reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Uwaga obiecalam zdjecia gotowej sypialni wiec wklejam. Dodalam na koniec siebie z przed tygodnia , potem usune;-)

Załączniki

• sypialnia 2.jpg
    sypialnia 2.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 93
  • sypialnia 3.jpg
    sypialnia 3.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
reklama
nie jeszcze sie nie zapisalam chce siezapisac jakos przed wyjazdem do polski (11luty) ze jak przyjade zebym miala wizyte :-) to moze na poczatek lutego sie zapisze albo koniec stycznia
widze ze drugie dziecko masz w podobnym wieku do mojej Nadii :)

no fakt, a teraz dzieciaczki będą w niemal identycznym wieku. Ale Ty już masz swoją księżcznikę, chcesz po prostu drugą, więc na pewno to oczekiwanie jaka będzie płeć maluszka jest u Ciebie mniejsze. Zaczęłam się trochę denerwować tą ciążą, po pierwsze mam skończone 36 lat, a to już wiek obciążony większym prawdopodobieństwem wad genetycznych u dzieci, po drugie ta moja beta wydaje mi się za wysoka. Gdzieś ostetnio wyczytałam że b. wysoka beta może wskazywać jakiś zaśniad (czort wie co to jest ale nie brzmi fajnie) albo ciążę bliźniaczą. W mojej sytuacji w obydwu przypadkach to nic tylko sobie w łeb strzelić. Ale już nie smędzę, i nie psuję radosnych nastrojów, sorki.

Wiecie co zrobiłam :)
byłam na tej stronie polecanej przez Darię o cyfrologii i napisałam do tego Pana z prośbą o wskazanie jaką płeć sobie noszę i powiedziała że miałam dwie owulacje 16 i 22 a staranka były 17w nocy i 18 rano więc pewnie będzie chłopak :) ale jestem ciekawa czy się sprawdzi :)
Po za tym sprawdzałam na jego stronie kiedy mamy szanse na dziecko z porażeniem i wskazane daty były na sierpień wrzesień w tedy też zaszłam w ciąże którą potem poroniłam :( może właśnie dla tego , to jest niesamowite :)

Ostatnia edycja:
ANECZKO - ale sliczna z Ciebie mamusia:))))) i jak fajnie masz w domku.. no a sypilania Suuper. mysle ze w takich kolorach dobrze sie bedzie wypoczywalo:)))))))
Napisz Kochana jak Ty sie czujesz? rozwiazanie juz tuz tuz! Wszystko masz juz przygotowane dla siebie i malutkiej do szpitala???w ogole jak nastawienie????
51_ciaza.gif

Ostatnia edycja:
zobaczcie jaki zarabist wozyczek ale cena Zobacz załącznik 426825 chyba ze ktos ma kase to moze sobie pozwolic :-p
Chicco I-Move Trio "Rot" Top Komplett-Set der Luxusklasse NEUHEIT 2012 | eBay

Matika daj znac jak ci odpisze :)
aneczka bardzo ladnie wygladasz w ciazy a jaka szczuplutka :)
patrysiak czym wiecej lat tym wieksze szanse na corke :-)mnie mama urodzila jak miala 31 lat a mojej kolezanki mama ja urodzila jak miala 40 lat a jej mlodsza siostre 36 i przed miala jeszcze 2 corki i syna :) i wszyscy zdrowi twoja corka tez bedzie zdrowa :)

matika to ciekawe co piszesz hmmm A jaka to stronka?

aneczko jejku jaka przepiekna sypialnia:tak: a Ty jaka sliczna! i kto to powiedzial ze corka matce urode odbiera?;-)
a moglabys strzelic jeszcze jedna fotke gdzie widac w calej okazalosci te zaslony bo zastanawiam sie nad kupnem on-line bo u nas nie ma ikei:-(

reklama
Do góry