reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

mama , super fotki , a wy z T to naprawde fajna para
gal , ?
dido , gratuluje córuni , fajnie że taka grzeczna
ewcik , mnie ten chiński tak na 50 % się sprawdził , a teraz zacznę od listopada to będę mieć 4 miechy na chłopaka pod rząd , może akurat się uda

reklama
jestem ,bylismy po zakupy spacerkiem..

Ewcik- tak jest,działaj i nie sugeruj sie chińskim-u mnie też Domi powinien być córką wiec się nie sprawdził chyba nikomu...
&&&& zeby nastepny cykl był z owu..

Dido witaj ,świetnie sobie radzisz!!
brawo!
ukochaj krasnale :)

Czarna dzięki kochana :)

Tusia cześć i czołem..
gratki dla znajomej :)))
niech zdrowo rośnie ;)
a Twój suwaczek do bobosexów mógłby szybciej lecieć:-D

Tom zaraz grilla odpala bo mamy jeszcze sporo do wyjedzenia ,a że pogoda si to skorzystamy :)

WITAM:)

Obiadek się juz robi:))Domiś z kuzynem lata od rana na dworze z przerwami bo i też zagladają do domku:))

MAMA ale z ciebie sliczna babeczka u lala :))super fotki!dzieicaczki roześmiane to najważniejsze:))
DIDO ależ cudo urodziłas jej jakie to małe kochane :))

Cuda oj są są :))

Maj piekny miesiąc takze posypią sie fasolki posypią :))

witam :)
didio super pogode masz na spacerki:)
ja mialam bardzo wysoko brzuch ze jak siadałam to mi sie cycki na nim opierały;p a przed weselem mi spadl na dol tak wisi;/tylko ze ciagle nadie nosze ;/
auto kupilismy czrnego s-max mialo byc z nawigacja ale pojechaismy po niego to byl ochydny i kupilismy inne ladniejsze ale bez nawigacji ale na wypasie jestem zadowolona w ciul miejsca :)
ale upal zycze milego dnia wszystkim :)

Wiesz ja z doswiadczenia wiem ze lepiej tak nie nosić dziekco a twoja Nadiusia to duża pannica:)Ja tak Domisia nosiłam który też z wagą niexle stał wtedy jak byłam w ciąży z Alankiem i skutek tego ze w 29 tc mój brzuch tak obnizony z ekto mnie widział to mówi juz rodzic niedługo a ja?co nie ja dopiero w styczniu(to był paxdziernik jakoś tak)...no racja moje dziekco jednak szykowało się do porodu gdzie na szew z apóźno było i tylko leki lezenie i modlitwa aby jednka za 2 tyg.nie były potrzebne sterydy w razie porodu :(udało się przetrzymac Alanka do terminu :)uważaj na siebie1i mam nadzieję rower już w odstawkę?

Jak bylam w ciazy z Bartkiem to Filip mial niecale dwa lata.Nie nosilam go bo mam problemy z szyjka.Plakal himerowal ale uwazalam ze dzidzia w brzuchu wazna.A jak nie bede dzwigac dwulatka to nic mu nie bedzie.
Wyszla mi opryszczka na wardze tzw.zimno.Niebezpieczne to?
Co do fryzury jak zwykle blond.

Witam się z wszystkimi :-)

Dawno mnie tu nie było, zaraz trochę nadrobię czytanie bo jestem ciekawa co u Was. Coś ważnego wydarzyło się przez osatnie kilka dni ??

U mnie super, czuję się dobrze, dużo odpoczywam, relaksuję się, brzuch pomalutku zaczyna rosnąć... :-D

Buziaki

Wiesz ja z doswiadczenia wiem ze lepiej tak nie nosić dziekco a twoja Nadiusia to duża pannica:)Ja tak Domisia nosiłam który też z wagą niexle stał wtedy jak byłam w ciąży z Alankiem i skutek tego ze w 29 tc mój brzuch tak obnizony z ekto mnie widział to mówi juz rodzic niedługo a ja?co nie ja dopiero w styczniu(to był paxdziernik jakoś tak)...no racja moje dziekco jednak szykowało się do porodu gdzie na szew z apóźno było i tylko leki lezenie i modlitwa aby jednka za 2 tyg.nie były potrzebne sterydy w razie porodu :(udało się przetrzymac Alanka do terminu :)uważaj na siebie1i mam nadzieję rower już w odstawkę?

u mnie taki problem ze ona nie chce isc do taty ;/ i jak jest ciocia to do niej pojdzie a tak to tylko do mnie bo wrzaski ze wstyd;/ ale ciocia jutro juz wyjezdza;/
teraz jest auto to rower sobie odpocznie;d

reklama
Do góry