reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mnie cały czas wysypuje a jak byłam z chłopakami to nic nie było a w tej nie udanej miałam wrażenie że bardzo ładnie wyglądam
to link gdzie można sobie sprawdzić kiedy możemy spłodzić nie zdrowe dzieciątko

SUMERO-CYFROLOGIA - Starożytna Sumeryjska wiedza o naturze i losie człowieka.

można do niego pisać
napisałam jeszcze raz a on mi napisała że staranka 17 i 18 to chłopak i koniec :) ależ ja jestem ciekawa czy tak będzie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Przyciągasz psy, koty, dzieci - jesteś swego rodzaju bioenergoterapeutką. Jeśli zapłodnienie 19 - córka. W pozostałych przypadkach syn. Owulację miałaś 16, 22, 25. ale mi wyjasnil;p jak moge miec 3 razy owulacje o co mu chodzi ;p

cześć kobietki-witam sie po pracy:)

Aneczka-sypialna milusia a Ty piękna i taka...romantyczne na tej fotce-ta fryzurka i przymrużone oko:)))
ślicznie..

Czarodziejka współczuję ,że wizyta odwołana...smarowałaś synkowi Sudokremem???

Pirania mam 1 opakowanie dupka-ostatnio jak Monico napisała ,że ma na wydaniu to wysłała mi i Lor:)
czyli co ??radzisz brać po owu??od którego dnia cyklu Ty bralaś??

Agulek dzięki za życzenia zdrówka dla Domisia-równiez zdrówka dla Twojego synka..

Gal dzięki i Tobie :)
jak tam dzis nastawienie????????

Axarai- co tak cicho?????????????????????

wszystkim Wam dziękuje za zainteresowanie moim szkrabem...dziś w dzień nie miał gorączki,wyniki ma oki!! jak dobrze,że nie dałam antybiotyku..choć CRP ma trochę podwyższone ...ale nieznacznie..
w każdym razie sam Heviran daje rade :)
mam nadzieję ,że dziś w nocy juz nie bedzie się tak pocił bo 2 razy musiałam Go przebierać..

a ja dzis w pracy miałam robiony peeling kawitacyjny i woskowanie pach przez koleżankę kosmetyczkę :))
teraz odpaliłam wosk i bede robić bikini i nogi:))

Pirania dziś przyszedł wapń:)) więc już mam wszystko co zamawiałam i łykamyyy:)))

Bella-poczekaj z tym testowaniem ;)))
my tu &&&&&&&&&&&&&&& trzymamy a Ty ćwicz cierpliwość;)

reklama
Do góry