to najlepiej po okresie tak 2 dnia ale lepsze satabletki doustne lacibios femina ja bralam od konca miesiaczki do owulacji albo i po :)

Do góry