reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama05- ja, ja chętna na sernik!:-) No mnie to mierzenie już za bardzo stresuje, za bardzo chcę i każdą tempkę przeżywam:zawstydzona/y:, więc jutro już nie mierzę, bo to już nic nie da, poczekam do wyniku progesteronu, ale coś czuję, że cienko będzie.

A mama05- a ten krem z progesteronem to stosować na np. przedramiona, czy uda, to na dwa jednocześnie, czy np, tylko na jedno przedramię?

Tasha- a Ty jakieś suplementy stosowałaś, a jak tak to w jakiej dawce?

Ostatnia edycja:
reklama
Gal no to już serwuję sernik i do tego herbata,choć widząc co się dzieje za oknem to raczej kawa potrzebna...
ba-kroplówka z kawy:baffled::-D

ja pozaciskam &&&&& za wynik progesteronu-z całą sympatią do Ciebie pozaciskam baardzo mocno!!:tak:

czarodziejka wlasnie troszke sie uspokoilam z tym rozszczepem
bo mala ma tylko przeciete tam gdzie jest ten maly gorny jezyczek i troszke podniebienia
wiec duzo szwow nie bedzie, ale jednak narkoza potrzebna i to mnie przeraza
ale damy rade
chyba dobrze ze mala miala wtedy goraczke i pojechalismy do tego szpitala bo inaczej bysmy sie nie dowiedzieli o tym rozszczepie
i tak jak piszesz przy karmieniu mlaskala i krztusila sie, wogole nie umiala ssac z piersi i dlatego na butelke przeszlam, zpoczatku myslalam ze leniuszek jest nawet o tym wami pisalam ale teraz juz wszystko wiadomo
mysle ze ok 6miesiaca powinna miec zabieg

daria ja tez mam problemu z ojcem ale naszczescie teraz sie leczy i jest lepiej

ewcik dzis lub jutro ci napewno odpisze

monico
a mi sie wydawalo ze ci odpisalam hmmm cos zakrecona jestem, a Zuzia kochana jest cudna poprostu, i widzisz jedank warto bylo powtorzyc, a tak sie balas i wahania mialas

kurcze a mi sie palenie odzywa, przed ciaza juz nie palilam i w ciazy tez nie a teraz jakos czasami podpalam nie duzo ale jednak, ja to mowie ze chociaz to mi na obczyznie zostalo, bo samemu z trojka dzieciow :happy:mozna swira dostac.

Gal - no to jeśli masz jeszcze kilka miesięcy to się kochana nic nie martw, damy radę;-), może już w tym cyklu się udało? a jeśli nie to przecież będzie następny!!!
wiesz, u mnie to tak dziwnie było, byłam na diecie dziewczynkowej jakby niechcący, bo po prostu lubiłam takie jedzonko i łykałam magnez Blumag jedyny, brałam też wapń ale w postaci mleczanu wapnia, w sumie to mało wiedziałam o tych wszystkich suplementach, o żurawinie to już kompletnie nic, ale myślę, że u mnie załatwiły sprawę te globulki zakwaszające, które mi ginka przepisała, śluzu też w tym szczęśliwym cyklu nie miałam prawie wcale, poza tym mój M pił piwko i czasem chodziliśmy do sauny, a podobno gorąca kąpiel i sauna sprzyja poczęciu dziewczynki, bo chłopaki nie wytrzymują temperatury:-D...więc sama widzisz, że w sumie tak wiele nie robiłam, w poprzednich cyklach starałam się zachować odstęp od owulki, ale nie wychodziło, a w tym szczęśliwym cyklu poszliśmy na całość, seksiliśmy się codziennie aż do 2 dni przed owu a potem jeszcze raz był strzał 12 godz po owu...i udało się!!! w wigilię zrobiłam test i pokazały się II śliczne tłuściutkie kreseczki!

Mama05- dzieki kochana, jeszcze parę dni zaciskaj kciuki, jesli mozesz:tak:
A to dobrze robiłam, że na dwa uda jednocześnie. A na twarzy i szyi to którą część smarować?

Tasha- dziękuję Ci za odpowiedź, ale czy to znaczy, że zeksiliscie się z Panem O :zawstydzona/y:

Beatko- piekne zdjęcie robisz tym swoim kochanym szkrabom!:tak:

Gal czy ja moge jeszcze &&& pozaciskać ??
no jacha:tak::tak:
trzymam i czekam na badanie prog.
a i potem nie puszczę :)

a co do kremu to smarowałam całą twarz tak jak kremem przeciwzmarszczkowym:-pi zahaczałam o szyję ,ale nie o piersi..

dzieci już wykąpane,jedza kolację..
jutro Zuza jedzie do kina i na 7.30 musze Ją zawieść do szkoły już więc 7.10 wychodzimy z domu.

reklama
dzień dobry drogie Panie:-) ale pogoda barowa dzisiaj:szok:masakra.. wszystkiego się odechciewa, a już na pewno pójścia jutro do roboty:no:
właśnie wrociliśmy z groty solnej, fajnie było;-) poodpisuję wieczorem, jak już Mały zaśnie

Do góry