reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
kate ja owulcje mialam prawdopodobnie 21, albo gora 22 stycznia rano, a w jonasie 23 styczen to chlopiec- no wiec rozumiem ze sie sprawdzilo? czy dopiero to ma sens kiedy to sie dokladnie na siebie nalozy?

Kate to może i mi sprawdzisz??:)
ja urodzona 27lipca 1979r po 5 rano;)
a dzieci mam 30 lipca 2007 miesiąc poczęcia pażdziernik
31 sierpień 2005 miesiąc poczęcia grudzień

no a teraz jakby sie udało to sprawdź Kto to by zawitał do nas-styczeń 2012

dziękuję kochana :):):)

Tusia witaj,witaj kobietko:)

kosmopolitan - mój mąż taki sam ciągle tylko mówi o nk i fb i tylko wyczytuje mi info na temat ostrożności ... i to nie chodzi o koleżanki z forum tylko o inne osoby które kiedyś mogą zainteresować się naszą rodziną ..
też nie mogę wklejać zdjęć

Kosmo - Twoj maz ma sporo racji. Internet to baza wiedzy...ale jak wiadomo kazdy kij ma dwa konce...ja dzieci staram sie tez nigdzie nie wstawiac...kiedys czytalam ze na nk budzuja pedofile i kopiuja zdjecia dzieci..od tamtej pory pokasowalam wszystko...
A co do tych zakupow...Boszeee jak bym widziala siebie okolo 3 lata temu...identyko mialam..jak cos kupilam to na sile i tlumaczylam sobie ze po co kupowac jak mam po pierwszym synku wszytsko. Jednak pozniej jak zaczelam szykowac ubranka i maz wyjal mi worki z ubrankami, zaczelam je prac to az mnie telepalo ze szczescia...odzwyczailam sie juz ze to bedzie taki malusi czlowieczek. Potem kupilam pare rzeczy ktorych mi brakowalo i byly to bardzo przyjemne zakupy:))))))
Kosmo - ja mialam jeszcze o tyle gorzej ze zanim poznalam plec maksia...siostra mi dala 2 siaty ubranek dla dziewczynki po swojej corci no a moja siostra kupuje glownie w zarze, reserved, h m i coccodrillo wiec te ubranka byly przecudne!!!!!!
i pomysl ze ja po usg jak poznalam plec dziecka przegladalam te dziewczynkowe ubranka i wylam jak bobr......
c021.gif
oczywiscie wszedzie na ulicy czy w sklepie widzialam male dziewczynki albo matki z corka i synkiem..."wara" wisialy mi wtedy do ziemi...tak mi bylo smutno
3052_smutny-mis.jpg
na szczescie czas plynie i czlowiek potrafi ustosunkowac sie do danej sytuacji....mi w koncu przeszlo i zaczelam bardzo sie cieszyc...juz pod konec ciazy nie moglam sie doczekac na synka:))))) codziennie ogladalam te malutkie ubranka:))) Glowa do gory cioteczko:)

reklama
Do góry