reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gal, łobuzie w końcu jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;))))))))))))
Działałyście z Mamą w te same dni fiu fiu będzie z tego baby jak nic u obu coś czuję:********************

A ja tez dzis mialam wymiane zdan z M o starankach.. ale szkoda gadac..

Piranha, czyli ta żurawina może być czy za mocna??? A w takim razie jaki magnez? kurcze na allegro nic znaleźć nie moge;/ A wczoraj przy takim ślizie miałam chyba z 7ph a dziś juz 4-4,5:)

hej Daria;))) Kiedy wracasz? Jak autko? jakie kupiliście? Pochwal sie;)))

Ja mam sliczne pomarańczowe paznokietki ze wzorkiem zrobione:)) ach nam kobietom wiele do szczescia nie potrzeba;)) No moze jeszcze dzidzi upragnionej płci:***

reklama
Daria- dziękuję Ci kochana, to dobrze, że dzidzia ruchliwa, przynajmniej wiesz, że wszystko dobrze:tak:

Mama05- piję te ziółka, nr 3 od początku cyklu, zresztą pisałam o tym wcześniej, może przeoczyłaś;-)
Piję, bo ostatni progesteron był taki sobie. Ja normalnie mam morze śluzu, ale teraz to jest szok, i taki gruby jeszcze, nie jakieś tam nitki;-), wczesniej jak też raz piałam też tak było, ale chyba to już lepsze niz kiepski progesteron, Powinnam dzisiaj wieczorem działać, a najlepiej teraz by było aby ciąża była. Ja już jestem chyba na takim etapie, że chyba wieczorem podziałamy mimo takiego śluzu, aby niskie ph było. Widać siebie nie przeskoczę, tak mam w naturze, i i jak pewnie nie zadziałam przed owu z tym śluzem to pewnie w ciąże nie zajdę. Ginka jak byłam na ostatniej wizycie i powiedziałam, że uniakam sluzu płodnego , to powiedziała, że nie dziwne, że w ciąże nie zachodzę i prawie popukała się w głowę co ja robię...

Natusia
- Słonko dziekuję, oby nam wszystkim się udało:)
Przybij piętkę odnośnie "rozmów" z M odnośnie staranek:)

Ostatnia edycja:
hej babeczki!!!
Mama - no z tej mąki musi być chleb:tak:
Natusia - jak niskie ph to jeszcze dziś bym powtórzyła przytulaski
Gal - kłótnie są nie halo ale za to godzenie jakie przyjemne:-D, płodny śluz i niskie ph, więc działaj kochana, niskie ph sprzyja dziewczyneczce
Kinga - Chorwacja też piękna:tak:, byłam tylko w Dubrovniku na dłużej, ale Chorwację przejechaliśmy wzdłuż i wszerz
Daria - ale uparłaś się na tego małego facecika w brzuszku:-D
Pirania - oj biedne my z tymi nockami bezsennymi;-), ale damy radę, nie? musimy! ważne, że córcie zdrowe:-)

Gal, łobuzie w końcu jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;))))))))))))
Działałyście z Mamą w te same dni fiu fiu będzie z tego baby jak nic u obu coś czuję:********************

A ja tez dzis mialam wymiane zdan z M o starankach.. ale szkoda gadac..

Piranha, czyli ta żurawina może być czy za mocna??? A w takim razie jaki magnez? kurcze na allegro nic znaleźć nie moge;/ A wczoraj przy takim ślizie miałam chyba z 7ph a dziś juz 4-4,5:)

hej Daria;))) Kiedy wracasz? Jak autko? jakie kupiliście? Pochwal sie;)))

Ja mam sliczne pomarańczowe paznokietki ze wzorkiem zrobione:)) ach nam kobietom wiele do szczescia nie potrzeba;)) No moze jeszcze dzidzi upragnionej płci:***

kupiliśmy takiego:)Zobacz załącznik 462176 jak na razie jestem bardzo zadowolona bagażnik gigant z tylu i przodu kazdy ma komfort siedzenia wiec jestem bardzo na tak :tak:zobaczymy jak bedzie sie sprawdzal w czestych trasach polska niemcy :) w sobote chyba wyjedziemy bo w niedziele ma do nas przyjechac moja siostra (nadii chrzestna) to od razu bym imieniny nadii wyprawiła zeby nie musiała jechac co tydzień z holandii do nas;-)ale w cale nie mam ochoty tam jechac jak jestem tutaj w Polsce to nadia zaczyna duzo mówić a jak jedziemy tam to znowu nic ;/

Daria - nie, no spoko, jeśli tak czujesz to ok, ale moja koleżanka całą ciążę mówiła do brzucha moja Zuziu (miała już 1 córkę a myślała, że jak ma czynny tylko 1 jajnik to dzieci będą tej samej płci) a na ostatnim usg przed rozwiązaniem lekarz zapytał czy chce znać płeć dziecka a ona, że nie, że chce mieć niespodziankę a lekarz no to pani nie powiem, ale ma takie jaja, że pozostały obraz zasłaniają:-D:-D:-D;
autko super, niech się dobrze spisuje!!!

a co wakacyjnych wyjazdów to polecam jeszcze Czarnogórę, widoki takie same jak w Chorwacji a ceny o wiele niższe:tak:

a ja w tym roku nigdzie nie wyjadę, bo rozwiązanie w sierpniu, dziwnie się czuję nie robiąc żadnych planów wakacyjnych i bardzo zazdroszczę Wam tych letnich wypadów, ale moze za rok się uda!!!

reklama
byla bym mile zaskoczona jak by sie okazalo ze to córeczka:)ale narazie nastawiłam sie na syna bo kazdy mowi corke mam to teraz syn :)jeszcze na usg zawsze wydawało mi sie ze widze jajczeka:)
no ja raczej w tym roku tez nigdzie nie pojadę na wakacje bo maz będzie brał urlop na październik zeby jechać do polski ochrzcić dziecko:)

Do góry