reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

pirania fotka oczywiście jest dzisiejsza, zaraz po tym, jak mi napisałaś, to zrobiłam test. Pomiaru tempki dokonuję zazwyczaj w okolicach godz.5:30. Od piątku-tak myślę- kreski były tak mocna, jak kontrolne /może odrobinę cieńsze, ale kolor na pewno taki sam, bo aż się zdziwiłam/.

reklama
witam wszystkich :-)
czy ktos ujrzał dwie kreseczki na tescie ??
a kto ma najbliższą wizytę u ginekologa??
dido Zobacz załącznik 460623coreczki:-)
ja po weslu caly czas odpoczywam upaly mnie wykończają i mi sie nic nie chce ;/
a to moja Naducha z weselaZobacz załącznik 460624nie mam zbytnio zadnych zdjec bo nadia na początku bardzo plakala do za duzo sie dzialo i dopiero pozniej ale to tylko jak dadzą nam kamerzyści ale z nadia nie mamy żadnego bo nie chciala dac;/

hejka

popijam desperadoska (oj będzie mi tego brakować w ciąży:-D ) i cieszę się dzisiejszym dniem, rodzinnym, na luzie ...dla takich dni warto żyć :)

Ewcik a ja ci zazdraszczam tych testów, bo jeszcze nie było mi dane zobaczyć dwie fajne krechy :p
trzymam kciuki :)
najgorsze jest to stresowanie się rano i myślenie jaka będzie tempka ehhh
uda nam się, w to proszę nie wątpić!!!
Daria ślicznie Nadia wyglądała, mam nadzieję że więcej fotek nam pokażesz :)
Piranha puk puk, jesteś ?
Mam nadzieję że szybko wrócisz do nas ze zdwojoną siłą internetową :)

Kochane babeczki, wszystkie pozdrawiam serdecznie i życzę wypasionego długiego rodzinnego weekendu :D

Ewcik, skoro mierzysz o 5:30 to ja bym tak wypośrodkowała i wpisała np. 36,3 :-) Trzymam kciuki by jutro tempka była wyższa! ...jeśli tak się nie stanie to rób cały czas testy owulacyjne, być może będzie jeszcze drugi pik LH w tym cyklu. A nie masz możliwości podskoczenia jutro na USG żeby lekarz zobaczył czy jest pęcherzyk, czy pękł?

Daria, ślicznie Nadia wyglądała w tej sukience!

Truskafffko
, a ja mam dobre przeczucia odnośnie Twojego nowego cyklu :tak:, wredota już Ciebie opuściła i można zacząć działania!
t2014.gif
Desperadosek powiadasz ...mniam, mniam :-D

Również życzę wszystkim miłej, rodzinnej i radosnej majówki!

czesc dziewczynki,
ja znowu wpadlam tak raniutko zyczyc wam milego dzionka.
Pogoda mnie dobija, no ale co tam... nie mam za duzo czasu tak w ciagu dnia, bo ja w soboye juz mam komunie cory, tak wiec musze solidnie wyszykowac dom no i ...same rozumiecie.

Buziaczki dla was

U nas tez pogoda sie popsula.My jedziemy w sobote na komunie a ja kreacje mam ciasne/Coraz bardziej widac brzuszek a wieczorem szczegolnie.No i nie ma dnia aby nie myslala kto w tym brzuszku siedzi.Merlin jak samopoczucie lepiej?
Ja przeczucie na ta Zosie mam nadal ale mysle zeby to bylo za piekne zeby sie w koncu spelnilo.To kak wygrana w totka po 3 synach a ja nawet 10 zl nigdy nie wygralam.

hej dziewczynki!!!
Kasia - słoneczko wysłane i nie doszło??? bo u nas dzisiaj chmury i burza wisi w powietrzu, choć jest nadal ciepło, ale zdecydowanie bardziej rześko niż wczoraj! jeśli za tydzień masz komunię córco to pewnie straszne urwanie głowy masz z ostatnimi zakupami i pewnie rodzinka z Polski przyjedzie, więc i dla nich trzeba miejsce szykować...
Andziak - w nosie z dychą w totolotka, lepiej wygrać córę po 3 muszkieterach:tak:, zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa, musisz tylko jeszcze trochę poczekać!!!
Merylin - nadal popłakujesz po kątach? bo wiesz... jak zdenerwujesz córcię to... no właśnie...uśmiechnij się!!! jesteś w ciąży!!!
:-)
Ewcik
- jak temperaturka, rośnie? a serniczek wg przepisu Mamy zrobiony? oj, wart jest grzechu...
;-)
brakuje mi basenu, niedługo będę się toczyć i ogólnie ciężko mi w tym kostiumie sumo...ale od września biorę się ostro za siebie!!!
pozdrawiam serdecznie!!!

Witam porannie
U nas od rana slonKo na niebie...chociaz dzis zapowiadaja Burze
Maz zawiozl Macieja do przedszkola i okazalo sie ze....jest tylko kilkoro dzieci..wiec zabral go spowrotem do domu...Takze mam dzis w domu "dwoch takich co ukradli ksiezycc":)
Ja od rana na pelnych obrotach..,pranie, sprzatnie, ogolne porządki...
~~~~~~~~~~

Ąndziak jeszcze Kilka dni do usg..ciekawe czy na tym etapie cokolwiek Gin ci powie o plci...Mi nigdy nie chcieli twierdzac ze to za wczesnie. Nie martw sie Kochana..Trzeba miec nadzieje ze ta corusia Jest!!!! I nie mysl ze nie masz szczescia...powinnas wlasnie wierzyc ze masz go cale mnostwo!!! Bo mysli sie spelniaja!!! Rowniez te negatywne..wiec po co myslec o tym czego nie chcemy!!!

Tasha- a ja u Ciebie samopoczucie??

Daria- Nadia wyglada uroczo..swietne sa teraz te sukienki dla dziewczynek:)))

reklama
Czarodziejka - dziękuję, że pytasz; wszystko u mnie ok, niezły już ze mnie okrąglinek, ale przy życiu trzyma mnie myśl, że po 1 - to moja wymarzona córcia a po 2 - to już ostatnia ciąża!!! jakoś dam radę, choć jak patrzę na te moje wałeczki to... boszsz, jakaś masakra!!! no i mała kopie coraz bardziej i częściej, ale to też norma:-)
Andziak - lekarz pewnie Ci nie powie jaką płeć podejrzewa, ale foty z usg da, więc może uda się nuba podejrzeć!!!
Pirania - masz kontakt ze światem???
laseczki, puchły może którejś z Was nogi w kostkach???

Do góry