reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

powitać :)
ja zaraz wychodze porozwozić dzieci i do pracy...mąż pisał smska ,że slisko:baffled:
mam nadzieję ,że dojadę szczęśliwie do pracy i z powrotem ...

dzis tempka taka jak wczoraj więc łyknęłam juz dupka i nogami przebieram kiedy testowanie..a póki co nadzieja została ,że się uda...

pozdrawiam Was babeczki i do napisania wieczorkiem ;)

reklama
ja poki co tez tylko sie witam- dzien dobry laski:tak:

witaj mama:tak: piekny wykresik:tak: no wkoncu efekty musza byc tego ciglego trzymania kciukow:-)

uciekam bo synek mi sie budzi. dobrze ze kawe zdazylam wypic:tak:

Ostatnia edycja:
I ja witam porannie
c012.gif
Macius w przedszkolu a Maksio jeszcze smacznie spi..mam czas na kawke:)))))

Tusia - mysle ze to jest 4,5 do 5 tak to wyglada

Ostatnia edycja:
WITAM;)

Nocka o niebo lepsza bo pobudki co 3-4 godzinki;))

Zrobiłam ten test z kapuchy i jesli to się sprawdza to chłopak murowany ;))

wywar bez moczu

wywar z porannym moczem róż az się usmiecha do mnie ;P

Zrobhiłam nawet z mniejsza iloscia i z moczu juz nie pierwszego a kolorek identyczny ;))

Patrysia- nie bralam bym tego testu z kapusty na powaznie:))
c033.gif
to juz chyba bardziej wiarygodny bylby ten gotowy test na plec do kupienia.
c033.gif

Patrysiu nie pamietasz czy przytulanka u was byly przed owulka????

patrysia on jest roz czy odcien fioletu bo jak odcien nawet jasnego fioletu to dziewczynka zapomnialam ci powiedziec ze jak robilas ten test to powinnas miec p albo jasny blat albo polozyc biala kartke i na tym polozycszklanke z sokiem bo nawet te testy co na naecie sie kupuje pisze ze wtedy moze zajsc jakas reakcja

reklama
patrysia no kolor chlopczykowy ale czy ktos w ogole potwierdzil ze te testy sie sprawdzaja? pewnie nie. ja bym nie brala na powaznie tego testu. tak jak z soda. na innym forum dziewczyna ktorej soda sie nie spienila bedzie miala syna. a Ty robilas test z sody?
zobacz skoro testy na plec sie nie sprawdzaja wiec co dopiero ten test z kapusty;-)

Do góry