reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Przyszłam się przywitać niedzielnie =)

Kinga - aaaaaaaaa masz długie włosy :szok: .... wyglądasz całkiem inaczej niż w króciutkich! .... super! ... nie poznałabym cię :rofl2:

mama - dobrze że tempka utrzymuje się na swoim poziomie i nie spada :tak:

Witam,
Jestem tutaj nowa, ale niezupełnie ponieważ obserwuję Wasze staranka od dłuższego czasu. Mam na dzieję, że przyjmiecie mnie do Waszego grona.

dzien dobry:-)
dzis wyszla druga kreska ciemniejsza niz wczoraj ale nie az taka mocna jak ta druga :)
zobacze jeszcze jutro :)
lekarza juz w razie czego polskiego mam :) bo jezyka nie umiem;p

witam niedzielnie:tak:

kinga aaaaaaaaaa jaka a Ciebie sliczna dziewczyna. no to teraz juz wiem ze to wyjatkowe forum z wyjatkowo slicznymi madrymi dobrymi dziewczynami:tak: i slicznymi dzieciakami:tak:

piranha jejku jaka musisz byc nieziemsko szczesliwa:tak: a wczoraj zapomnialam napisac o tym Twoim upadku. dzieki Bogu nic sie nie stalo i wszystko dobrze:tak:
piranha mam do Ciebie pytanie. otoz z mezem od dluzszego czasu szukamydo domu jakiejs egzotycznej fajnej orginalnej palmy, badz drzewka- czy wiesz gdzie mozemy takiego cos kupic? generalnie chodzi nam o cos niespotykanego;-)a widze zew Ty mozesz nam bardzo pomoc;-) a Ty nie masz przypadkiem do sprzedania tej srebrenej palmy- idealnie bym do pasowala;-)

a ja mam jakis kryzysowy czas:cool: jakos straszny dol mnie dopadl, jakies glupie sny mi sie snia- pewnie wina pelni. tak czy inaczej jakos mi smutno. dodam ze z mezem super, synek tez juz nie ma tak strasznych histerii- wiec nie wiem skad ten dol. no i przez ten glupi nastoj przestalam wierzyc ze sie udalo, no i w ogole....

lore :)))))))))))) zmiana prawda? :-) włosy mi szybko rosną. A u ciebie czyżby spadek przed owulacyjny juz ? :happy:

daria super!!!! :rofl2:

witam niedzielnie
yes2.gif

kinga aaaaaaaaaa jaka a Ciebie sliczna dziewczyna. no to teraz juz wiem ze to wyjatkowe forum z wyjatkowo slicznymi madrymi dobrymi dziewczynami
yes2.gif
i slicznymi dzieciakami
yes2.gif

uuuuuuu.... ale zasłodziłaś :laugh2: miło mi. No forum jest wyjątkowe zwłaszcza ten wątek! od lat :tak:
Kosmo nie dołuj się! to źle wpływa na dzidzie:) przecież jest wszystko sii.. uśmiechnij się proszę. nosek do góry i dołki na bok precz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Daria - no to teraz już oficjalnie mogę Ci pogratulować !!!

Kinga - no własnie sama nie wiem co to jest... myślę że owu będę miała w 12 albo 13 dc :eek:

witaj księżniczka

myślę że do tego czasu spokojnie wystrzeli jeszcze...:tak: kiedyś widziałam podobne wykresy i było git! :happy: wiec spokojnie obserwujemy dalej... :]

Daria gratulacje!!!! super!!!! zycze zdrowej bezproblemowej ciazy:tak:

Kinga oj nie chcialabym sie dolowac, ale czlowiek czasem nie ma na to wplywu -samo przychodzi:wściekła/y:

dziewczyny nie znam sie na tych waszych wykresach temperatur ale chyba dobrze wygladaja:tak: tak czy inaczej dalej mocno trzymam kciuki za wszystkie staraczki, zeby w tym cyklu zobaczyly dwie wypasione tluste kreseczki:tak:

ksiezniczko witaj:tak: fajnie ze jest nas coraz wiecej:)

reklama
Kinga oj nie chcialabym sie dolowac, ale czlowiek czasem nie ma na to wplywu -samo przychodzi:wściekła/y:

dziewczyny nie znam sie na tych waszych wykresach temperatur ale chyba dobrze wygladaja:tak: tak czy inaczej dalej mocno trzymam kciuki za wszystkie staraczki, zeby w tym cyklu zobaczyly dwie wypasione tluste kreseczki:tak:
wiesz ja też się tak nie znam
mierzę bo chcę wiedzieć kiedy owulacja itp.. jakiś obraz mieć.
zobaczymy :)

Ja też kciuki 3mam za nas wszystkie starające się:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry