reklama
P
patrysia*
Gość
No tak to PIRANHA pisała...
K
Kinga85
Gość
miło że mnie tak pocieszacie... fakt podłamałam się i pewnie każdy na moim miejscy by się zasmucił
tempka może spadać nawet po terminie@ z tego co wiem..
mama może chociaż Tobie się uda!! czego Ci życzę.
Udanego dnia dziewczyny
dziekuje..
termin @ mam dziś.kinga a kiedy masz termin@. moim zdaniem naprawde nie msz sie czym martwic- ten wykres wyglada ta obiecujaco ze az bardzo bym sie zdziwila gdyby nic z tego nie wyszlo. trzymam kciuki bardzo mocno!![]()
tempka może spadać nawet po terminie@ z tego co wiem..
mama może chociaż Tobie się uda!! czego Ci życzę.
Udanego dnia dziewczyny
dziekuje..
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kinga ..ehhhh zycie..ja mam o tyle "dobrze" ,że mi tempka spada na 2 dni przed @więc jak spada to już wiem co sie święci...
a Ty wykres masz ładny..
Patrysia* cześć
)
Aneczka jak tam pozałatwiałas swoje spray autem?? dałas radę ??
a Ty wykres masz ładny..
Patrysia* cześć
Aneczka jak tam pozałatwiałas swoje spray autem?? dałas radę ??
Piranha
Fanka BB :)
bettsie, szacuneczek, że czytasz te kilometry tekstu z poprzednich stron :-) W sumie fajnie jakby pozbierać wszystkie wskazówki porozrzucane po setkach stron i zebrać je do kupy w jeden przewodnik. Ja te wspomagacze śluzu brałam gdyż w pewnym momencie pragnęłam już nie córki a po prostu drugiego dziecka ...a jak zobaczyłam moje wyniki hormonów to już w ogóle się wystraszyłam. Ale widocznie te wspomagacze nie dały rady diecie, suplementom i zakwaszaniu - w dniu owulki w ogóle nie miałam śluzu płodnego, był lepki i niesprzyjający plemnikom męskim - no i jest (tzn. upewnię się w sobotę ;-)) dziewucha! :-) Jeśli zależy Ci na córeczce to koniecznie unikaj tego rodzaju wspomagaczy! :-) Co do kwasu foliowego to przy staraniach o dziecko zalecają na in-gender te 800 mcg by jak najbardziej zmniejszyć ryzyko wad cewy nerwowej, nawet moje witaminy Femibion Natal 1 łykane w pierwszym trymestrze miały 800 mcg folianów. Przy diecie chłopczykowej zalecane jest minimum aż 2000 mcg dziennie ponieważ dieta chłopczykowa utrudnia wchłanianie kwasu foliowego, należy przyjmować tak duże dawki aż do 12 tygodnia ciąży.
Mama05, dużo zdrówka dla Zuzi!!! A Twój wykresik śliczny i ja mocno wierzę, że uda się w tym cyklu!
Mama05, dużo zdrówka dla Zuzi!!! A Twój wykresik śliczny i ja mocno wierzę, że uda się w tym cyklu!

P
patrysia*
Gość
mama 
mama05
Pirania dzięki ,mam nadzieję ,że Jej nie rozłozy...
w klasie panuje jelitówka...i wszystko jasne..
no ,ale syrop przeciwgorączkowy dał rade i powoli odzyskuje humorek..Ona megaaaa rzadko choruje..na prawdę taki mój mały cyborg...a tu dziś wchodze do sekretariatu aOna siedzi taka bidulka,rozpalona..zasypia na siedząco...pani zmierzyła Jej tempke pod pachą-39.5...
no i trzymaj kochana &&&& trzymaj .
a wiesz co mi się przypomniało...na poczatku starań zakupiłam 2 opakowania Femi Fertil...to pewnie z tej samej serii co FM ??
Starasz się o dziecko? Próbujesz zajść w ciążę od dłuższego czasu? Zwiększ swoje szanse na poczęcie stosując femifertil™.
femifertil™ to nowoczesny suplement diety dla kobiet, zawierający witaminy, minerały, aminokwasy i zioła, które, jak wykazują badania kliniczne, przywracają równowagę hormonalną, regulują owulację, i przygotowują organizm kobiety na poczęcie dziecka.
femifertil™ zawiera kompleks ziół, które pomagają przywrócić równowagę hormonalną kobiety:
no i kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za sobotę !! na pewno bedzie si,ale ja trzymam!!
w klasie panuje jelitówka...i wszystko jasne..
no ,ale syrop przeciwgorączkowy dał rade i powoli odzyskuje humorek..Ona megaaaa rzadko choruje..na prawdę taki mój mały cyborg...a tu dziś wchodze do sekretariatu aOna siedzi taka bidulka,rozpalona..zasypia na siedząco...pani zmierzyła Jej tempke pod pachą-39.5...
no i trzymaj kochana &&&& trzymaj .
a wiesz co mi się przypomniało...na poczatku starań zakupiłam 2 opakowania Femi Fertil...to pewnie z tej samej serii co FM ??

Starasz się o dziecko? Próbujesz zajść w ciążę od dłuższego czasu? Zwiększ swoje szanse na poczęcie stosując femifertil™.
femifertil™ to nowoczesny suplement diety dla kobiet, zawierający witaminy, minerały, aminokwasy i zioła, które, jak wykazują badania kliniczne, przywracają równowagę hormonalną, regulują owulację, i przygotowują organizm kobiety na poczęcie dziecka.
Jak Działa femifertil™
femifertil™ zawiera pełen zestaw witamin i mikroelementów prenatalnych (w tym kwas foliowy), które, jak wykazują badania naukowe, są istotne dla optymalizacji płodności i dlatego warto je przyjmować już przed planowaną ciążą. W skład zestawu wchodzą: Witamina A (beta karoten), witamina C, witamina D3 (cholecalciferol), witamina E (d-alfa tokoferol), ryboflawina, tiamina, witamina B6, niacyna, kwas foliowy, witamina B12, kwas pantotenowy, żelazo, jod, magnez, cynk, selen, miedź.femifertil™ zawiera kompleks ziół, które pomagają przywrócić równowagę hormonalną kobiety:
- korzeń maki – reguluje owulację i miesiączkowanie, przywracając równowagę pomiędzy fazą folikularną a lutealną cyklu miesiączkowego, wspomaga prawidłowy przebieg menstruacji, poprawia poziom energii i libido;
- liść maliny – łagodzi skurcze mięśni gładkich macicy, ułatwiając implantację;
- korzeń lukrecji - promuje produkcję estrogenów odpowiedzialnych za stymulację rozrostu błony śluzowej macicy i przygotowanie jej do implantacji;
- żeń-szeń syberyjski – reguluje menstruację i zapobiega przedwczesnym objawom menopauzy
no i kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za sobotę !! na pewno bedzie si,ale ja trzymam!!
AneczkaK
mama bambulinkow
Ha.. dobrze napisalam z tym sluzem;-)
Mama dzieki , udalo mi sie ogarnac jakims cudem bez wsiadania z kolko. Moja kolezanka pracuje w szpitalu i mi odebrala wyniki(tylko paleczki kwasu mlekowego mam
) a my zaraz jedziemy do nich na kawke to sobie odbiore. Jutro zamowilam szwagra do oplacenia przedszkola a na wieczor do gina umowilam sie z kolezanka:-) Mam nadzieje ,ze uda mi sie dalej tak kombinowac bo juz sie boje jezdzic. Jak bede w sytuacji bez wyjscia to pojade ale tak to nie.
Wieczorkiem wpadne podeslac wam ciazowych fluidkow i kciukaskow za jutrzejsze ladne temperaturki
Mama dzieki , udalo mi sie ogarnac jakims cudem bez wsiadania z kolko. Moja kolezanka pracuje w szpitalu i mi odebrala wyniki(tylko paleczki kwasu mlekowego mam
Wieczorkiem wpadne podeslac wam ciazowych fluidkow i kciukaskow za jutrzejsze ladne temperaturki

mama05
Aneczka no to super ,że sobie poradziłas
)
reklama
K
Kinga85
Gość
Kinga ..ehhhh zycie..ja mam o tyle "dobrze" ,że mi tempka spada na 2 dni przed @więc jak spada to już wiem co sie święci...
a Ty wykres masz ładny..
widzisz co z tego że mam ładny wykres....
wszystkie dziewczyny były wręcz pewne że dziś bedzie pozytywny test a tu jedna krecha.
Ręce opadają.
Zdrowia dla córuni.
mój Fiol zasmarkany, nasmarowałam go maścią własnie.
Podziel się: