reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

gal ja nie przestaje trzymac kciukow!

patrysiak ja zawsze pisze co czuje (chyba nie umiem inaczej), ale to czasem mnie gubi:cool:
Przeciez nie wszyscy to rozumieja... roczarownie, smutek, przygnebienie z powodu niespelnionych marzen:-( Nawet moj wlasny maz widzac moje przygnebienie po ostatnim usg kiedy lekarz powiedzial ze typuje chlopaka powiedziala "kurcze ciesz sie ze zdrowe, a nie smucisz sie"......
Jej:wściekła/y:, no pewnie ze sie ciesze ze zdrowe! to takie oczywiscie! Bogu dziekuje za to ze dziecko zdrowe. No ale ... No same wiecie jakie "ale"...
....

piranha
jak Twoj krzysio? moj moj synek lepiej sypia, histerie minely i jest spokojniejszy, radosniejszy.....U Was tez chyba poprawa, co?

reklama
Kosmo, dzięki kochana.
Nawet nie wiesz, jak ja Cię rozumiem, naprawdę :tak: i dla mnie nie ma w tym nic dziwnego i chyba tylko nas zrozumie, tylko kobieta, która była w podobnej sytuacji..., facet tego do końca nie zrozumie, mój M, podobny jak Twój...

WITAM;)

GRATULUJE WSZYSTKIM CÓRECZEK!!!!

angel18.gif

GRATULUJE RÓWNIEŻ II KRESECZEK!!

6829726-d-o--trzymaj-ca-test-ci--owy-wynik-pozytywny-bia-ym-tle--atwo-mo-na-ustawi--na-negatywny-wynik-przez.jpg

KOSMO a do ciebie kochana to pare słów;)rozumiem ciebie doskonale!gdy dowiedizałam się że moje drugie baby to synek hmmm no cóż rozczarowanie łęzka smutek?ale szybko się też z tym pogodziłam gdyż to jest nasze dzieciątko kochane maleństwo które chce być kochane jak każde :))moim skromnym zdaniem skoro nie jesteś pewna płci to lec prywatnie dowiedz się kto w tobie mieskza i ciesz się ciążą i już nie smutaj sie ;))mi gin w 15 tc jak i przy jednym smerfie tak i przy drugim powiedizał synek i jak widac nie ma pomyłki...owszem u ciebie było za wcześnie o wiele za WCZEŚNIE!!!dlatego radze ić na to usg bo tylko zadręczasz się smucisz a pomyslałaś jak dzieicątko się cuzje?ono czuje to samo co ty!mieszka w tobie ludek który chce być kochany chce aby mama się cieszyła ze jest w niej i nie długo mamusia przytuli mnie;))wiem dokładnie jak jets co czujesz powtarzam bo ja zawsze marzyłam o córeczce czy to pierwszje ciaży czy drugiej a jak widac za każdym razme pojawił się chłopczyk...marzenia mam nadal w sobie i chcę pragne starać się 3 raz o baby ale daje 50 no 70 % że się uda a to 30% daję na synka i wiesz co?gdyby był 3 synek to na pewno będzie smutno itd.ale wiem ze minie mi to wszystko bo będe czekała na moje dzieciątko;)))przestan tak myslec doszukiwać się że a moze córcia a może bo to i to...a zacznij kochac!!tak jak PIRANHA myślała ze ma w sobie synka i cieszyła się podeszła do tego pozytywnie a tu prosze niespodzianka;))ale gdyby okazał się synek to wiem wierze że byłaby równiez szczesliwa!!tak samo prosze ciebie o to:))nie uda się teraz może uda sie za 3 razem??Tak tak wiem wiem ja też tak mówiłam myślałam ja nawet teraz nie mam nic po Alanku NIC!!wszystko wysprzedane porozdawane bo nie miało być juz 3 baby i nawet nie wiem czy aby będzie booo M nie chce...ale ja się nie poddam;))jeszcze raz prosze idź zobacz kto mieszka w tobie i wteyd będziesz już wiedizała ale od razu napisze ze jesli synek to ciesz się też wiadomościa będzie ci łatwiej zacnzij patrzec na chłopczykową wyprawke i juz wtedy będziesz wiedziałą ze chcesz bardzo go utulić w ramionach;))wiem bo też tak miałąm:))BUŹKA!!

Witam , właśnie jestem wrześniową 2012 przyszłą mamusią :) mam już bliźnięta z 2002roku teraz staraliśmy się o jedną dzidzię i fajnie by było gdyby to była dziewczynka. Mam cykle regularne 26 dniowe okres ostatni miałam 08.12.2011 r. 9dc i 10dc (17 i 18.12) to nasze przytulanka a owu najwyraźniej była 12dc(20.12) mój poziom hcg oraz fasola wskazują ze faktycznie tak było teraz jestem ciekawa czy udało się na dziewczynkę :0. My i tak będziemy szczęśliwi jeżeli to będzie 1 dzieciątko , bo z 2 było dość ciężko :) mój poziom hcg 1tydz. po okr. to 1194ml , piszcie swoje żeby sprawdzić czy poziom ma znaczenie szczególnie proszę mamy dziewczynek jakie miały początkowe hcg ?

witam Was

nie wiem jak u Was, ale u nas straszna pogoda, leci z nieba jakiś syf ni to deszcz, ni to śnieg.
Mama05 wiem, ze w ciąży powinna być podwyższona temperatura, ale ja mam cały czas 36,4. Nie wiem jak to było w moich poprzednich ciążach ale w tej zdecydowanie nie jest podwyższona. Więć może ten cykl okaże się jednak owocny, trzymam kciuki!
Gal- Ty piszesz też na kafeterii, prawda? La lubiłam czytać to forum (chcociaż tak akurat wielu planujacym się nie udało), ale jak pojawiła się tam ta pomarańczowa prymitywna oszołomka, która twierdzi, że dziewczyny mające synków i planujące córki są wyrodne i nienormalne (tych niecenzuralnych określeń nie będę tu przywoływać to zaglądam tam już nie tak często.
Daria- ja mam ten test, który można zrobić w 6 tyg, z porannego moczu, i przed zrobieniem przez 48godz nie powinno być stosunku. Będę go robic w przyszłym tyg, dam Ci znać
Pirania- dzięki za odpowiedź, nie znam Cię, ale wydaje mi się, że jesteś bardzo życzliwą osobą. Dzięki tobie zresztą znalazłam to forum. Nie napisałaś mi dokałdnsie namiarów ale zabawiłam się w detektywa i ... oto jestem:-)

ok to daj mi znac jak wyszlo:) a w ktorym tygodniu jestes w ciazy? i co planujesz?

reklama
Do góry