reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

MissBella, jeśli będziesz sprawdzać betę to możesz też we własnym zakresie (i tak lekarz zapewne Ci to zleci a niestety nie można tych badań robić na fundusz) sprawdzić przeciwciała IgG i IgM na toksoplazmozę i cytomegalię (lepiej jak najszybciej wiedzieć czy przechodziło się te choroby) oraz zrobić grupę krwi. Uciekamy z synkiem się dotlenić :-)

reklama
no ja dodam tylko że u mnie też piękna wiosna :) kwiatki wykąpane, na balkonie chłoną słonko, prania porobione też na zewnątrz się wietrzą, okna umyte, no szał ciał po prostu hehe
a ja teraz już wypoczywam-mleko z kawką, kostka gorzkiej czekolady mmmmiło :cool2:

Mati pewnie z przedszkolem szaleją na placu zabaw, też pewnie mu mmmiło:cool2:

Piranha
no niestety na mojej wsi nie ma takich dogodności, żebym na necie mogła sprawdzić wyniki, no i przy takich dodatkowych badaniach trzeba chwile poczekać na wyniki. Jeszcze ten weekend mi się wbił i dłużej czekam. Ale aż tak bardzo nie zależy mi na czasie. W tym cyklu tak czy siak jadę na ziółkach i duphastonie. Jak się okaże że mam PCO to lece do gin opracować plan działania. A w międzyczasie będziemy próbować :)

Tak tak truskawki to to co truskafffki lubią najbardziej:-p ubolewam tylko że nasze truskawki tak rzadko się pojawiają. Teraz podjadam zagraniczne, i czekam z niecierpliwością na nasze :)
aaa jeszcze jest taki jeden mały chłopczyk który notorycznie mnie objada z truskawek, maślane oczka kota w butach iiii nie ma szans żeby mu odmówić hehe bardzo lubi truskawki, wiadomo...po mamusi:-p

matko u nas taki upal ze szlam w bluzie i jestem cala mokra wszyscy w krótkich rękawkach i spodenkach ale pogoda :szok:
jeszcze udalo mi sie na wyprzedaż trafić w schleckerze wszystko 30 % bo upadł maz przyjedzie to pojade po wiecej;p

a zpomnialam kupilam te platki owsiane :) od jutra zaczne jesc moze cos zdziala na ten moj głod :)

Ostatnia edycja:
MISS BELLA z całego serce Ci gratuluję no i mam nadzieję że przerwałaś jakąś passe. Potrzeba nam właśnie takich super wieści żeby wierzyć że nam też się poszczęści.Życzę powodzenia na te 9 m-cy.
Gal tobie nie wolno się ukrywać,ty jedną z moich faworytek jesteś(podobny wiek i 2 boys w domu)
Mama wracaj i to już !!! Jesteś dobrym duchem tego forum więc twoje miejce jest tu -z nami:tak::tak::tak:

Ja też czekam na następny cykl,bo tak jak myślałam ZNOWU LIPA.

cześć babeczki, witam weekendowo!!!
jestem już po wizycie u mojej ginki, dzidzia była dzisiaj baaardzo grzeczna i pokazała kim jest i uwaga uwaga: to dziewczynka!!!
jestem tak szczęśliwa, że nawet nie wiem jak to wyrazić, mój M prawie się popłakał jak mu powiedziałam, że będzie królewna!
Piranio - dziękuję Ci kochana za mocno zaciśnięte kciukaski i różowe fluidki!!! przydały się bardzo!
:-)
MissBella
- ja bym na betę poszła na początku przyszłego tygodnia, ok poniedziałku, wtorku, kosztuje ok 18 - 20 zł, nie trzeba skierowania od lekarza, gratuluję serdecznie z całego mojego serduszka a nawet 2 serduszek we mnie bijących!!!:-)

Tasha jaka wspaniala wiadomosc!!!!! sciskam cie mocno i jeszcze raz gratuluje :-)
jezeli mozesz przypomnij nam twoje staranka.
Tasha a ty juz masz dzieci bo niepamietam?

Ostatnia edycja:
Marzycielko - dziękuję bardzo!!! mam już chłopczyka, więc marzyłam o córci i wszystko wskazuje na to, że się udało!!!
co do staranek - seksik codziennie i stop 2 dni przed owu, potem 12 godzin po owu powtórka, globulki zakwaszające dopochwowo, lacibios femina doustnie, dieta bogata w magnez i wapń ok roku i to tyle...
Kurcze, dziewczyny jaka jestem szczęśliwa!!!

Tasha, nie mogło być inaczej :tak:, strasznie się cieszę i jeszcze raz kochana GRATULUJĘ ślicznej, małej królewny! :-)

Ostatnia edycja:
Tasha wyobrazam sobie jaka musisz byc szczesliwa. teraz rowniez ty bedziesz mogla nam przesylac dziewczynkowe fluidki. a jakie te globulki bdopochwowo bralas? one sa na recepte?

reklama
o witaj Piranho :-) odrazu mam pytanko do ciebie. Tasha pisze ze brala lacibios femina. i tak sie zastanawiam czy jezeli lykam juz zorawine to sprobowac jeszcze ten lacibios?

Do góry