reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

wstawiłabym też swoje zdjęcie na chwilę, żebyście wiedziały z kim piszecie, ale nie wiem jak...wstawiam insert image potem from computer i wgraj plik, niby wgrywa i zapisuje ale potem nic się nie dzieje... i nie wiem co dalej... dooopa uszata ze mnie:zawstydzona/y:

reklama
tasha jak piszesz posta, to w tych ikonkach różnych na górze masz taki niby obrazek, w którym jest drzewko.. tam wybierasz plik, czyli zdjęcie z komputera i dajesz wgraj plik.. no i tyle, o razu się wklei w treść posta:-)

piranha, mama, truskafffka, Ewcik dziekuje za mile slowa i komplementy :zawstydzona/y:

mama fakt milej sie potem pisze jak sie kogos widzialo, chociaz na zdjeciu, na innym forum kiedys, to my sie nawet z tymi osobami z bliska odwiedzalysmy ;) ot tak by poznac lepiej, fajne przyjaznie sie z tego zrobily...
a co do dziewczyn to faktycznie skora, zdarta z mamy, zaraz sie pochwale ;)
na zdjeciu livik jest po kapieli, dlatego takie mokre przyklejone wlosieta ma

Ewcik to taka odmiana byla, chwilowa, bo w roznych odcieniach wytrzymalam 9 miesiecy i spowrotem do blondu

Kinga niech autko dobrze sie spisuje :) i nigdy nie psuje...

Tasha, MissBella, Daria, Mama, Andziak kciuki za wizyty

Daria slodka ta twoja mala Nadusia... S-max ladne autko :)

Ostatnia edycja:
jestem....wzięlismy sie z Tomem za prace w domu i zeeeszło się..
pół tej ściany co bedzie turkusowa juz jest zdrapana...myslałam,że damy rade dziś chociaz na biało walnąć ,ale gdzie tam..

dzieci śpią od godziny,ja przy alkoholu siedzę i do moich babeczek wlatuję wieczornie;)

Martika- córy pierwsza klasa..a psina suuper uśmiechnięta jak mój Bono:-D

Tasha &&&&& żeby udao się fotkę wstawić .

Truskaffcia ,hahahahaha ale z Was lamy:-D:-D:-D

Mama ulala śliczna Tyś...:)))
I thx za serniczka uwielbiammm:))

Matika co tak zybko fot usunęłaś?:blink:Nie zdązyłam luknąc, no ale córy prześliczne;)))

Truskaffka :-Ddobre:)))

My dziś troszkę słodkości na świeta kupiliśmy....jej jak ten weekend się zlecial...Jutro znowu do pracy i przedszkola szok....

MIłego wieczorku:-)

reklama
Do góry