reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha- witaj, kurka wodna, szkoda Krzysia i szkoda, że tego nie wziął za wczasu, może jeszcze niech M kupi jakaś maść rozgrzewajaca na klatkę persiową i plecki. koniecznie syrop przeciwkaszlowy. Zero nabiału.

A co do tego hsg za pomocą usg, to się nazywa hycosy, i niestety jest właśnie z tym straszny problem, bo ja tylko na to bym sie pisała. Będę dzisiaj dzwonić w jedno miejsce i jak tam nie robią , to chyba juz w W-wie nie robią. Trzeci świat normalnie. W krakowie gin robił i tez niestety już nie robi. jak bys gdzieś natrafiła na taką informację, że gdzies w pobliżu mnie robią , to byłoby fajnie. A i to powinien być ajkiś natuaralny kontrast, bo robią też sola fizjologiczną, ale te wyniki są kiepskie podobno.

Tasha- to pij dodatko ten rooibos, jak Piaranha pisze. Im wiećej żódeł żelaza, tym lepiej. Do ataku kochana na to żelazo, do ataku:-)

reklama
potrzebuję reanimacjiiiiiiiiii:confused2:

ja rozumiem power ale chyba przesadzam...doopke mi samą nosi a kręgosłup błaga o odpoczynek..to usiadłam na chwilę..

Patrysia* powodzenia na jazdach:))pamiętaj -jesteś kobietą ...a nie babą za kierownicą !;))

Pirania no ja też mam brąz z beżem no i zieleń od kwiatów;))
zdrówka dla Krzysia,biedaczek:-(i współczuje nocki-jak człowiek nie wyspany to i świat szaro -bury nawet jak słonko świeci..
przytulam kochana do mojego 75B:sorry:

pranie na tarasie,wyszorowałam właśnie legowisko Bono-też schnie,Zuza grabi ogród,ja nawet kawy dziś nie piłam...jeszcze okna czekają i maskotki WSZYSTKIE wywalam z dzieci pokoi bo tylko kurz zbierają !
przestawiłam wypoczynek w salonie-sezon grzewczy zamkniety :) moge zasłonić grzejnik:)

Bettsie??????????????????????????

Nullka???????????????????????????

Agulek???????????????????????????

Monico,Aneczka,Beatka?????????????????????????

dobra idę bo jak dłużej posiedzę to może być róznie z tymi oknami:-p

Czarodziejka -kochana no dobrze ;)) to przycupnę ino kawę zrobię ;)))

Ostatnia edycja:
mama05- oj, pracusiu, na ambicję mi wjeżdżasz i też muszę się wziąść do roboty:-)

Piranha- a syropek z cebuli i miodu Krzysiowi robiłaś, naprawdę skuteczny,tylko nie wszystkie dzieci chcą to pić, mój niestety nie chciał.

Gal kochana u mnie tak wyglądają czwatrki-3 dni w pracy to nie wiele w domostwie zrobię ,więc w czwartek śmigam na mopie i innych sprzętach ,żeby w week .rodzinne spędzić a nie na porządkach:)

kończę myć podłogę i siadam do kawy...

matkooooooooooo-przecież zaraz obiad muszę robić:sorry::baffled::confused2:

u mnie w salonie też niebieski połączony z beżami i brązem:rofl2:

Mama
staram się podobnie działać, najpierw kilka dni w pracy, potem porządki w mieszkaniu, i weekend dla rodzinki :)
Piranha przykro mi z powodu Krzysia :(
Patrysia nonono super że małe fika zdrowo ;) córa będzie ;)

Cześć kochane:-) Mama dobrze że nastroik się poprawił, tak trzymać.
Ja okna pomyłam w sobotę, bo w tygodniu po robocie mi się niestety już nie chce. Ale kochana niech moc będzie z tobą...

Gratuluje nowym zaciążonym.

Gal i czekam na twoje więści bo niezmiennie ci kibicuje.

Ja w tym miesiącu odpuszczam bo końcówka roku mi nie leży jako hipotetyczny termin. Za to po tych wszystkich irygacjach, które pewnie nieżle mnie wyplukały zakupiłam lactovaginal i po @ zaaplikuje 10 sztuk żeby trochę podbudować moją flore przed następną "akcją limonka"

Pozdrawiam wszystkich cieplutko i miłego popołudnia

Truskaffka no to mamy podobny gust we 3:tak:tylko jak nie niebieski a turkus uwielbiam-taka laguna jak nie raz w przyrodniczych filmach pokazują..mmmmmmm no kocham turkus:-)
no i dla mnie też jak dla Ciebie ważny jest week.rodzinny-jakieś jedzonko na miescie,gościna znajomych...

Patrysia* ja oczywiście też za córkowe fikanie trzymam &&&

Agulek no witaj kochana :)) wiesz-moc jest ze mną i nie chce opuścić :))
ja też nia załapię się na koniec roku bo ten cykl stracony a gdyby sie udało to byłaby jakos połowa grudnia..
też chyba kupię jakieś dowcipne prebiotyki ;)

Ostatnia edycja:
Czarodziejko, a myślałam, że mam omamy wzrokowe i tylko mi się wydaje, że ten bociek coraz szybciej zasuwa :-D

Mama, u mnie też w salonie zielono od kwiatów, jest tam ich najwięcej :-)

Gal, znalazłam na razie na szybko 2 miejsca w Krakowie:

Ocena dro�no�ci jajowod�w HyCoSy

SPECJALISTYCZNY GABINET GINEKOLOGICZNO-PO�O�NICZY Z DIAGNOSTYK� USG

Jak tylko znajdę coś w Twoich okolicach to dam znać kochana! A syropku z cebuli Krzysiu na 200% nie wypije, on wybitnie wybredny kulinarnie jest pod tym względem ;-)

Truskafffko, no to żeśmy się w trojkę zgadały z tymi beżami, brązami i niebieskościami :-D

agulek, wyobraź sobie malutką, przystrojoną w różowe falbanki córeczkę śpiącą w leżaczku pod choinką i może zmienisz zdanie :-D

Uciekam na razie bo synek marudny po ciężkiej nocy.

reklama
Pirania-no ja tez mam najwięcej kwiatów w salonie ;)
idź kochana,odsapnij...
wytchnienia zyczę ;)

Daria o nieeee!! ja tu muszę 1,5 kilosa zrzucić bo mi po hormonach na rozbicie torbieli przybyło a Ty mi tu z ciastem .....
ale dziękuję kochana;))) doceniam i wirtualnie juz wszamałam;))))

Czarodziejka-zapodaj mi kochana tą Twoją dietę na PW -jeśli oczywiście mogę prosić:sorry:
a proszę taaak ładnieeee:-p

nogi z kuraka z w piekarniku,ziemniaki sie gotują ,ogórki kiszone na stole -zaraz z Zunią jemy:)

Do góry