reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wiecie co nigdy juz nie bede szczepic dziecka w niemczech...;/ nadia dostala 40 stopni goraczki a oni do mnie ze do 7 dni tak moze byc a ja mowie w pl nigdy nic nie bylo a tu tak ja wzielo i dlaczego meza nikt nie poimformowal o jakis powiklaniach po a oni prsze co 6 godzin dawac cos na goraczke;/ porazka....

reklama
Kinga dzięki :) i owocnego polowania na nową furę
cool2.gif
Kinga, szalejesz kochana, i super! Udanego zakupu autka! Myślicie o jakimś konkretnym modelu albo marce?
no już chyba się zdecydowaliśmy. Wcześniej chcieliśmy inny ale ostatecznie bedzie pewnie renault Scenic:)
jutro mąż jedzie już sam zaklepać.

a no trochę szaleję:)) dobrze mi tak... nie myslę tyle o zaciążeniu ;-) wierzę że kiedyś może zaskoczę a może już nie i trudno. Nic na siłę nie bedziemy robić. Ciesze się życiem i spełniam teraz z mężem marzenia... autko chcemy wieksze bo lubimy podróżować dużo no i teraz z psem wiec i on musi miec miejscówe:)

Miłego wieczorku wam życzę ! :happy:

ach dziś zmieniłam fryzurke i kolorek:)) świetnie się z tym czuję.
Jutro zakupy ciuchowe:)

Tasha postaram się wstawić suwaczek po wizycie u gina.A w którym tc miałaś robioną bete?
Andziak a jak owu u jednej osoby jest w 11 a u innej np w 17 to przecież duża różnica ,chyba dokładniej jest liczyć od owu czyli zapłodnienia.Tak mi się wydaje,ale może się mylę.
Piranha na wyniku jest napisane: b-hcg - 4065,0 mlU/ml
Daria wspólczuje takich skutków ubocznych,malutka napewno się męczy.
Gal podobno znasz dobrą dietę aby uniknąć anemii.Proszę zdradź szczegóły.
Mama, Gal kiedy mam zaciskać te kciukasy:angry:

merylin, czyli to jednak beta, nonono kochana, piękny wynik, ciekawa jestem czy faktycznie w Twoim brzuchu nie zamieszkały przypadkiem aż 2 dziewczynki :-) Kiedy idziesz na wizytę?

jestem po zebraniu-łapy i giry opadają-tak jak mówiłam....3h:confused2::confused2:
omówione wszystkie możliwe wyjazdy ,wycieczki,kino,konkursy,karty pracy(dawne sprawdziany) iiiitttttddddd!!

Merylin narazie to za mnie trzymaj &&& za środe bo mam wizyte i usg-trzymaj ,żeby torbiele poszły won!!!

Bella cześć mamuśka!

Czarodziejka powitać ;)

Gal????????????????????

u nas lejeeeee

hej kochane:-) ja mam ciszę i spokój, M w pracy, Marcepan śpi.. byłam z nim dzisiaj w domu kultury na zajęciach muzycznych, było super, syncio wrócił wykończony;-)

truskafffka mi też małż wczoraj kupił truskawki, mówi: przecież teraz musisz dobrze się odżywiać:-D

pirania to czekamy na zdjęcia lub filmik z podglądania Malutkiej;-)

daria gardło możesz płukać Octeniseptem, świetnie redukuje ból, a przyda się też do pielęgnacji pępka dzidzi:tak:

tasha Oliwek jest mnóstwo, Iga fajne:tak:

missbella super, że nie masz problemu z szefową, jeśli chodzi o ciążę.. mnie przy pierwszej ciąży zwolnili, tzn miałam umowę tylko do dnia porodu przedłużoną:confused2: / de facto pracuję w służbie zdrowia, i gdzie tu polityka prorodzinna?/

daria hihi właśnie dziś koleżanka w pracy opowiadała mi, że robiła tą kolorową babkę:-D

mama co to za cena:szok: szok

merylin super beta:tak:

czarodziejka u nas dziś też taka pogoda była, że nic, tylko ładować się pod kocyk z ciekawą książką w łapce:tak:niestety, nie można sobie na taką idyllę pozwolić:sorry:

missbella, pirania ja tak sobie myślę, że jeśli będę 2gi raz w ciąży, to będę działać na dwa fronty-będę chodzić na nfz, żeby mieć badania za darmo no i prywatnie na usg

kinga wklejaj fotkę nowej fryzurki:tak:

reklama
Do góry