reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Cześć dziewczyny!

MissBella, Twój wykres wygląda jak 2 kreski na teście ciążowym! Co do dupka to w ciąży łykałabym 2 razy dziennie więc leć do gina po świeżą dostawę :-)

nullka, ale słodkie te dialogi Twoich synków, ja też chce już takie słyszeć :-D Twój wykresik również bardzo ładny :tak:

Mama, archiwum X ciąg dalszy - przecież Twój wykres wygląda bardzo owulacyjnie! Kiedy będziesz rozmawiać z ginką?

Gal, czyżbyś znów zrobiła sobie przerwę od BB na odstresowanie się?

Tasha, o której masz jutro USG?

Kosmo, Daria, kiedy macie następne wizyty?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!

MissBella, Twój wykres wygląda jak 2 kreski na teście ciążowym! Co do dupka to w ciąży łykałabym 2 razy dziennie więc leć do gina po świeżą dostawę :-)

nullka, ale słodkie te dialogi Twoich synków, ja też chce już takie słyszeć :-D Twój wykresik również bardzo ładny :tak:

Mama, archiwum X ciąg dalszy - przecież Twój wykres wygląda bardzo owulacyjnie! Kiedy będziesz rozmawiać z ginką?

Gal, czyżbyś znów zrobiła sobie przerwę od BB na odstresowanie się?

Tasha, o której masz jutro USG?

Kosmo, Daria, kiedy macie następne wizyty?

ja mam 3 kwietnia :)
mi sie wydaje ze mamie w tym cyklu uda sie zajsc bo sie tego bedzie najmniej spodziewac przez ta ginekolog.... :)

jestem na chwile dziewczynki kochane,żebyście nie pomyślały o mnie ,że jestem niewdzięcznicą..

bardzo wszystkim dziękuje za wsparcie..za ciepłe słowa..za rady i dobre fluidy..
muszę się ogarnąć sama ze sobą ...
muszę nauczyc się nie być zgorzkniałą bo narazie jest porażka..
wczoraj płakałam aż zasnęłam coś koło 21.oo
dzis obudziłam się z mega spuchniętymi oczmi-żal mi patrzeć sama na siebie...
ale nie będę się rozczulać..
dobrze,że idzie wiosna-zajmę się ogrodem...
dobrze,że mam pracę bo bym oszalała...

WSZYSTKIM WAM BARDZO!!! DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO.

Pirania narazie mam brać leki na torbiele i dupka-czekać na @ i po @ mam przyjśc do ginki..

mam nadzieję ,że szybko do Was wrócę...póki co muszę się ogarnąć sama ze sobą i nie będę Wam tu smucić.

mocne przytulasy-pamietajcie o mnie proszę ;*

Witam was

Krzysia przykro mi że znowu przeszkoda u Was.... Pociesz się tym że masz już dwójkę cudnych dzieci.To wielkie szczescie. Może kiedyś akurat się uda a może już nie.. Musisz na to patrzeć trzeźwym okiem moja droga.
Ja już nie walczę tak zacięcie. To nie znaczy że się poddałam ale nie chcę zwariować i stale ryczeć. Spójrz do okoła siebie i zobacz co już masz. 3maj się.

Miss bardzo ładnie wykres wygląda u Ciebie:) jutro bedzie radość pewnie :)

hej dziewczyny:biggrin2:

Ale u nas wiosennie,prawie 16 stopni.
Az chce sie zyc:tak:
Chyba was nie nadrobie:zawstydzona/y:
Ostatnio jakos malo siedze na BB.
Jestem juz tak slaba,ze na nic nie mam sily.
Ale jeszcze robie co moge,bo wiem ze z kazdym dniem bedzie mi ciezej.
Ostatnie przygotowania.
Wszystko juz kupione.
Zostal mi tylko wozek...ale wciaz nie umiem sie zdecydowac..
Jeszcze zostala do pomalowania sypialnia.
Bo mala na razie tam bedzie miala swoj kacik.

Jutro mam wizyte,tak wiec prosze o kciuki.
Niby wszystko jest ok.
Ale ja wiecznie czegos sie doszukuje:zawstydzona/y:
Losiczka ,Lorelain-wspolczuje.Duzo sil Wam zycze.
Bettsie-gratulacje
Missbella-trzymam kciuki za II kreseczki &&&&&&&&&&&&&&
mama-trzymam mocno kciuki za Ciebie.
Zobaczysz przyjdzie taki dzien,ze zobaczysz w koncu II kreseczki.
Pamietaj, wiara czyni cuda.Sciskam cie mocno.

Za reszte tez mocne kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&
A dla potrzebujacych moc fluidikow ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pozdrawiam Was goraco:****

cześć dziewczyny, witam się czwartkowo
Gal - mam nadzieję, że dziś trochę lepsze myśli i nastrój...
Mama - nie poddawaj się kochana, zawsze w Tobie tyle było optymizmu, walcz a tymi cholernymi torbielami, pozbądź się dziadostwa i do dzieła przy pomocy ginki i Piranii, przecież młoda z Ciebie laseczka, nie możesz składać broni!!!
Pirania, perełko Ty nasza - wizytę mam jutro o 12.30, ale jak ta moja dzidka znowu będzie dowcipaski sobie robić to dowiem się dopiero chyba na 3D 4 kwietnia
wczoraj jak odebrałam test PAPPA weszłam do mojej ginki i mówię pani dr mogę wpaść w piątek to podejrzymy maluszka? bo już puchnę z ciekawości...zaśmiała się, proszę wpadać, podejrzymy...
MissBella - zrób kochana ten test i podziel się z nami radosną nowiną po tej wtorkowo - środowej czarnej serii &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam.
Miss-ale pieknie ,az buzia sie smieje do tego wykresu :-):tak:
Tasha-to &&&&&&&&&&&&&
Dido-ale zleciało no no ,jeszcze chwila i utulisz swoją księżniczkę.
Kinga -co u ciebie??
Gal-????????????????wracaj!!!!!!!!!!!
Mama-ja tam się nie znam na tym wszystkim ale torbieli miałam multum na jajnikach:dry:
nie poddawaj się,pewnie dzidzia czeka na swój czas :tak:
Agata-masz te zasłonki????

a u mnie dupa zbita:-(nie dość,ze ja jestem cała w strachu i niepewna co do starań to M mnie zawodzi w tej kwestii na pełnej linii :-:)-:)-(

achaPS.wiecie co u Axarai po wizycie???????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
didio super juz niedlugo masz koniec i bedziesz miala taka fajna pogode na spacerki z mala :)
a jak ja sobie pomysle ja ja znow na zime to tak mi szkoda ze nie udalo mi sie predzej zajsc ale cieszcze sie ze chociaz sie udalo :-)

reklama
tusia dziekuje u mnie dobrze, siedze w pracy i uwijam się bo potem jedziemy na gościnę urodzinową do mojego taty. Dziś kończy 62 lata. Poza tym dużo roboty i jeszcze Fiol chory wiec musze go brać ze sobą do firmy bo nie mam z kim go w domu zostawić. trochę mętlik mamy tu teraz.
A Ty z mężem na pewno się dogadasz nie martw się.. czasami tak bywa że faceci nas zawodzą.

Do góry