reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ja już w domu, byłam z Aslanem na spacerze, pieknie u nas słonecznie i mrozik szczypie.
Biore sie teraz za robotę musz zakupy zrobić na jutro bo mamy małą gościnkę i wyjazd.
Przez weekend pewnie nie bede sie odzywała ale mam nadzieje że w poniedziałek jak sie pojawię to nie bede smutna.
mój wykres jeszcze przez te 3 dni może się zmienić na lepsze i taką mam nadzieje. 3majcie kciuki mocno.

Udanego weekendu życzę i wam.
Ja mam super plan i zamierzam go wykonać z moimi chłopakami:)
Do poniedziałku!!!
Buziaki

reklama
patrysiu, urodziłyśmy się w terminie - w 40 tygodniu :-) Dzięki za kciuki!!!!!!!!!!!!!!

Mama05, DZIĘKUJĘ Ci kochana!!!
t4402.gif

Pirania -dostałaś ???
jesli tak to cała przyjemność po mojej stronie ;))))

Patrysiak cześć mamuśka:)

Kinga przyjemnego week.i &&& za tempkę.

Czarodziejka- nieee bij..bo jak zobacze kija to hahahaaa

MAMA tak i wszystko dobrze zarodek jest ciąża równa (wczoraj 5tyg.i 1 dzien także rowno z moim suwaczkiem);))za 4 tyg.kolejna jak wsio ok bedize do tego czasu...badania mam porobić(wczorja miałam cytologię robiona)...także do przodu;))

patrysiak grudzień 17 dziewczynka , styczeń 16 2012 chłopiec tak wychodzi

a powiedz mi jaka strefe wpisujesz letnia czy zimowa ? bo u mnie w lutym na chlopca i w grudniu tez jak dobrze obliczylm:-) tylko ze ani nadia moze jeszcze by sie pokryla bo owulka byla 14 lutego a tam na chlopca wychodzi 9 luty a przytulania byly codziennie :-)no ale chlopcem nie jest :-)

daria ja wpisuje strefe zimową
Matik nie ma sprawy, u mnie się sprawdził trzy razy ten kalendarz ( mam 3 chłopców- tzn. 3 ma się za miesiąc urodzic), a zadne inne mi sie nie sprawdziły ani chińskie ani obliczanie z lat itp. a i najprawdopodobniej wszystkie moje dzieci są z owulacji odstepy 2-3 dniowe w działaniach i dieta typowa na chłopców ( oczywiscie wszystko robione nieświadomie), czytajac to forum dopiero zdałam sobie z tego sprawe.
A czy ktos wróżył sobie z obraczki? bo podobno tez sie sprawdza

MAMA tak i wszystko dobrze zarodek jest ciąża równa (wczoraj 5tyg.i 1 dzien także rowno z moim suwaczkiem);))za 4 tyg.kolejna jak wsio ok bedize do tego czasu...badania mam porobić(wczorja miałam cytologię robiona)...także do przodu;))

Patrysia* nooo to piękne wieści nam przyniosłaś ;))
wiesz co teraz???
teraz poproszę o ~~~~~~~~~~~~~~~~~ hahahahaa;)

Czarodziejka przyjemności na spacerku:)

Kate witam Cie bo chyba sie nie znamy:) mnie teraz mało było bo miałam rodzinke w domostwie :)

Juliana jak tam kochana??

Bella czy Ty już do pracy wróciłaś :)??

Edyta gdzie jesteś ???

Beatka daj znać czy zostałyśmy juz ciociami!!!!

reklama
Do góry