reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia dzięki ,nałapałam;))))

Lor- no to sobie nie żałuj:)))) hahahaha
a kiedy zaczęłaś czuć (.)(.)??

Własnie dostałam od męża 13 róż na 13 lat bycia razem...mój kochany:))

Gal a leeeeej!! może w końcu to do mnie dotrze..hahahahaa

Ostatnia edycja:
reklama
Lorelain- ale piekny tescior...i jakie tluste kreski:))))
c014.gif

i nic nie mow mezowi..zrob mu niespodzianke..piekne te butki...rozumiem juz kreujesz na dziewczynke:))))
a143.gif

Mama- i ode mnie spoznione ale najszczersze najlepsze zyczenie z okazji Waszej rocznicy. Zycze zeby Wam sie spelnilo marzenie o trzecim dzieciatku, o córci
084.gif

Ostatnia edycja:
mama - no skok piękny...teraz zajrzałam na twój wykres i taki uśmiech mi się zrobił ... sieczka w głowie zaczęła mi się od momentu zagnieżdżenia i z dnia ana dzień jest gorzej ... :sorry2:

Kinga - dziękuję za umieszczenie mnie w waszej tabelce :tak:

Lor co tzn sieczka w głowie? jak sie czułaś od tego momentu zagnieżdżenia? :) co do listy nie ma sprawy tylko jak bedziesz wiedziała na kiedy masz termin daj znać! :tak:

Kinga - czuję jak mi hormony biją do głowy ... nie umiem tego opisać .... prawie zmolestowałam kolegę w pracy, ale ostrzegłam go uczciwie żeby nie zwracał na mnie uwagi :sorry2::-D ... piersi bardzo mi dokuczają .... pierwsze objawy miałam zaraz po owu, wtedy miałam pobolewania jak na @ czego w normalnym cyklu nigdy nie miałam ... później miałam jakby pobolewania kregosłupa na dole...w ostatnich dniach śluz mnie zaatakował permanentnie .... ale miałam w cyklu taki moment krótki że było sucho :blink:

Witam.Zaczynam staranka w tym miesiącu ,oczywiście na girl .
Czy mam zaczynać od 11dc przy 29-30 cyklach?
Zakwaszam się,i biorę potrzebne specyfiki.Według kalendarza chińskiego,metody Jonasa,i kalenarza polaryzacji wychodzi girl.Proszę trzymajcie kciuki:-).Bo mam już 2 boys :)

Kinga - oooh ja też jestem ciekawa i baaaaardzo bym chciała żebyś dołączyła do październikówek :tak::-)

merylin - dziewczyny to tu takie znawczynie że cię profesjonalnie pokierują na dziewczynkę ;-):happy2:

reklama
Do góry