reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejka no widzisz ...tak sobie wkręcam póki co humor dopisuje a co będzie za tydzień......

Pirania
dobrze,że juz jesteś :):)
cieszę się ,że smakują :):)

Twój synek z mężem na zakupach i masz ciszę a moje bąki w łóżkach :)
no boli mnie ten brzuch i ewidentnie lewa strona....
ale cos mnie dzis naszło,że skoro tempka poszła dopiero w poniedziałek w górę a my 4 dni pod rząd działałismy to te ~~~~o były za słabe z niedzieli ,żeby dolecieć do O ....

reklama
Mama05, owulka była w sobotę, tempka często nie rośnie od razu po owulce a np. dopiero po 2-3 dniach, u mnie zazwyczaj rosła po 24-48h, u Ciebie wzrosła po 2 dniach więc wszystko w należytym porządeczku i chłopaki długo na panią komórkę jajową nie musieli czekać
t1544.gif

No jestem....ile wy tu piszecie ,szok.Nie nadrobilam wszystkiego,ale chociaz troszke i zaraz mąz kompa mi zabierze:wściekła/y:
mama hej ,jak tam ciężarna;-)?czujesz coś ,bo ja nic kurcze jak w tamtym cyklu mialam bóle jajników ,tak teraz nic...
kosmo kochana,bedziesz miała najcudowniejszego chłopczyka pod słoncem(chętnie poznamy imie tego slodziaka:-))
Kate ,czy ja też moge prosic o te kosmiczne obliczenia .moje ur.17.03.1981 godz. 8 55 rano a starania byly w styczniu 2012 kolo 24 dnia stycznia tysz rano:-)

Pirania no mam nadziej,e ,że owu była w ta sobotę a nie w poniedziałek...dziekuję Ci za cierpliwość JULIANA pewnie,że czuję ....ruchy hahahaha..a poważnie to dzis mnie brzuch boli jakbym miała kamień w macicy-taki uciska jakis czuję ...wiem ile jest nadrabiania bo tez walczyłam jak siostra pojechała..

kate , ty już pewnie masz dość , ale ja bym też chciała wiedzieć - tylko że w przód , bo ja spróbuje latem starań
moja data urodzin to 01.08.1976 godz 8:20, a starania od lipca do października 2012

Czarna heloł;)wlatuj częściej..

Kate ale masz dzis "zleceń" :))

dzieci spia ,mąż polał likieru czekoladowego..poprosiłam o jeszcze ,ale zabrał mi kieliszek bo powiedział ,że zachodzę i nie będę dziecka upijać...

matko ,ja nie mam wyjścia muszę teraz zająć !!
endo do ataku-rośnij
zarodeczku pędem do macicy

hormony na start

noooo-ewidentnie mi bije...

reklama
hehe Mama Ty to swietna jestes ciezarowko :-):tak:
My zaraz jedziemy na 30stke do mojej kumpeli ale sobie popije w koncu:laugh2:;-) No i potem juz moge rodzic bo nie mam planow na przyszly tydzien:cool2:

Do góry