reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gal witaj:))
co do mierzenia tempki 2 razy dziennie to chyba to nic nie da-tempka jest wiarygodna i miarodajna rano po spoczynku w a dzień kiedy jesteśmy w ruchu to wiadomo,że bedzie większa.
Ruch=ciepło..
myslę ,że tu najlepiej byłoby sie na usg umówic i monit zrobić...

Patrysiak no to kochana oficjalne gratki i oczywiście podejślij potrzebującym ~~~~~~~~~~~~

Patrysiak- to super, że dzidzia z dzidzią wszystko dobrze, to najważniejsze. Nie będziesz przynajmniej zamartwiać się wysoką betą. A napisz czy mierzyłaś tempkę, robiłaś testy owulacyjne, chyba nie tak?
Pytam też dlatego, że mogłaś np wstrzelić się po owulce, w metodę np 0+12, a wtedy duże szanse na córcię, a i z woulacji też może być, mam przykład wśród znajomych. Także na razie nic nie wiadomo, tyle, a może aż że wszystko w porzadku:-)

CZeść mama05- chodzi o mierzenie dodatkowo wieczorem i porównywanie wyników tylko wieczornych o tej samej godzinie, a pomiarów rannych osobno.:tak:

Ostatnia edycja:
przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla wszystkich starających się, uda Wam się, zobaczycie!!!!! A ty mamo jesteś tak pozytywną osobą , że uda Ci się w tym cyklu, zobaczysz.

mama - no to wywołana do tablicy chwalę się dzisiejszymi teścikami, są trochę żółte i wysuszone bo zdjęcie robione wieczorem a testy z rana =)

Uploaded with ImageShack.us

patrysiak - bardzo gratuluję bijącego serduszka i trzymam kciuki za dziewczynkę... często jest tak że jest to czego się pragnie :tak::-)

Gal - tak się starasz żeby była dziewczynkę że nie ma opcji żeby było inaczej, na pewno Ci się uda :-)

Patrysiak- to super, że dzidzia z dzidzią wszystko dobrze, to najważniejsze. Nie będziesz przynajmniej zamartwiać się wysoką betą. A napisz czy mierzyłaś tempkę, robiłaś testy owulacyjne, chyba nie tak?
Pytam też dlatego, że mogłaś np wstrzelić się po owulce, w metodę np 0+12, a wtedy duże szanse na córcię, a i z woulacji też może być, mam przykład wśród znajomych. Także na razie nic nie wiadomo, tyle, a może aż że wszystko w porzadku:-)

CZeść mama05- chodzi o mierzenie dodatkowo wieczorem i porównywanie wyników tylko wieczornych o tej samej godzinie, a pomiarów rannych osobno.:tak:

Nie Gal nic takiego nie robiłam, więc tak naprawdę nie wiem kiedy miałam tą owulację. Nic to, teraz już nic nie zmienię. Ale za Ciebie trzymam kciuki i chylę czoła za konsekwencję w działaniu. Naprawdę

mama t jak u ciebie bedzie siostra nie bedziesz o tym myslec to sie uda ja tez tak mialam w tym cyklu co zaszlam bo nylam zajeta czyms innym i sie udalo :-)
patrysiak to dobrze ze wszystko dobrze z dzieciatkiem:-) a powiedz ty uzywalas testow owulacyjnych?
a juz przczytalam wyzej :)

~Gal cokolwiek postanowisz -jestem z Tobą!!! całą sobą -Ty wiesz!!

Patrysiak dziękuję ;)
wiesz..czasem się zastanawiam skąd ja biorę te siły po takim czasie walki...
no ,ale teraz jak do Was dołączyłam to wierzę ,że i mi się uda..

Gal -NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY... umowa??????? hahahaa
kiedys obie upolujemy owulkę

Daria na to licze..

Lor no piękne teściki-podziel się:))

Ostatnia edycja:
Mama05, ano Krzysiu nie dał mi dziś posiedzieć i pogadać z Wami, do tego nie zapowiada się, że dziś prędko zaśnie :-) Dalej się bidulek męczy z katarem, jest teraz jeszcze gorzej gdyż katar zgęstniał i jest strasznie zatykający. NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY - świetne to było :-D, tak trzymać dziewczyny!!!

Patrysiak
, bardzo się cieszę, mówiłam, że z naszymi kciukami nie ma innej opcja jak same dobre wieści! A co do płci to nic nie wiadomo, przecież nie wiesz kiedy była owulka a samo odsunięcie od owulacji o niczym nie przesądza. A propos moja siostra ma córkę z dnia owulacji :-)

Gal, tam popełniono błąd opisując metodę O+12, już kilka razy podkreślano to na forum i szkoda, że nikt tego jeszcze nie poprawił. Śluz zaczyna się zmieniać właśnie w momencie O+12, gdyby zacząć odliczać dopiero od tego momentu to nie ma szans na zajście w ciążę. Tempki bym nie brała pod uwagę gdyż potrafi wzrosnąć dopiero 2-3 dni po owulacji a to za późno. Masz gdzieś zapisane te wskazówki ode mnie odnośnie tej metody? Tamara bardzo szczegółowo opisała w e-Booku jak postępować, wydaje mi się, że ta metoda jest stworzona właśnie dla Ciebie :-D

Lorelain, śliczne 2 krechy!!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :)
Jestem Bettsie, mam wspaniałego synka 11 miesięcznego i teraz z waszą pomocą chciałabym się starać o coreczkę
czy mogę się do Was dołączyć ?? ;-)

Do góry