reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Agulek- dzieki, chodziło mi oczywiście o te w ubiegłym miesiącu;-) Ale to w końcu doszło po tej godzinie od irygacji do przytulanek ? JA to już doszłąm do tego etapu, że juz nie patrzę na odległość, chciałabym tylko aby ph było odpowiednie, bo z tym sluzem u mnie to jakis pogrom!

reklama
Gal nie doszło do skutku bo telefon przerwał i wezwanie do roboty:-(jakaś totalna porażka z tymi moimi starankami.
A powiedz mi test owulacyjny który robisz to te dwie kreski są zawsze takie same czy bladsza ta jedna ?
Ja chyba zaryzykuje dziś. Z moim mężem to trudno coś zaplanować bo jego praca nam przeszkadza, często się mijamy i np. dziś się widzimy a jutro dopiero będzoe ok 1 w nocy, więc weż tu utraf. Dlatego mi szkoda cyklu bo w następnym może być tak że akurat mu praca popadnie i dupa.

Agulek- to faktycznie pech, ale ja w ostatnim też miałam mega pecha z tymi paskami ph i przez to wytłukłam pewno plemniki.
Pewno jak masz tak cięzko z dostepnością " materiału" na córeczkę, to działaj dzisiaj:)
A jaką ilość irygacji będziesz stosować przed starankami?
Kreska na moich jest równa kontrolnej lub nawet ciemniejsza.

Ostatnia edycja:
Witam i za razem żegnam niestety wszystko wyglądało mega dobrze ale widać to znaczy tyle co nic, w 12 tyg czyli teraz na wizycie okazało się że moja dzidzia nie żyje od ok 3 tyg. teraz jestem już po indukowaniu poronienia pod narkozą. To już drugi raz więc dzidzia poszła na badania genetyczne i my też będziemy badani dlaczego tracę dzidzie. Żegnam i mam nadzieję że już nie długo będę mogła znów cieszyć się z ciąży pa pa
ps. nie piszcie do mnie ja już nie będę tu zaglądać to zbyt bolesne pa

jestem ...coś cisza widzę ;))
nie tylko mnie wena opuściła;)))

dzieci odebrałam ,bawią się na ogrodzie-zawiesiłam im huśtawki i korzystają ze słonka..

dzwoniłąm do ginki bo skoro mam @ to czas sie na monit umówić i zapisałam się na środe 14 marca na 17.15-to bedzie 13 d.c. więc powinna mi juz powiedzieć ,że jestem PO owu i poda jakie endo...

dziś wieczoram zasiadam do herbatki na owu:) i niech działa.

jutro jadę do pracy,więc wlecę do Was koło 14.00

Czarodziejka ,Gal,Agulek buziaki dla Was kochane :)
piję herbatę z miodem i cytryną-ależ dobra mi wyszła;)

Matik bedziemy na Ciebie czekać ...........

Dzień dobry Kobitki:-D
Przebrzydłe @, od trzymania kciuków już mnie palce bolą, a takie france i tak przychodzą!!!!
Ale jak cały czas myślę, że jeżeli nie ma jakiś medycznych problemów, to najłatwiej zajść na całkowitego spontana, i nie tylko sexik 2,3 razy przed owu, a później nic! Obserwuje te wasze wykresy i lipa trochę z tymi serduszkami:-p
No zobaczcie co się wydarzyło, jak Losiczka poszalała:-D
Ja wczoraj zaszalałam i o to moje pierwsze skarby:tak: (muszę Wam powiedzieć, że wszystkie rzeczy dałam po Kacku mojej siostrze 4 lata temu dla jej synka, a teraz się do mnie nie odzywa, bo ośmieliłam się zajść w ciąże, 4 tygodnie po niej:dry: tak, że nie wiem, czy się podzieli rzeczami ze mną, czy nie, i zaczynam zbierać od nowa)
Zobacz załącznik 443094 Zobacz załącznik 443095 Zobacz załącznik 443096
a i wózki mi się spodobały X-LANDER XQ 2011 + XCAR 3W1 + AKCESORIA CZ-WA DK1 (2082478220) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i WÓZEK GRACO SYMBIO + GONDOLA GO + FOTEL + GRATISY (2079451091) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
całkiem całkiem co?:-D

Dzień dobry Kobitki:-D
Przebrzydłe @, od trzymania kciuków już mnie palce bolą, a takie france i tak przychodzą!!!!
Ale jak cały czas myślę, że jeżeli nie ma jakiś medycznych problemów, to najłatwiej zajść na całkowitego spontana, i nie tylko sexik 2,3 razy przed owu, a później nic! Obserwuje te wasze wykresy i lipa trochę z tymi serduszkami:-p
No zobaczcie co się wydarzyło, jak Losiczka poszalała:-D
Ja wczoraj zaszalałam i o to moje pierwsze skarby:tak: (muszę Wam powiedzieć, że wszystkie rzeczy dałam po Kacku mojej siostrze 4 lata temu dla jej synka, a teraz się do mnie nie odzywa, bo ośmieliłam się zajść w ciąże, 4 tygodnie po niej:dry: tak, że nie wiem, czy się podzieli rzeczami ze mną, czy nie, i zaczynam zbierać od nowa)
Zobacz załącznik 443094 Zobacz załącznik 443095 Zobacz załącznik 443096
a i wózki mi się spodobały X-LANDER XQ 2011 + XCAR 3W1 + AKCESORIA CZ-WA DK1 (2082478220) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i WÓZEK GRACO SYMBIO + GONDOLA GO + FOTEL + GRATISY (2079451091) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
całkiem całkiem co?:-D

graco jest fajny bo ogladalam go tylko szkoda ze kubelkowy bo u mnie sie to nie sprawdzilo;/ a ciuszki czemu nie rozowe jak to dziewuszka:-):tak:

Matik rozumiem że nie chcesz żebyśmy do Ciebie pisałay,bo w takich chwilach nikt tak naprawdę nie jest w stanie kogoś pocieszyć,ale uwierz że wiele z nas też przeżyły tak smutne chwile i zrozumieją co teraz przeżywasz.
Życzę Ci tylko abyś jak najszybciej zaczęła myśleć pozytywnie,niepatrząc w przeszłość tylko w przyszłość a i dla wkrótce Ciebie zaświeci słonko.Nie można się poddawać tylko walczyć ijeszcze raz walczyć.
Pozdrawiam serdecznie.

Axarai no widzisz...Wy tu za nas paluchy zaciskacie -my juz nie mamy sumienia Was prosić a tu ciągle lipaaaa..

ładniusie rzeczy kupiłaś ;)
pogłaskać brzusio ;)

Daria cześc ..no i jak tam z sukienką -na czym stanęło?

reklama
Do góry