reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Merylin- ale wiadomość! Gratuluję!!! ALe jazda! A czym się zakwaszałaś?

Mama05- dzieki kochana, tak przeczytałam:tak:

reklama
Mama, dziś jakiś ciężki dzień bo Krzysiu bardzo marudny i spać też nie chce, pewnie źle się czuje. Ja coś czuję, że 3 i 4 kwietnia będą same super wieści na forum! :tak: Decydujesz się na CLO w tym cyklu?

merylin, GRATULUJĘ kochana! Z takich staranek musi być córcia! Ja bym leciała jutro po dupka bądź luteinę z uwagi na te plamienia, może córci brakować progesteronu więc lepiej dmuchać na zimne. A plemniki przeżyły aż 3 dni, Twój M ma wytrwałych chłopaków! :-)

Andziak
, ale dlaczego? Przecież betę masz moim zdaniem bardzo wysoką! Ja tam też czuję, że będzie z tego córcia! :tak:

Gal ,no jazda...Andziak i Merylin pokazują ,że jak plemniory wywalają drzwiami to pchają się oknami:)))

Andziak nie trać nadziei..

ale emocje ;))

Pirania no ciężki dzień-ja leze na kanapie z leniem-chwycił i nie puszcza..
zobacze jakie bedzie endo teraz jak pójdę...
i jeśli bedzie si to od następnego cyklu pewnie wezmę -Clo zawsze brałam od 5 do 9d.c....u niej bede w 9d.c.więc w tym cyklu co bedzie bedę bez Clo..

Ostatnia edycja:
Coś mnie tu jeszcze ciągnęło ...... teraz już wiem co ! Merylin - Gratuluje !!!!

No to staraczek ubywa , dobry trend...

Andziak , Tobie też gratuluje serdecznie i trzymam &&&&& żeby to panienka była . Trzeba dobrej mysli być , trzymaj się i nie smutaj :)

Mama - dzięki za info, 4 dni to wytrzymała bestia!!!:-D pewnie będzie z tego ognista dziewuszka
Merylin pewnie wciąż jest w szoku!
Andziak - myślę, że każda z nas której płeć nie jest obojętna przeżywa to wszystko dokąd nie dowie się kim jest jej maluszek... naprawdę doskonale Cię rozumiem, masz już 3 facecików i aż się prosi dziewuszka i na pewno ten czas oczekiwania dokąd lekarz nie stwierdzi płci będzie bardzo trudny...

mama05 , a tam zaraz niepłodna ! - chwilowo , wróci wszystko na swoje tory i dzieciaczek będzie
Gal , Ty to powinnaś mieć tą córę w nagrodę za te wszystkie wysiłki , planowania , mierzenia , irygacje itp

a ja nadal cierpliwie czekam , ąż mój Pan się zdecyduje czy wogóle chce....
no , widzisz mama05 , jesteś przynajmniej o to do przodu ....

dokładnie , bo Pierogatka na mnie czeka - obie robimy chłopaków ..... zaburzymy ten "różowy" front

reklama
hej kochane:-)

ja już mam luzik-M w pracy, a synuś śpi, bo wykończony był dzisiaj-zasnął pijąc mleczko:-) w żłobku ani minuty nie spał, do tego dużo się dziś działo, no i na podwórku upał i krew mu z nosa i wargi leciała, więc to dodatkowo go wykończyło...

Gal ja Cię doskonale rozumiem z tym pragnieniem córki.. zawsze chciałam mieć dziewczynkę-no zawsze..nawet jak na usg lekarz powiedział, że będzie syn, to poczułam lekkie ukłucie rozczarowania.. ale teraz go kocham ponad życie,nie zamieniłabym go na milion dziewczynek ;-) choć nadal moim największym marzeniem jest bycie mamą córeczki

kate u nas nasivin nie działa:-( i mały ma wiecznie katar

Pirania jak Krzysiak?

Daria ja mimo checi niestety kulinarnych zdolności nie posiadam, na szczęście mój M wspaniale gotuje i co chwilę zaskakuje mnie nowymi przepisami;-)

Andziak kochana.. gratuluję bety.. i tulę.. będzie dziewuszka, zobaczysz!

Tasha to czekamy na wiaomości po wizycie, co tam u Oliwci słychać:-)

Merylin woooooooooow, gratuluję oby ciąża przebiegała spokojnie.. no i CÓRECZKA pięknie rosła:-D

Mama a jak Twoje samopoczucie Słonko??

Gal, Mama zobaczycie, ze Wy jako następne ustawicie się w kolejce zaciążonych:tak:

dziewczynki, czy któraś ma na zbyciu Sylk, testy owu, testy ph?

Do góry