T
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Przyszłam się przywitać niedzielnie =)
Kinga - aaaaaaaaa masz długie włosy
.... wyglądasz całkiem inaczej niż w króciutkich! .... super! ... nie poznałabym cię 
mama - dobrze że tempka utrzymuje się na swoim poziomie i nie spada
Kinga - aaaaaaaaa masz długie włosy

mama - dobrze że tempka utrzymuje się na swoim poziomie i nie spada

Księżniczka77
optymistka
Witam,
Jestem tutaj nowa, ale niezupełnie ponieważ obserwuję Wasze staranka od dłuższego czasu. Mam na dzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona.
Jestem tutaj nowa, ale niezupełnie ponieważ obserwuję Wasze staranka od dłuższego czasu. Mam na dzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona.
kosmopolitan
witam niedzielnie
kinga aaaaaaaaaa jaka a Ciebie sliczna dziewczyna. no to teraz juz wiem ze to wyjatkowe forum z wyjatkowo slicznymi madrymi dobrymi dziewczynami
i slicznymi dzieciakami
piranha jejku jaka musisz byc nieziemsko szczesliwa
a wczoraj zapomnialam napisac o tym Twoim upadku. dzieki Bogu nic sie nie stalo i wszystko dobrze
piranha mam do Ciebie pytanie. otoz z mezem od dluzszego czasu szukamydo domu jakiejs egzotycznej fajnej orginalnej palmy, badz drzewka- czy wiesz gdzie mozemy takiego cos kupic? generalnie chodzi nam o cos niespotykanego;-)a widze zew Ty mozesz nam bardzo pomoc;-) a Ty nie masz przypadkiem do sprzedania tej srebrenej palmy- idealnie bym do pasowala;-)
a ja mam jakis kryzysowy czas
jakos straszny dol mnie dopadl, jakies glupie sny mi sie snia- pewnie wina pelni. tak czy inaczej jakos mi smutno. dodam ze z mezem super, synek tez juz nie ma tak strasznych histerii- wiec nie wiem skad ten dol. no i przez ten glupi nastoj przestalam wierzyc ze sie udalo, no i w ogole....

kinga aaaaaaaaaa jaka a Ciebie sliczna dziewczyna. no to teraz juz wiem ze to wyjatkowe forum z wyjatkowo slicznymi madrymi dobrymi dziewczynami

piranha jejku jaka musisz byc nieziemsko szczesliwa

piranha mam do Ciebie pytanie. otoz z mezem od dluzszego czasu szukamydo domu jakiejs egzotycznej fajnej orginalnej palmy, badz drzewka- czy wiesz gdzie mozemy takiego cos kupic? generalnie chodzi nam o cos niespotykanego;-)a widze zew Ty mozesz nam bardzo pomoc;-) a Ty nie masz przypadkiem do sprzedania tej srebrenej palmy- idealnie bym do pasowala;-)
a ja mam jakis kryzysowy czas

K
Kinga85
Gość
lore
))))))))))) zmiana prawda? :-) włosy mi szybko rosną. A u ciebie czyżby spadek przed owulacyjny juz ? 
daria super!!!!
uuuuuuu.... ale zasłodziłaś
miło mi. No forum jest wyjątkowe zwłaszcza ten wątek! od lat 
Kosmo nie dołuj się! to źle wpływa na dzidzie
przecież jest wszystko sii.. uśmiechnij się proszę. nosek do góry i dołki na bok precz

daria super!!!!

witam niedzielnie![]()
kinga aaaaaaaaaa jaka a Ciebie sliczna dziewczyna. no to teraz juz wiem ze to wyjatkowe forum z wyjatkowo slicznymi madrymi dobrymi dziewczynamii slicznymi dzieciakami![]()
![]()
uuuuuuu.... ale zasłodziłaś

Kosmo nie dołuj się! to źle wpływa na dzidzie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
-Lorelain-
K
Kinga85
Gość
myślę że do tego czasu spokojnie wystrzeli jeszcze...
kiedyś widziałam podobne wykresy i było git!
wiec spokojnie obserwujemy dalej... :]

kosmopolitan
Daria gratulacje!!!! super!!!! zycze zdrowej bezproblemowej ciazy
Kinga oj nie chcialabym sie dolowac, ale czlowiek czasem nie ma na to wplywu -samo przychodzi
dziewczyny nie znam sie na tych waszych wykresach temperatur ale chyba dobrze wygladaja
tak czy inaczej dalej mocno trzymam kciuki za wszystkie staraczki, zeby w tym cyklu zobaczyly dwie wypasione tluste kreseczki
ksiezniczko witaj
fajnie ze jest nas coraz wiecej

Kinga oj nie chcialabym sie dolowac, ale czlowiek czasem nie ma na to wplywu -samo przychodzi

dziewczyny nie znam sie na tych waszych wykresach temperatur ale chyba dobrze wygladaja

ksiezniczko witaj

reklama
K
Kinga85
Gość
wiesz ja też się tak nie znamKinga oj nie chcialabym sie dolowac, ale czlowiek czasem nie ma na to wplywu -samo przychodzi
dziewczyny nie znam sie na tych waszych wykresach temperatur ale chyba dobrze wygladajatak czy inaczej dalej mocno trzymam kciuki za wszystkie staraczki, zeby w tym cyklu zobaczyly dwie wypasione tluste kreseczki
![]()
mierzę bo chcę wiedzieć kiedy owulacja itp.. jakiś obraz mieć.
zobaczymy
Ja też kciuki 3mam za nas wszystkie starające się

Podziel się: