reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witam się weekendowo!!!
Mama - to ostatnie zdjęcie przepiękne!!! dla Ciebie stworzony jest brąz, ale to oczywiście moje zdanie:-),
a o małżeństwo trzeba dbać, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chciał wypełnić lukę i wtedy może być za późno...
Pirania - czyli dobre wieści z wizyty:tak:, a jak nie będzie skurczy do terminu to zrobią wcześniej cc czy raczej będą czekać do terminu???
a ja wciąż 10 tygodni za Tobą:-D
Misia, Andziak - mój synek też z wpadeczki i chłopczyk, potem była wkładka i bardzo skuteczna w moim przypadku, po tej ciąży też zastosuję wkładkę
pozdrawiam serdecznie i życzę udanego weekendu!!!

czesc dziewczyny.
nie mialam czasu do was wczesniej zagladnac bo bylismy na festynie z okazji Dnia Dziecka. Ach, pogoda nie dopisala i troche zmarzlismy :-(

Piranha no widac ze twojej coruni dobrze w brzusiu i jeszcze nie zamierza wychodzic :-D

moje tempka dzisiaj poszla juz w gore wiec pewnie owulacja sie zbliza.

Moj Filip tez strzelec
no prosze! kiedy się urodził???? :) grudniowy?

misia nie przejmuj się ja też nie mierzę bo nie mam na to już czasu zupełnie. zbyt zapracowana jestem i zbyt wcześnie musze wstać. zazwyczaj zapominałam o mierzeniu a pozatym irytowało mnie to, wyluzowałam i tego też Ci życzę.... tego spokoju. nie martw się

piranha u nas jeszcze ostatnio Fiol bardzo polubił GIGANCI ZE STALI, oglądał twój smyk? ostatnio leciało na HBO..:) powtarzają :tak: też o robotach super film! nawet ja oglądałam heh

A My już po basenie
ale fajnie było!!!! :happy: a młody jak pływa.... :-)

Hehe ja też wpadeczka i synuś:))

Ja myśle o spirali ale hmm nie wiem...

Ps.właśnie zajadam sie ciastem plesniak uwielbiam je:))

jestem popołudniu..
oglądalismy na dvd pierwszą część Sagi-Zmierzch....
ależ lubie ten film...to znaczy patrzeć na Edwarda:-D:-D:-D

Tasha dziękowac ;))

Pirania czyli CC zaklepane:tak:

Misia mi tez się wydaje ,że owu już miałas ,ale może jak raz trafiłaś na O + 12h;-)nie łamać sie bo to nie pomaga-zachodzisz wiec się nie stresuj:-)

Kinga no to doopki wymoczone..

Galuuuuuuuu???? no weź coś skrobnij :sorry:

Marzycielka -jak tempka idzie w górę to już po owu;-)trzymam &&&&&&&& za owocne działania :)

Patrysia* ja też lubię to ciacho:)) my lodami dzis zyjemy-a po obiedzie była gorąca szarlotka też z ...lodami:-D

Tusia P..W..:-D

reklama
MAMA ja też lubie ten film:)oglądałam 2 części:)lody i za mną chodzą :p
ANDZIAK hehe ja i M z grudnia jesteśmy(ja 7 a M 15)Domis 8 październik Alanek 18 styczeń i teraz Marcelek termin na 26 września :D

edit:jeszcze chrześniaka mamy z 7 stycznia :p

Do góry