Andziak0307
Fanka BB :)
Ja wyslalam Filipa na wyciecze w gory.Teraz bede sie denerwowac przez trzy dni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
:-(
, życzę Ci z całego serca by to był sen proroczy bo czasami takie miewam :-) Co do tego plamienia to często występuje takowe w ciąży zamiast @ ale wtedy warto łykać progesteron ...może też tak być, że progesteron w Twoim organizmie przed @ powoli spada i stąd są takie plamienia zanim rozkręci się @. Jeszcze jedną opcją jest to co było u mnie - nadmiar prolaktyny obniża progesteron ale to odpada, widziałam Twoje wykresiki jeszcze za czasów jak je robiłaś i były boskie ...choć kiedyś z czystej ciekawości sprawdziłabym sobie progesteron i PRL w 7 dpo. Trzymam kciuki kochana!

że niby tak romantycznie

Piranha nie przypuszczałabym że miewasz takie snyKinga, śniło mi się tej nocy, że zamieściłaś na BB fotkę testu ciążowego, pamiętam nawet dokładnie jak wyglądał, kreska testowa była bardzo wyraźna, życzę Ci z całego serca by to był sen proroczy bo czasami takie miewam![]()
![]()