reklama
Daria myśle że idziesz w dobrym kierunku.Jak zobacze na żywo nowy model x-lanera-to dam Ci znać jakie ma wady a jakie zalety.
Teraz jest jeszcze vector pro i on ma pompowane koła i rozkłada sie normalnie.
Są jeszcze opcje tańsze od x-landera czy mutsy,a też godne polecenia np:
Laret z firmy Tako
Solaris z firmy Bebetto.-ten akurat bardzo lekki.
Pozdro.
Laret z firmy Tako
Pozdro.
Daria myśle że idziesz w dobrym kierunku.Jak zobacze na żywo nowy model x-lanera-to dam Ci znać jakie ma wady a jakie zalety.
Laret z firmy Tako
Pozdro.
ogolnie lubilam ten sepiro tylko wlasnie szkoda ze sie nie rozkladal;/ a wlasnie widzialam ze mozna juz je rozkladac a powiedz mi czy sa jak stara wersja w dwoch kierunkach siedzisko? ale espiro magic to katastrofa sprezyny mi co chwile pekaly;/ ok czekam na relacje nowego x landera
tasha31
Fanka BB :)
Ewcik - testy owulacyjne robisz codziennie, najlepiej wieczorem i jak wynik negatywny można działać a jak pokazują się 2 grube kreski to znaczy, że za ok 24-36 godz będzie owulacja. Moja ginka powiedziała, że na dziewuszkę działać codziennie aż do pozytywnego testu owulacyjnego i wtedy stop, czyli jak pokażą się 2 grube kreski wyhamować i zachowasz wtedy odstęp od owulki 2-2,5 dni.
Nie jestem ekspertem, ale tak doradziła mi ginka.
Nie jestem ekspertem, ale tak doradziła mi ginka.
Piranha
Dziś kłopotów z internetem ciąg dalszy i dlatego nieczęsto mogę Was poczytać i coś napisać :-(
Gal, po prostu tymi irygacjami po bardzo zwiększasz szanse gdyż pH 4-4,5 unieruchamia męskie plemniki a pH mieszane (śluzu i spermy) zazwyczaj jest trochę wyższe. Podobno najważniejsze jest zakwaszenie 30 minut po i to głównie ono "zamraża" (takiego określenia używają na in-gender) męskie plemniki. Tamara podkreśla, że irygacje po należy robić tylko wtedy gdy pH wynosi 5 lub więcej. Kilka dziewczyn na in-gender jednak twierdzi, że przez irygacje po nie mogło zajść w ciążę i zastosowały tylko irygacje przed ...albo niektóre zrezygnowały z irygacji 5 minut po i zastosowały dłuższy odstęp. Co do ziółek nr 3 to ja je piłam w udanym cyklu ale pomimo jeszcze innych wspomagaczy (typu olej lniany, wiesiołek i Guajazyl) śluz był kiepski, lekko się rozciągał 2-3 dni przed owulką ale minimum 12h przed owulacją (resztę przespałam) był już gęsty i lepki
augulek, pewnie i żołnierzyki słabsze ale dzięki temu większe szanse na córcię :-) (my z M działaliśmy z powodu zmęczenia i braku czasu bardzo rzadko, czasem niestety tylko 1-2 razy w miesiącu, pewnie m.in. dlatego M miał chłopaków w nie najlepszej formie ale za to w moim brzuchu grasuje mała dziewczynka ;-) U mnie starania były właśnie dzień przed owulką, w dniu owulacji (kilka godzin przed nią) zastosowałam jeszcze Sylk.
Matik, strasznie to smutne :-(, jesteśmy z Tobą i czekamy na Ciebie!
axarai, śliczne zakupy!
Ewcik, jakiś taki wirus teraz krąży, synek siostry miał wysoka gorączkę i zero innych objawów, przeszło pod dniu albo dwóch. Dużo zdrówka dla synka! A wykres wygląda owulacyjnie i na dodatek dość ciążowo
(ten spadek a potem drugi skok tempki) choć pewnie staranek nie było? :-) Co do ostatniego pytania to ja miałam taki patent - codziennie wieczorem przed staraniami test i jeśli nie był pozytywny to działaliśmy - przy takiej strategii nie zbliżysz się do owulki na więcej niż 2 dni ...mi się jednak tak nie udawało przez kilka cykli i musiałam się przyblizyć do 1 dnia przed owulacją.
merylin, test miał prawo wyjść negatywny, widać, że wzrósł w Twoim organizmie poziom estrogenów a dopiero pik estrogenowy spowoduje po 8-38h pik LH, ten drugi z kolei spowoduje po 24-36 pęknięcie pęcherzyka i owulację.
Mama, przesyłeczka ruszyła juz w podróż do Ciebie :-), niestety M nadał jako ekonomiczną a nie priorytetową ale zdarzało mi się, że ekonomiczne docierały szybciej od priorytetów, często na drugi dzień :-)
Gal, po prostu tymi irygacjami po bardzo zwiększasz szanse gdyż pH 4-4,5 unieruchamia męskie plemniki a pH mieszane (śluzu i spermy) zazwyczaj jest trochę wyższe. Podobno najważniejsze jest zakwaszenie 30 minut po i to głównie ono "zamraża" (takiego określenia używają na in-gender) męskie plemniki. Tamara podkreśla, że irygacje po należy robić tylko wtedy gdy pH wynosi 5 lub więcej. Kilka dziewczyn na in-gender jednak twierdzi, że przez irygacje po nie mogło zajść w ciążę i zastosowały tylko irygacje przed ...albo niektóre zrezygnowały z irygacji 5 minut po i zastosowały dłuższy odstęp. Co do ziółek nr 3 to ja je piłam w udanym cyklu ale pomimo jeszcze innych wspomagaczy (typu olej lniany, wiesiołek i Guajazyl) śluz był kiepski, lekko się rozciągał 2-3 dni przed owulką ale minimum 12h przed owulacją (resztę przespałam) był już gęsty i lepki
augulek, pewnie i żołnierzyki słabsze ale dzięki temu większe szanse na córcię :-) (my z M działaliśmy z powodu zmęczenia i braku czasu bardzo rzadko, czasem niestety tylko 1-2 razy w miesiącu, pewnie m.in. dlatego M miał chłopaków w nie najlepszej formie ale za to w moim brzuchu grasuje mała dziewczynka ;-) U mnie starania były właśnie dzień przed owulką, w dniu owulacji (kilka godzin przed nią) zastosowałam jeszcze Sylk.
Matik, strasznie to smutne :-(, jesteśmy z Tobą i czekamy na Ciebie!
axarai, śliczne zakupy!
Ewcik, jakiś taki wirus teraz krąży, synek siostry miał wysoka gorączkę i zero innych objawów, przeszło pod dniu albo dwóch. Dużo zdrówka dla synka! A wykres wygląda owulacyjnie i na dodatek dość ciążowo

merylin, test miał prawo wyjść negatywny, widać, że wzrósł w Twoim organizmie poziom estrogenów a dopiero pik estrogenowy spowoduje po 8-38h pik LH, ten drugi z kolei spowoduje po 24-36 pęknięcie pęcherzyka i owulację.
Mama, przesyłeczka ruszyła juz w podróż do Ciebie :-), niestety M nadał jako ekonomiczną a nie priorytetową ale zdarzało mi się, że ekonomiczne docierały szybciej od priorytetów, często na drugi dzień :-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Pirania dziękuję Ci słoneczko kochane
))
a co Ty mi tam znowu wysłałaś ??
a co Ty mi tam znowu wysłałaś ??
Gal
Hej, hej!
Do mnie teraz @ zawitała, tak jak przypuszczałam.
Piranha- dzieki za odpowiedź. No tak z tymi ziółkami, wiem, ze je piłaś, ale my mamy inaczej z tym śluzem.
A co byś mi radziła, pić je czy nie, bo ja to tylko się waham ze względu na mój śluz.
Mama05- no to razem startujemy! I oby to był start już nasz ostatni!
Do mnie teraz @ zawitała, tak jak przypuszczałam.
Piranha- dzieki za odpowiedź. No tak z tymi ziółkami, wiem, ze je piłaś, ale my mamy inaczej z tym śluzem.
A co byś mi radziła, pić je czy nie, bo ja to tylko się waham ze względu na mój śluz.
Mama05- no to razem startujemy! I oby to był start już nasz ostatni!
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Pirania o żesz Ty kochana moja
)
DZIĘKUJĘ!!! b 100 mam jeszcze na 1,5 m-ca
czyli teraz wraz z Twoją przesyłką przedlużą się moje starania..
jesteś złota
)
Gal czyli co-obie mam 1d.c....
przytulam kochana ,ale cóż...
pijesz dziś herbatke na owu???
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ostatni cykl...
DZIĘKUJĘ!!! b 100 mam jeszcze na 1,5 m-ca
czyli teraz wraz z Twoją przesyłką przedlużą się moje starania..
jesteś złota
Gal czyli co-obie mam 1d.c....
przytulam kochana ,ale cóż...
pijesz dziś herbatke na owu???
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ostatni cykl...
Podziel się: