reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kociatka - głowa do góry, z takim arsenałem na pewno masz niskie ph, więc wszystko powinno być si:tak:, co do bólu i śluzu to nie pomogę, bo zawsze miałam owu bezobjawowe bez dużego śluzu i bez bólu

Natusia no u mnie juz dzieciaczki spia wiec mam chwilke dla siebie ;-)
ja juz czuje sie lepiej, gardlo juz tak nie boli :tak:
Dla ciebie Natusiu duzo zdrowka i oby bol gardla wkoncu przeszedl ;-********
Misbella to jeszcze troszke i juz bedziesz wiedziala kto zamieszkal w twoim brzuszku :tak:

Dobry wieczor dobre kobietki!!!!

....ja tez poprosze lekcje o szyjce...
mama dziekuje za info od Piranhy

Babeczki ja uciekam pod prysznic i zaraz do was jeszcze wlece, a tak na szybko... to jajnik juz nie boli i wszystko wskazuje pomalu na France. No ale co tam, jak ma byc to bedzie, najwazniejsze ze wyniki ok, wy tutaj jestescie i dzieki Wam wciaz mam ochote i sile do walki o baby... dziekuje

kociatka pod moim serduszkiem rośnie dziewczynka:biggrin2:Kurcze ja też mam 30go wesel i nie mam pojęcia w co się ubrać:szok:u mnie brzuch już jest bardzo bardzo widoczny i na pewno nie uda się go choć delikatnie ukryć:-pcieszę się na bo to wychodzi za mąż koleżanka ze studiów i będzie spotkanie po latach:-pi też panieński mnie czeka (na pewno ostra imprezka) a ja przy soczku albo przy karmi:-(ale czasem trzeba się poświecić hehe na pewno jest warto!!!!Jak ja zazdroszczę Piranhi!!!!!!!!!!też już chcę mieć dzidzię tu przy sobie:-(

My zdecydowaliśmy się na Ulę, ale bardzo mi się jeszcze podoba Sara, Jagoda, Róża, Lidia:-)
MissBella a masz jakieś marzenia co do płci????
Mąż właśnie na mnie nakrzyczał,że maluję paznokcie. Chyba to nie szkodzi dziecku??????????:szok:

My zdecydowaliśmy się na Ulę, ale bardzo mi się jeszcze podoba Sara, Jagoda, Róża, Lidia:-)
MissBella a masz jakieś marzenia co do płci????
Mąż właśnie na mnie nakrzyczał,że maluję paznokcie. Chyba to nie szkodzi dziecku??????????:szok:

Z całego serca chciałbym córeczkę, zawsze chciałam mieć Zuzę, teraz to imię jakoś mniej mi się podoba ale jeśli to będzie dziewczynka to pewnie przy nim zostanę.

Ja od początku ciąży mam cały czas pomalowane paznokcie i kurczę nie zastanawiałam się czy to przypadkiem nie szkodzi Maluszkowi :confused:

MissBella więc trzymam kciuki za Zuzę:-)Jeszcze żadnych przypuszczeń co do płci nie było?Starałaś się dziewczynkowo?
Myślę,że pomalowane paznokcie to na pewno dziecku nie szkodzą ale ten smród fuuuuuujjjjjjjj. Wietrzyć całą noc będę pokój!!!!!

reklama
Do góry