reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Daria ładne zdobycze...

Patrysia* chłopcy zdrowi??

Nullka-mikrodermabrazja to peeling pod kontrolą-tak to się nazywa potocznie.
Ty przed zabiegiem nie robisz nic.
kosmetyczka najpierw robi demakijaż
potem matuje twarz tonikiem matowym
robi mikrodermabrazję
potem według potrzeby----> ja robię klientkom odpowiednią ampułkę(np.do cery naczynkowej,nawilżającą,dotleniająca.....)
potem maska
na koniec krem

to jest cały zabieg,ale...sa salony gdzie robią tylko mikrodermabrazję bez tych 3 ostatnich punktów...
zależ ile chcesz wydać i co potrzebujesz na twarzy..

ja na dekolt jeszcze nakładam np.maskę malinową -super napina skórę.

jeśli chcesz wykonać serię zabiegów to częstotliwość to co 7-10 dni zależnie od cery..

wcinam wafle ryżowe w mlecznej czekoladzie...
pycha i czuję jak doopka rosnie..

Hej Babeczki:)))

kate,tusia,tasha witajcie :*****

Mama..kurka, że wczoraj Cię już nie bylo;) mam Diphergan w domu-nie wiedziałam, że tak działa;((( No mały szaleńczo kaszle wiec zapodam mu na noc. Dziekuje;*

Nullka, nie słońce ja pracuje w szkole;) pwiem Ci, że przy papierkach i przy biurku bym się wymeczyła a tak nie wiem kiedy mi dzień zleci...:)) choć dziś mialam sraszne akcje zdzieciakmi ach...

Czarodziejko, a jak u Was ze zdrówkiem? minęło uszko i jest ok?

Daria, &&&&&&&&&&&&&za wizyte:))) No a jak ślicznie można ubrać dziewczynke....ehhh zazdroszcze;))))

Truskaffko, miałam już z nivei kremik ale chyba inny kurcze jak tak chwilisz wypróbuję choć miałam już chyba wszystkie, nawet vichy choc nie polecam...cena katarstrofalna a efekt taki sobie-bynajmniej na mojej cerze.

Piranha, a mogę wiedzieć jakiego podkładu i pudru miner.uzywasz? Jak Ci sie je naklada? Ale zazdroszczę, że masz możliwosc przetestowac co nieco z kosmetyków;)))

Patrysia* Super , że jazda Ci się podoba, ja byłam przerazona na pierwszej jezdzie hehe

Wlaśnie co z Gal... ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, jaki macie szyki sposób na pozbycie się kataru? jej mam tak nos zatkany ze oddychac nie moge...moze inhalacje ? ale z czego? mam inhalator robie zsamej soli ale nie pomaga:(((

Natusia daj Małemu 4ml z godzine przed spaniem i jak już bedziesz Go kładła to daj jeszcze jedną dawkę...jeśli tak okropnie kaszle to zobaczysz,że przyniesie Mu to ulgę-i Wam bo pośpicie..
a pod głowę daj Mu dodatkową poduszkę-nie może mieć za płasko bo bedzie się krztusił..

Nullka - polecam mikrodermabrazję, miałam w listopadzie i rzeczywiście buźka kilka lat młodsza i bardzo gładka w dotyku;
Mama - czy mikrodermabrazję można zrobić w ciąży??? bo poprzednio jak robiłam to kosmetyczka zapytała mnie czy jestem w ciąży?
Daria - jak tam po wizycie??? daj znać koniecznie!!!

Tasha mikrodermabrazje można w ciązy.peeling kawitacyjny nie.

Natusia mi pomagają parówki z amolu na katar-do małej miseczki wlewasz wrzątek i łyżeczkę amolu wlewasz...ręcznik na głowę i wdychaj nosem powoli...i tak kilka razy dziennie-mi toteż na ból głowy pomaga..

Mama - dzięki za info, chyba pójdę i walnę sobie mikro na poprawę samopoczucia;
Natusia - ja też pracuję w szkole! ale teraz jestem na zwolnieniu, bo szkoła to wylęgarnia zarazków, wirusów i takie tam...
Kurde...te mdłości mnie wykończą...na szczęście bliskie spotkania z kibelkiem już się skończyły, ale do 13 tygodnia dzień w dzień...od popołudnia do wieczora...a teraz tylko te mdłości zostały, też od popołudnia do wieczora...
Daria??? jak było na wizycie???

reklama
tasha, a dokladnie w jakim wieku sa dzieci, z którymi pracujesz?:) Miło, że ktoś jest z mojej dziedziny:-D No jest zarazków i wirusów pełno niestety i ja tak ciągle przeziębiona jestem i też przynosze to do domu misiek z przedszkola i tak ciagle choruje....
No ja tez tak sie meczylam z mdlosciami nawet w nocy je mialam... dobrze ze juz ci lepiej:**** a co stosowalas?

Mama, dziekuje;*** Podam mu jak piszesz i zaraz ide zrobic te inhacje bo kicham ciagle a chusteczek chyba ze sto juz zużyte....

Ale dziś śliczny płaszczyk widziałam jej.... tylko nie było mojego rozmiaru:( taki prosty ale po bokach mial sliczne kokardki:-)

Daria
haloooo;*****

Do góry