mi sie wydaje ze tak jest ze z gory wszystko zaplanowane i tym co sie udaje przy tym wszystkim to akurat jak bog zdecydowal ze corka to corka a my myslimy ze dieta ..albo cos innego;p a kosmo tez sie starala i tez ma synka to chyba jednak z gory decyzja
no niby syn ta lakarka mowila ze to fiutel tylko ciagle pepowina zaslaniala;p dlatego narazie nie kupuje nic do synka bo musze byc pewna;p bo ona mowi tu glowka i w tym samy miejscu fiutek dziwne to bylo ale zdjecie mam jutro pokaze jak sterczy antenka;p
reklama
kosmopolitan
Fanka BB :)
daria gratuluje!!!!! :-) Ty szczesliwa posiadaczko parki!!!

no i to wlasnie kolejny dowod ze nie mozna do konca zaplanowac plci.
pamietacie jak Wam pisalam ze rozmawialam z chlopakiem ktory u nas remontowal i on powiedzial ze zona pracuje w szpitalu i w zaplanowaniu 3 dziecka "pomagali" chyba wszyscy lekarze i specjalisci w tamtym szpitalu;-)
oni mieli juz 2 corki i pragneli synka. zastosowali wszelkie mozliwe sposoby i CORKA! 
tak samo opowiadala mi szwagierka mojej siostry cioecznej, ktora ma synka w wieku mojego syna i ona powiedziala ze jej kolezanka tez zrobila wszystko co w jej mocy zeby splodzic corke i niesety sie nie udalo...
dlatego trez uwazam ze to WOla Boza...
no i wlasnie z tego powodu wiem ze bede bala sie sprobowac 3 raz....
mama a ja bym z tesowaniem poczekala az wrocisz

no i to wlasnie kolejny dowod ze nie mozna do konca zaplanowac plci.
pamietacie jak Wam pisalam ze rozmawialam z chlopakiem ktory u nas remontowal i on powiedzial ze zona pracuje w szpitalu i w zaplanowaniu 3 dziecka "pomagali" chyba wszyscy lekarze i specjalisci w tamtym szpitalu;-)
oni mieli juz 2 corki i pragneli synka. zastosowali wszelkie mozliwe sposoby i CORKA! 
tak samo opowiadala mi szwagierka mojej siostry cioecznej, ktora ma synka w wieku mojego syna i ona powiedziala ze jej kolezanka tez zrobila wszystko co w jej mocy zeby splodzic corke i niesety sie nie udalo...
dlatego trez uwazam ze to WOla Boza...
no i wlasnie z tego powodu wiem ze bede bala sie sprobowac 3 raz....
mama a ja bym z tesowaniem poczekala az wrocisz

mama05
prrrryy szaaaalona :))
Noemi-suplementy bierz cały czas...
a dupkiem skrócisz sobie cykl i to bedzie na + dla Ciebie ..
wstawiałam kiedys info ,że za krótkie cykle są złe bo jajeczko nieodpowiednio dojrzewa ,za szybko pęka i lipa
a za długie tez są nie halo bo jajeczko jest niewartościowe i cos tam jeszcze i też lipa-najlepsze cykle dla staraczki to 28-30 dni...
tak ,żeby faza lutealna czyli ta po owu trwała od 12 do 16dni -wtedy jest szansa ,że zapłodnione jajeczko zagnieździ się dobrze w macicy...
a jeśli nie skrócisz sobie cyklu to kurcze bedzie walka z wiatrakai w poszukiwaniu owu...
Kosmo dzięki
chyba tak zrobię....
a dupkiem skrócisz sobie cykl i to bedzie na + dla Ciebie ..
wstawiałam kiedys info ,że za krótkie cykle są złe bo jajeczko nieodpowiednio dojrzewa ,za szybko pęka i lipa
a za długie tez są nie halo bo jajeczko jest niewartościowe i cos tam jeszcze i też lipa-najlepsze cykle dla staraczki to 28-30 dni...
tak ,żeby faza lutealna czyli ta po owu trwała od 12 do 16dni -wtedy jest szansa ,że zapłodnione jajeczko zagnieździ się dobrze w macicy...
a jeśli nie skrócisz sobie cyklu to kurcze bedzie walka z wiatrakai w poszukiwaniu owu...
Kosmo dzięki
Ostatnia edycja:
czarna76
mama , zrobiłabym test po powrocie do domu na spokojnie , co się odwlecze to nie uciecze
&&& zeby się udało
tasha , Sonia bardzo ładnie
samana , to super że dziewuszka ! gratuluje
daria , a tobie to normalnie zazdraszczam
gal ,&&&& za II kreski oczywiście
tasha , Sonia bardzo ładnie
samana , to super że dziewuszka ! gratuluje
daria , a tobie to normalnie zazdraszczam
gal ,&&&& za II kreski oczywiście
T
Tusia.
Gość
Mama-mi test wyszedł w 24dc. ale lepiej zaczekaj.
Kosmo-masz świetą rację,ze tak powiem niestety :-(bo chęć planowania w tym momencie u mnie spadła do zera :-(

Kosmo-masz świetą rację,ze tak powiem niestety :-(bo chęć planowania w tym momencie u mnie spadła do zera :-(
tu przyrodzenie mojego synka Zobacz załącznik 465091
reklama
mama kubulki
czesc dziewczyny
nie było mnie chwile a tu tyle nowości!
daria gratulacje! super, ze bedzie parka, dobrze zrozumialam, ze chcialaś dziewczynkę?
piranha gdzie sie podziewasz nasz ekspercie?
mama ja bym zrobiła test od razu............
noemi chyba nie jestem w temacie, proszę powiedz o co chodzi z ta kapusta i fioletem
w jakiej formie maz przyjmowal korzen lukrecji i jakie to ma działanie? a sudafed dlugo trzeba brać? a sylk mozna w aprece kupic? jakis lubrykant np durexu też może być? ale Cie zasypałam pytaniami
wszytsko przez to ze jestem poczatkująca i ciagle jakies nowe rzeczy, a kapusta to juz zupelnie rozlozyla mnie na łopatki, umieram z ciekawości
nie było mnie chwile a tu tyle nowości!
daria gratulacje! super, ze bedzie parka, dobrze zrozumialam, ze chcialaś dziewczynkę?
piranha gdzie sie podziewasz nasz ekspercie?
mama ja bym zrobiła test od razu............
noemi chyba nie jestem w temacie, proszę powiedz o co chodzi z ta kapusta i fioletem
w jakiej formie maz przyjmowal korzen lukrecji i jakie to ma działanie? a sudafed dlugo trzeba brać? a sylk mozna w aprece kupic? jakis lubrykant np durexu też może być? ale Cie zasypałam pytaniami
Podziel się: