reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pirania kochana, jestem nadal zainteresowana, jak najbardziej;-) co nas nie zabije, to nas wzmocni /podobno;-)/.. narząd obniżył mi się po pierwszym porodzie, bo synuś był duży /4 kg i 60cm/, no i postęp porodu dosyć szybki. Prolaktyny nie robiłam, czym jeszcze może objawiać się jej nadmiar?
kochana i co do ziółek-to czy nie lepiej od razu te nr 3 pić o następnego cyklu?
Mama dziękuję za info, właśnie poczytałam o tym i to jest na zlecenie lekarza, silny lek.. nie wiem, może na początek coś bardziej naturalnego zastosować?

Ostatnia edycja:
reklama
Pirania z tą prolaktyną to mogłoby być to, bo jej nadmiar-jak wyczytałam-spowodowany jest pco lub niedoczynnością tarczycy, a ja jestem "szczęśliwą" posiadaczką obydwu tych schorzęń:baffled: w jaki sposób to leczyć?

Ewcik kurka ja się nie znam to nie pomogę...

mama to nic, ważne, że mogę się "wygadać" no i niejednokrotnie działać w oparciu o Waszą wielką wiedzę:tak:

a czy ktoś się orientuje, kiedy należy zrobić poziom prolaktyny i ile kosztuje badanie?

Ostatnia edycja:
Ewcik jest nas tu sporo więc pewnie któraś babeczka coś podpowie ...

a prl możesz robić w każdym dniu cyklu..ja ostatnio płaciłam 35zł-w tamtym m-cu robilam..

Ostatnia edycja:
mama dziękuję:-)

daria mam w domu Biovax, może najwyższa pora zacząć go stosować?;-) tylko muszę jeszcze jakieś tabletki od wewnątrz..

reklama
Do góry