Mama05- ha, ha, o tak pograć z Beghamem to mogło by być ciekawe;-) Co do dupka to na razie raczej 2x dziennie....
MissBella- dziękuję za odpowiedź
Piranha-dziękuję za odpoiwedź, a ja własnie dostałam odpowiedź z tego ogłoszenia, że już niestety nieaktualne. Kurka siwa, czy ja dobrze rozumiem, że oni piszą , że progesteron poniżej 15 to znaczy, że jajko nie było wyprodukowane i co nie było owulacji:
The progesterone level should be more than 15 ng/ml about 7 days after ovulation. This suggests that the corpus luteum is functioning normally. A low Day 21 progesterone levels suggests the cycles was anovulatory (no egg was produced).
Co do luteiny to zostawiłam ja na czarną godzinę, a czy to znaczy , że ona powoduje wzrost progesteronu, w przeciwieństwie do duphastonu, już nic nie kumam... A w jaki sposób zwiekszyć ten progesteron, jak wit. b6 u mnie go nie zwiększa, czy sam duphaston nie wystarczy? (plus ziółka i krem oczywiście) i muszę coś jeszcze brać?
Daria- dobrze, że z dzidzią ok, a nie bardzo rozumiem z tym ułożeniem, ale dasz radę, oszczędzaj się w takim razie
Marzycielka- a miej że Ty w końcu jutro te dwie krechy, amen
Dobranoc dla Wszystkich