reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam sobotnio!

Mama, ale śliczne te Twoje fotki, Ty na nich jeszcze śliczniejsza :tak: ...ostatnia fotka mnie upewniła, że brąz to TEN kolorek ...choć ładnie też wygląda ożywiony jaśniejszymi refleksami. A relacji z M tylko pozazdrościć (tak pozytywnie :-)), to niestety rzadkość i ludzie nie zdają sobie sprawy jak często sami z premedytacją podkładają bomby zegarowe pod swoje małżeństwa, takie drobne szczególiki o których wspominasz są bardzo ważne i to wspaniałe jak ludzie zdają sobie sprawę z tego, że o małżeństwo trzeba dbać i je pielęgnować cały czas ...niepodlewane kwiaty przecież usychają. Co do godziny zaśnięcia to chyba była 4 jak w końcu mi się udało, nie mogłam długo zasnąć przez duszności i zgagę (nigdy nie miałam problemów ze zgagą poza ciążą), o 6 już nie spałam, jeszcze udało mi się potem zdrzemnąć na godzinkę ...chyba trzeba zainstalować kofeinę bo nie ukrywam, że jeszcze bym pospała :-D

Gal, napisz choć 2 słowa bo się martwimy, zwłaszcza po tych Twoich ostatnich opowieściach.

We Wrocku dziś niebieskie niebo i świeci słoneczko ale kolejne dni mają być niestety znów deszczowe i pochmurne. Miłego dzionka dla wszystkich!

reklama
WITAM:)

Deszcz wiatr!!do kitu pogoda:/

A jutro na zakupy i nie fajnie w taką pogode:/

MAMA tyś piekna kobieta i w każdym kolorku ładnie:))
GAL??
PIRANHA ja na szczęście w żadnej ciaży nie miałam zgagi i teraz też nie mam i oby tak zostało!

Patrysia* dzięki kobietko...nawet nie wiesz jak mnie kusiło na taki kolorek jak Ty masz :tak:ale Ty masz piękne długie włosy więc super wyglądasz a ja na krótkich to taki kolor nie bardzo..poczekam aż urosną :)
ja też nie maiałam zgagi -ani w ciąży ,ani nigdy:-p

Pirania dzięki ...no własnie ja taki kolor brązowy miałam 3 lata i chciałam cos zmienić:sorry:i teraz mam ten blond...
ale decyzja zapadła-przyciemniam:tak:

u nas za to wieje jak nad morzem albo jak halny w górach...
no ,ale nie pada więc pranie zaraz rozwieszam na ogrodzie.

miłego kobietki:)

Ale Marcelek robi imprezkę w brzuszku:))moje słoneczko kochane:))aż chciałoby się juz go mieć :D ale czasu jeszcze duuużo:))

Piranho My też wczoraj oglądaliśmy transformesy :)) Fiol uwielbia. Co do Ciebie, naprawde zleciało! juz 38 tydzień! :-) a mała buszuje w brzusiu... już niedługo ją poznamy wszyscy:tak: :happy: Ty już gotowa?

Dziewczynki miłego weekendu
My dziś na basen śmigamy z synem.
rower kupiony! :) w przyszłym tyg bedzie juz bo zamawialiśmy na allegro. Filip sie cieszy-sam wybierał

Kinga cześć ..no to Filip będzie śmigał ,że hej ;))
przyjemności dla Niego..

Patrysia bo gdyby był u nas synek to własnie albo Marcelek albo Filip..
i jak słysze to imie to taka mnie tesknota ogarnia ,że wciąż Go nie ma......
także Twój Marcelek to bedzie taki mój ulubieniec:tak::-):-)

reklama
Mama mi sie podoba i w blondzie i w brazie.
W kazdym inaczej ale ladnie.
Mi sie imie Marcel podoba mial miec tak Kuba.Ale w tym samym czasie duzy sklep w naszym miasteczku tak nazwali.I zrezygnowalam.A teraz kto wie.
Zimno u nas katar mnie meczy ta alergia mnie wykonczy.
Czuje juz maluszka ale b.nisko.
Merlin Bella kiedy wy macie usg?

Do góry