reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
dziewczyny-niestety u Lor się potwierdziło...czeka Ją zabieg...............

Lor- wyrazy współczucia po stracie:(((

Po prostu szok !!! Nawet nie wiem co napisać, łzy lecą same....jakie to musi być straszne przeżycie dla kobiety, która cieszy się ze swojej ciąży jak z niczego innego na świecie, brak słów...

[*]
[*] :-(

Strasznie to smutne i niesprawiedliwe, nie będę pisać o współczuciu i aniołkach bo doskonale rozumiem Lor, że sobie tego nie życzy :-(, też chciałabym jak najszybciej zapomnieć i zacząć nowe staranka, chyba tylko nowa ciąża jest w stanie najmocniej stłumić ból po czymś takim :-(

Jejku, współczuję Lor bardzo! Aż nie wiem co napisać, bo każde słowo jest za małe w takiej sytuacji....
Nie wiem, nie wiem dlaczego tak się dzieje....

Piranha- kochana, zadam Ci jednak jeszcze jedno pytanko, bo wiesz, że teraz u mnie gorący okres i już przedostatnie staranka. Niestety mam duuuuuużo sluzu płodnego EWCM, jak to u mnie standardowo...
Ale w dzień miałam już ph 5,5, w międzyczasie wzięłam urinal intensiv( druga tabletak urinalu tego dnia, ale pierwsza trochę słabsza) i byłąm pewna, że ph już mam wysokie , bo to wieczór, a u mnie na wieczór jak wiesz skacze do góry. Mierzę teraz , a tu zdziwko mega płodny śluz i ph 4,7! I co teraz robić? Działać, mimo sluzu EWCM, czy się wstrzymać jeszcze. Test owu - druga kreska jest jeszcze słabsza od kontrolnej, ale wyraźna.

Poradź kochana!

Ostatnia edycja:
Pirania masz rację ..dlatego ja juz nic więcej nie piszę....

Gal ja juz po działaniach i to z panem orgazmooo ,jutro liczę na dobre info od ginki..

dzieci śpią ,a ja z net bookiem na kolonach na kanapie..

Lori,Lasiczka
[*]
[*]
[*] brak słów...

Gal co to jest śluz EWCM?

dziewczynki, ja nie mam nastroju na pisanie.. wróciłam właśnie od ginki, jajniki mam dziurawe jak sito, narząd rodny obniżony, jest połowę niżej, niż być powinien.. powiedziałam, ze chcemy o drugie dziecię się starać, między innymi też wspomniałam, ze włosy mi okropnie wypadają.. powiedziała, że najpierw włosy powinnam wyleczyć od zewnątrz i śordka-polecacie coś sprawdzonego??
dała mi receptę na Duphaston 3 op. jak już zaczniemy się starać.. mi się odechciało wszystkiego, jak zobaczyłam moje jajniory:-(

Mama05- jak Ci dobrze z tymi starankami, a my to jak do matematyki podchodzimy, straszne to....
powinnam sie teraz starać, bo mega płodny czas, i co a my jak zwykle się zastanawiamy.

reklama
Tusia przytulasy dla synka. Zęby potrafią uprzykrzyć życie maluchom i rodzicom
Ewcik i ciebie tulę, ehh te jajniki :( ja się boję teraz tych wyników z hormonów, potem czy owulka się pojawi...ehh czemu to wszystko musi być takie dobijające :(
Ale ale...nos ocieramy i nie poddajemy się. Działamy !!!
Mama oj coś czuję że ziółka na ow przytulę dziś do siebie z myślą o tobie ;) ty teraz pijesz na drugą faze?
Piranha dylematy mam, moja małpa od rana taka sobie bardziej plamienia brunatne, ale na wieczór się rozkręciło z krwią żywą, to co? zaliczać dzień dzisiejszy jako 1dc?
ziółka mogę pić? czy czekać?
hormony robić w cwzartek?
z góry dzięki za info ;)

Do góry