reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
powidziwam Tą dziewczynę za to że chce się od razu starać o dziecko po czymś takim... :no:

Kinga chyba myślami Cię ściągnęłam
biggrin.gif
Wczoraj myślałam co u Ciebie bo długo Cie nie było
Kinga dziękuję
biggrin.gif
Cieszę się, że u Ciebie tak dobrze, myślałam wczoraj o Tobie, że mało piszesz na forum i zastanawiałam się co słychać. Zazdroszcze urlopu nad morzem, odpocznijcie, zrelaksujcie się. Gdzie dokładnie się wybieracie??
Miło że ktoś TU jeszcze o mnie myśli:happy:
Dziękuję wam bardzo dziewczynki. Jedziemy dokładnie do trójmiasta.
A jutro duże przyjecie urodzinowe mojego taty. kończy 62lata. :)

Piranha-lece po ten sudafed, a myslisz , ze to cos pomoże teraz? Jezooooooo, ale mam teraz sluzu płodnego, a myslałam, że juz po! Co mam teraz zrobić zrobię sobie chyba irygację.
zrobiłam z 10 ml i jest mega żółć na pasku.
Już w takim razie, bym nie chciała, aby z tych plemników doszło do zapłodnienia, czy mogę jeszcze teraz coś z tym zrobić?

Ostatnia edycja:
Czesc Babeczki;)))

Jej jakie smutne wieści...:(((( To takie nie sprawiedliwe!!!!

No ale i dobre;))) Bettsie Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

Miss
jutro MUSZA byc II Krechy ;****************

Piranha, a co sudafed ma zrobic? W jaki sposob wplywa na organizm? Nie stresuj sie z mała na pewno wszytsko wporzadu,po prostu odpoczywa sobie;)))

Gal
trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby była z tego śliczna dziewczynka;****
Jesli chodzi o jedzenie tez mam ten problem, ale zrobilimy badania i wyszly oki no i lekarka powiedz.ze widocznie mlodemu wstarcza tyle ile je...ale ja w nerwach tez chodze bo tylko cos skubie..... dobrze ze w przedszkolu wsród dzieci choc cos lepiej je....

Truskaffko to cieszymy sie ze @ przylazla i staranka tuz tuz;)))

Kinga, udanej imprezki i wypoczynku;))))

Mama, supper zdobycze;))))\
Moj maly ciagle łapie jakiej wirusy ale Heviranu o ktorym piszesz nigdy nie dostalismy hmmmm na co on konkretnie dziala? Jest tylko na recepte??

Ja od wczoraj z goraczka leżę...;//// Bylam po pracy u lek.mam ropne zapalenie zatok dostalam b.silny anybiotyk i mnóstwo innych lekow takze 150zl poszlo.... dzis jeszcze gardlo do tego wiec caly pakiet ....
Dzis tylko mam wolne jutro do pracy nie wiem jak dam rade????;//

Czy jest mozliwe zeby synek mial juz od mies ciagle mokry odrywajacy sie kaszel? Po tych dwoch antyb nic mu nie zeszlo.... jestem zalamana ciagle sie dusi...Robimy inhalacje dstaje Xyzal i Singulare na allergie-testy mamy w czerwcu takie koleji...Mowie Wam szok....

Buziaki:*********************

Piranha mam jeszcze pyt, czy moge miec owulacje w dniu pozytywnego testu??? w tym cyklu w 12 dnia dostalam sluz plodny zrobilam owu no i pozytywny....Ja myslalam ze od testu pozytywego musza minac ok24godz i wtedy jest owu a ja juz mialam ten sluz???
Też mam pelno rozciagl.sluzu wiec wiem skad synek i watpie ze z tego cos uda sie zadzialac na dziewczynke skoro test wych jednego dnia negat a nastepnego pozyt i juz ze spora iloscia podnego ciagnacego sie sluzu....Masakra

Gal, może do wieczora zniknie Ci ten EWCM? Leć po Sudafed, podobno pięknie wysusza taki śluz. Ja bym dodatkowo zrobiła tak jak Ty, wypłukiwałabym ten śluz poprzez irygacje. Przed wieczornymi starankami godzinę przed zrobiłabym irygację i połknęła Sudafed, bezpośrednio przed Sylk a potem korekta pH za pomocą Replens o ile będzie wyższe jak 5. Z tego co pamiętam to babydust z in-gender po porządnej irygacji miała już EWCM z głowy aż do owulki.

reklama
natusia, dzięki kochana! Dużo zdrówka dla Ciebie i synka! A Sudafed podobno wysusza EWCM czyli śluz o konsystencji białka jaja. Jasne, że jest to możliwe, owulacja może nastąpić w ciągu 12-48 godzin od piku LH, najczęściej jest to 24-36h.

Do góry