reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam
Ja mam pytanko do Jagienki i Beatki>dziewczyny wy osłabialiscie plemniki zaczynając zaraz po @ az do tych dwoch dni przed owu
i czy osłabiając stosowaliście prezerwatywę i potem jeden złoty strzał czy też bez?????????
.

U nas nie było osłabiania a wręcz wyposzczenie :-p mąż wyjechał i ja tydzień później do niego poleciałam :tak: czułam że coś z tego może być więc w ciągu wieczora i nocy nadrobiliśmy (4x ;-)) potem do owulacji-stosunek przerywany...moje staranka są na stronie 3025 :-)

Beatka-Hanulek do schrupania! Jakie ona ma cudowne oczęta!!:happy::happy:

wyłaniam sie z dziury na chwilę:sorry:

Dido-dziękuję za smska...

kochane ja jakąś dolinę załapałam to co mam Wam tu smęcić:baffled:zaszyłam sie z książką...
a sobotę byliśmy w tej operetce...ale koło mnie siedziała kobieta........w ciąży:sorry::confused2:

poczytam choć ze 3 strony co u Was bo nic nie wiem...

ściskam wszystkie!!!!!kochane babeczki.

no w końcu jestes krzysia!
tak czułam że masz doline
oj tule i ściskam
nie smutaj się :****

Dziewczyny doradźcie mi jaki rower kupić Filipowi do nauki jazdy taki już na dwóch kółkach... na dzień dziecka chcemy mu kupić i uczyć już. Za pomoc bede wdzięczna! :tak:

Marzycielka,Kinga,Andziak...ale co mam smęcić..tu babeczki ciążowe mają swoje sprawy a ja taka kurka wybrakowana co w ciąże zajść nie umie i co mam się użalać i Wam psuć atmsferę..
własnie @ zawitała pół h temu..
nie może sie odczepić ode mnie cholera jedna...

Truskafcia ,Ewcik czy dostałyscie przesyłki?

Aneczka,Tasha,Gal,Pirania,Tusia,Kate i reszta gangu Olsena dziękuję Wam za pamięć ..

ja czuję ,że tu nie pasuję kochana..nie pisze tego po to ,żebyście mnie zatrzymywały..poprostu tak czuję...
czasem mam dobry dzień i jakoś sie układa a częściej jakaś taka zgaszona jestem...
mam nadzieję ,że sie ogarnę bo źle mi z tym.....

Kinga my w tamtym roku kupilismy Zuzi bmx 18 cali koła i smiga równo..Dominik też ma bmx ,ale mniejszego i od zeszłego roku jeździ na 2 kółkach to Filip też pewnie szybko załapie;)
Tom nauczył Dominika latem w 1 dzień jak ja w pracy byłam;)

Ostatnia edycja:
mama ale dlugo bylysmy starajace...to nie topik zaciazonych tylko mam.Ja tez smuce czy bedzie ta Zosia czy nie i tez juz pewnie dziewczyny maja mnie dosyc.

Ostatnia edycja:
reklama
Mama pamietaj ze mieszkam niedaleko wiec przyjade z moja druzyna i dokopiemy jak nie przestaniesz pisac ze tu nie pasujesz.Jeszcze wielorybem nie jestem i dam rade z chopakami...

Do góry