reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jeeeejjjjkkkkkuuuu jakie wspaniale wiesci :szok:
Axarai grrraaatttuuulllaaacccjjjeeee!!!!!!!:-):-):-)
dziewczynki no to mamy kolejna kolezanke do rozdawania rozowych fluidkow. hhhuuurrraaa!!!:-)

Mama jesli chodzi o bol (.)(.) to ja tez tak mialam i zmoich obserwacji stwierdzilam ze ten bol pojawial sie zaraz po owulacji i jak mial przyjsc okres to przed przestawaly bolec. wiec moze tez tak masz? to byl tez dla mnie taki znak ze jak te (.)(.) przestawaly mnie bolec to wiedzialam ze w ciazy nie jestem. i jakos sie sprawdzalo.

a z tymi snami to chyba tak jest ze sie spelniaja na odwrot, bo mi sie chyba tez snilo ze bede miec dziewczynke jak bylam z synkiem w ciazy.

Andziak trzymam za ciebie mocno kciuki&&&&&&& i wierze ze tobie rowniez sie uda :tak::tak::tak: juz nie moge sie doczekac kiedy nam napiszesz ze w twoim brzuszku mieszka coreczka :tak::tak::tak:

reklama
Ewcik nic nie planowałam, bo już nie miałam czasu, chciałam koniecznie w 2012, i miałam w zasadzie dwa podejścia, bo M za granicą pracuje:-D Udało się za pierwszym razem, ale nawet nie wiem kiedy owu była:-D Jedynie co to dietę dziewczynkową miałam, ale ja tak jem normalnie.
Tasha sama pojechałam na izbę, a u nas jest tak, ze od razu na oddział muszą przyjąć, i mimo, że nic się nie działo, ale jednak brzuch bolał, to mówili, żeby lepiej zostać, dostałam luteinę dowcipną.
Andziak ja zaczełam myśleć, że to dziewczynka, i z wszystkimi się kłóciłam, że to dziewczynka i koniec:-D a wszyscy mi gadali, że ładnie wyglądam i to chłopak na pewno! Uwierz, a marzenie się spełni!!!!
Marzycielka zapomniałabym o najważniejszym!!!! łapać moje Kochane, łapać od Świeżynki!!! Ja łapałam jak dziewczyny wysyłały!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Hej Koleżanki moje:-)

Axari gratuluję z całego serca strasznie się cieszę, że się udało pamiętam, że jak zaszłaś w ciąże to pisałaś ze staraliście się do pozytywnego testu owu i potem stop i nic...

Andziak rozumiem twoje rozterki, ja ostatnio zrozumiałam, że bardzo pragnę córeczki... nie wiem, czy nie za bardzo a jak jednak sie nie uda to co depresja?:-( smutno mi trochę z tego powodu bo chyba lżej by było nie chcieć żadnej z płci...Jeszcze u nas w rodzinie ostatnio rodza się sami chłopcy...już jest lekkie oczekiwanie na dziewczynkę i wydaje mi się, że nawet co ciąża i znów chłop to nawet już się tak nie cieszą...

Mówiłam mojemu M co jak się nie uda on, że uda się i koniec, że chciał syna i ma teraz chce córkę i będzie, chciałabym żeby tak było, ale jak się nie uda to co?Przepraszam, że Wam tak smęcę, ale dzisiaj znów mnie naszło:zawstydzona/y: od czasu do czasu nachodzą mnie rożne myśli....

Piranha mogłabyś mi wytłumaczyć o co chodzi z tą colą jaka ma być bo chyba zwykła jest na chłopca? Mogłabyś mi wytłumaczyć bo ostatnio już pytalam się też o piwko i chyba nie zauważyłaś mojego posta;-) Wiesz co widzę ogromna różnicę jak zaczęłam brać b-complex 100, moje obserwacje: mocz żarówa, więcej śluzu bo ja zazwyczaj mam suszę lub kremowy, moje libido w ostatnim czasie uśpione budzi się do życia:-) ciekawe kiedy dostanę miesiączki...w sb idę do mojego gina z badaniami.

jejkuuuuuuś ...coś dziś was nadrobić nie mogłam....

Mama nie ma to jak dobra organizacja seksualna :-D
...i wiesz, truskafffka nie testuje, bierze dupka, czeka na małpę i w nowym cyklu rusza z hormonami...i ziemia się zatrzęsie bo dojdzie do zapłodnienia:-D
a wy w górach...tenteges i będzie z tego dzidzia ..inaczej być nie może:-D
pęcherzyk chętnie przygarnę, dziękuję kochana:tak:
boćki boćki..kochane boćki...moja mama ostatnio też widziała...całą gromadę, 12 naliczyła:szok: no to się będzie ziemia trząść:-D
Gal dawaj dzióbka :) trzymam &&&&&&&&&&&
Natusia staranka takie se...owulka dalej leci w kulki...ale spoko loko, seksimy się...do upadłego, aż wyseksimy córę:cool2:
cytrynianiu wapnia nie ma aktualnie na allegro, ratujemy się przez osteodiag-w aptece można kupić :)
Daria pięknie będziesz wyglądać, czekam na zdjęcie :)
Piranha cóż... to my jesteśmy pierwszymi podstawowymi wzorcami zachowania dla naszych dzieciaków
jak u siostry tak sprawy się przedstawiają to się nie dziwię że dzieciaki takie kłótliwe..
Dido piękny avatarek :) &&&&&&& zaciśnięte za sn :)
Martika mmmmantraaaa żeby wysokie phhhhhh byyyłoooo u ciebie mmmmm ;)
Czarodziejka bólu zęba współczuję brrr z samego opisu mam wrażenie że mnie zaczyna coś boleć:szok: byle do piątku
Pierogatka Anulka swój charakterek ma, jasno daje znać co lubi -spokój, domek, cycuś mamusiowy :)
zwijam swoją porcję fluidków :-D
Aguśka &&&&&&&&&&&&& za staranka :)
Axarai :) graaaaaatki:happy2::happy2::happy2::happy2:
Noemi...każdy ma gorsze dni, tulę..

piję kakaoooooo mniam ;)

Ewcik, a dziekuję jakoś leci. Jutro do pracki jej jak sie rozleniwiłam przez to wolne ze juz wstawac mi sie nie chce rano jak pomysle:-DMam nadz.ze u nas jutro ładnie bedzie to pójde z dziecmi na dwór;)))
Teraz patrze na przepis na zycie:tak:

Axari...ehhh zadroszcze takiej spontanicznosci no final jest super.... szok masz juz skonczone 16tyg jak to zlecialo a jak samopoczucie?

Noemi, mozemy sobie podac reke...ja mam tak samo....najpierw m nie byl zdecydowany na 2 baby a jak juz mowimy ze sporobujemy od lata to ja mam opory no szok.... bo wlasnie sie boje siebie samej swojego rozczarowania a przeciez to malenstwo bedzie mamusi potrzebowac..kochajacej....jej....trudne to...

Mama, mmmmm ale Ci dobrze;)) I takie spojrzenia sa najjlepsze:-Dwiadomo o co kaman:tak:

Andziak słońce zacznij powtarzac- nosze pod sercem córeczke.... uwierz w to;***

Gal, odpuszczasz juz staranka??? jej no szok.... moze sie uda trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Natusia dziękuję! Teraz czuję się już o niebo lepiej, ale mdłości to mnie nieźle pomęczyły:dry: Dlatego tak czułam, że to córeczka musi być, bo w tamtych ciążach, żadnych mdłości nie miałam.
Co sobie przypomnę, to nie mogę uwierzyć:szok:

reklama
Do góry