reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
misia dzieki za rade ale nie wiem czy na noc dam rade wypic cieple mleko. generalnie cieple mleko mi nie idzie a tym bardziej na noc. dzisiaj moze wypije na noc melise i zobaczymy.

dziewczyny napiszcie ktora kiedy testuje bo ja sie pogubilam:sorry: ale caly czas za wszystkie trzymma oczywiscie kciuki:tak:

piranha dzisiaj rano mialam mętny mocz;-) a Ty?

witam Was

nie wiem jak u Was, ale u nas straszna pogoda, leci z nieba jakiś syf ni to deszcz, ni to śnieg.
Mama05 wiem, ze w ciąży powinna być podwyższona temperatura, ale ja mam cały czas 36,4. Nie wiem jak to było w moich poprzednich ciążach ale w tej zdecydowanie nie jest podwyższona. Więć może ten cykl okaże się jednak owocny, trzymam kciuki!
Gal- Ty piszesz też na kafeterii, prawda? La lubiłam czytać to forum (chcociaż tak akurat wielu planujacym się nie udało), ale jak pojawiła się tam ta pomarańczowa prymitywna oszołomka, która twierdzi, że dziewczyny mające synków i planujące córki są wyrodne i nienormalne (tych niecenzuralnych określeń nie będę tu przywoływać to zaglądam tam już nie tak często.
Daria- ja mam ten test, który można zrobić w 6 tyg, z porannego moczu, i przed zrobieniem przez 48godz nie powinno być stosunku. Będę go robic w przyszłym tyg, dam Ci znać
Pirania- dzięki za odpowiedź, nie znam Cię, ale wydaje mi się, że jesteś bardzo życzliwą osobą. Dzięki tobie zresztą znalazłam to forum. Nie napisałaś mi dokałdnsie namiarów ale zabawiłam się w detektywa i ... oto jestem:-)

patrysiak tez mam wrazenie ze piranha jest wyjatkowo zyczliwa osoba i gdzie sie nie pojawia robie w okol siebie wielkie zamieszanie, takie mega nieprawdopodobnie pozytywne:tak: dlatego bardzo szczerze pragnelam zeby piranhii udalo sie z coreczka bo wierze ze dobre rzeczy poprostu wracaja do ludzi ....i chcialam zeby piranha dostala swoja najlepsza nagrode za ta pomoc wszystkim marzacym i starajacym sie o coreczke:tak: bo na to zasluguje:tak:
ja mysle ze piranha przejdzie do historii jezeli chodzi o planowanie:tak:

kurcze ale dzisiaj mi jakos nic sie nie chce:/ pogoda?

Zgadzam się z Toba kosmopolitan w 100%. Piranha to niesamowita kobieta, bardzo inteligentna, pozytywnie nastawiona do świata i ludzi. Nie znam nikogo takiego osobiście. Oby więcej takich wspaniałych kobiet było dookoła nas.
Dziękujemy Ci Piranho za to że jesteś jaka jesteś :-)

ja wierzę, że i Tobie się uda, 26-go naprawdę będę mocno trzymała kciuki. Cenię ludzi, którzy potrafią otwarcie pisać o swoich uczuciach, tak jak Ty to zrobiłaś ostatnio.

Witam Was dzisiaj , w końcu się wyspaaaałam, tego mi trzeba było :tak:, a to sprawą pocieszenia przez Piranha :-)

Co do Piranha, to mam takie same odczucia jak Wy, super dobra osoba, nastawiona, bardzo pozytywnie nie tylko do nas, ale widać, że i do świata :tak:. Oby więcej takich ludzi na ty świecie...

Misia, super, że Ci się polepszyło:-) i obyło się bez leków.

Patrysia, tak piszę na kafe, tylko, że tam jest coraz mniej osób, a to forum tylko podtrzymuje przy życiu tylko Piranha. Jest jedyną radzącą dziewczynom, a te pomarańczki , to szkoda słów na nie.

A o to mój dzisiejszy wykres, nie znam się, ale chyba nic z tego...
Nawet, jeżeli, to jestem pozytywnie nastawiona do następnego cyklu, musi się udać...:-)

MissBella
g.png

O , widzę MissBella, że podobnie napisałyśmy o Piranha :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry