reklama
P
patrysia*
Gość
WITAM
Ja z pierwszej lekcji bardzo zadowolona wszystko na wielki +
MAMA WOW!!ślicznie
)
DARIA kciuki &&& ja 21 marca mam wizytę
Ja z pierwszej lekcji bardzo zadowolona wszystko na wielki +
MAMA WOW!!ślicznie
DARIA kciuki &&& ja 21 marca mam wizytę
Czarodziejka
Fanka BB :)
Patrysiu a o jaka leKcje chodzi? A pRAWKO? to super~~~~
Jak sie w ogole czujesz? sennosc przechodzi? 21 marca to pierwszy dzien wiosny....oby to byl najszczesliwszy dzien twego zycia
))))
AAAA zapomniala bym ...pozdrow ode mnie Kindzie...."slyszalam" ze urodzila coreczke...Wspaniele wiesci i jaka niespodzianka bo podobno chlopczyk mial byc
)))Super pomylka w jej przypadKu
)))) Bardzo jej Gratuluje...przekaz prosze
Daria- Kciukersy za wizyte zacisniete
)))
Jak sie w ogole czujesz? sennosc przechodzi? 21 marca to pierwszy dzien wiosny....oby to byl najszczesliwszy dzien twego zycia
AAAA zapomniala bym ...pozdrow ode mnie Kindzie...."slyszalam" ze urodzila coreczke...Wspaniele wiesci i jaka niespodzianka bo podobno chlopczyk mial byc
Daria- Kciukersy za wizyte zacisniete
P
patrysia*
Gość
Tak tak prawka hehe
)jesli chodiz o sennośc to na dniu ok ale na wieczór to ja padam...mam nadzieje że 21 będzie dla mnie szczesliwym dniem czyli zobacze zdrowego maluszka
i może podpowie ze jest dziewczynka
co do KINDZI tak tak z jajeczek zrobiła się pipunia
)niespodzianka jak sie patrzy!
przekaże 
MissBella
I ja się witam wtorkowo tym razem 
Daria &&&&&&&&&&&&&& za wizyte.
Patrysia* za pierwszą lekcję jazdy, będzie dobrze. Pamiętam jak ja sie stresowałąm przed pierwszą jazdą, coś strasznego ale poszło całkiem dobrze.
Miłego, słonecznego dnia :-)
W Szczecinie dzisiaj zimno, tylko 2 stopnie ale za to słoneczko pięknie świeci

Daria &&&&&&&&&&&&&& za wizyte.
Patrysia* za pierwszą lekcję jazdy, będzie dobrze. Pamiętam jak ja sie stresowałąm przed pierwszą jazdą, coś strasznego ale poszło całkiem dobrze.
Miłego, słonecznego dnia :-)
W Szczecinie dzisiaj zimno, tylko 2 stopnie ale za to słoneczko pięknie świeci

Czarodziejka
Witaj Miss
U nas slonKo ale tez chlodno...
P
patrysia*
Gość
Witaj Miss
no nie do konca tego siusiaka było widac tzn.z początku dzidzia się chowała i też dlatego szła prywatnie bo nie mogła wytrzymać że nie wie a juz była blisko 30 tc jakoś tak?no i tam podobnoż wychaczył gin że chłopczyk ale etraz nie pamietam czy aby na 100% byłow idac siusiaczka bo i zdj.też nie było...no i tak już tym tropem szła KINDZIA
My wróciliśmy ze spacerku - słonecznie ale jednak czuć chłód.
Patrysiu ja też trzymam kciuki za wizytę 21.03 i żeby to była zdrowa pipulka
Daria mój lekarz takie czarno białe fotki dawał mi na każdej wizycie. Może jak zacznie CI robić usg to zapytaj czy moglabys dostać chociaż jedną fotkę z tego etapu ciąży
mama do Ciebie też mam pytanko- czy mikrodermobrazje można robić o każdej porze roku? Szkoda że nie jesteśmy z tego samego miasta - byłabym Twoja klientka. Moja kosmetyczka urodziła tydzień temu dziecko i muszę gdzieś iść bo moja cera wola o pomstę do nieba (a niestety też mam cere mieszana) a nienawidzę ryzykować Kurde
i nie wiem gdzie i do kogo iść.
Tak samo chodziłam na wosk bikini bo robi rewelacyjnie a teraz pozostaje golarka co 2 dni.
Patrysiu ja też trzymam kciuki za wizytę 21.03 i żeby to była zdrowa pipulka
Daria mój lekarz takie czarno białe fotki dawał mi na każdej wizycie. Może jak zacznie CI robić usg to zapytaj czy moglabys dostać chociaż jedną fotkę z tego etapu ciąży
mama do Ciebie też mam pytanko- czy mikrodermobrazje można robić o każdej porze roku? Szkoda że nie jesteśmy z tego samego miasta - byłabym Twoja klientka. Moja kosmetyczka urodziła tydzień temu dziecko i muszę gdzieś iść bo moja cera wola o pomstę do nieba (a niestety też mam cere mieszana) a nienawidzę ryzykować Kurde
Tak samo chodziłam na wosk bikini bo robi rewelacyjnie a teraz pozostaje golarka co 2 dni.
reklama
Podziel się: