Uffff, już jestem i zabieram się za odpisywanie.
Matik, ja testu z sody ani kapusty nie robiłam, po prostu nie wierzę w te testy a przy prawdopodobieństwie 50/50 zawsze komuś się sprawdzi
MissBella, pewnie jeszcze nic nie wyjdzie ale jeśli zagnieżdżenie było wcześnie (6-7 dpo) to jest szansa, ja bym poczekała jednak do niedzieli i zrobiła test 10 mIU/ml.
nullka, ja bym na Twoim miejscu zmieniła tabletki żurawinowe, w aptece są preparaty dedykowane dla układu moczowego, które zawierają sporo więcej żurawiny i można je bezpiecznie łykać (np. URINAL), warto poszukać czegoś co przy zalecanym dawkowaniu da ten ekwiwalent 10000 mg świeżych owoców żurawiny.
agulek, w preparatach typu URINAL są różne dawki tej żurawiny, warto poszukać właściwego, 5000 mg jest chyba w preparacie firmy WALMARK. Udało Ci się coś zakupić?
Marzycielko, co do Agnus Castus to dawkowanie zależy od składu i producenta, nie ma zalecanego dawkowania na opakowaniu Twoich tabletek? Ja miałam Agnus Castus 1000 mg i zalecana dawka to 1-2 tabletki wraz z posiłkiem. Tej Twojej żurawiny łykałabym 1 tabletkę, 2 gdy nie zabraniają tego w ulotce :-)
truskafffko, kciuki by Twoje pH było cały czas niskie i stabilne! :-)
Kosmo, dzięki kochana!!! A to że masz już nastawienie na synka to nawet bardzo dobrze - będziesz miała jeszcze większą niespodziankę i przeżyjesz tak potężny szok jaki ja przeżyłam :-) Ja już od dawna muszę zakładać ciuchy ciążowe z elastycznym pasem ...ale fotkę brzucha widziałaś
Aneczko, ale ślicznotka z Ciebie!!! A Twoja sypialnia jest po prostu boska!!!
patrysiak, nie myśl nawet o takich rzeczach, na 100% nosisz w sobie śliczne, zdrowe dziecko! Kiedy masz wizytę u gina?
Daria, to prawda, że z wiekiem rosną szanse na córeczkę :-) Niestety obie moje ciąże nie służą mojej cerze, w pierwszej ciąży cera wyładniała dopiero po 6 miesiącu, mam nadzieję, że w tej też nie będzie brzydka przez całe 9 miesięcy :-)
Mama05, ja bym wzięła Duphaston w tym cyklu, pierwszą tabletkę w 2 dpo. Może jak raz przyniesie Ci szczęście!