reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej dziewczynki:-)

parę dni mnie nie było, bo najpierw dopadła mojego synnka jakaś jelitówka, potem przeszła na M i teraz trochę na mnie:dry: byłam też na szkoleniu z pracy, wczoraj wróciłam.. chciałam powiedzieć, że piszecie posty w zastraszającym tempie:-Dnormalnie nadrobić nie da..
co u Was? mama jak tempka?

miłego dnia:tak:

reklama
witajcie..
szkoda ,że nasi odpadli-nawet ja ogladałam mecz..
no cóż...
szkoda bo kilka dobrych razy myślałam ,że bramka..

u mnie tempka poszła w górę..
@ brak
test negatywny..

Obserwacja cyklu - enpr.pl

pozdrawiam i miłego dnia-u nas w nocy była taka burza:szok:to znaczy burze bo chyba ze 4 i lało!!!

info od Piranii

dziękuję wszystkim za zainteresowanie.
pionizacji nie wspominam dobrze;(
ale dzis juz czuje się lepieji nareszcie chodzę wyprostowana a nie zgieta jak babulinka.
Mała początkowo nie umiała chwycić (.) bo późno Ją dostalam i przyzyczaiła się do butelki,ale załapała co i jak a na szczęście pokarm mam.
nie ukrywam ,że mam strasznego doła w takim miejscu i odliczam dni do poniedziałku czekając na niego jak na zbawienie..

Kaja jest najgrzeczniejszym i najspokojniejszym dzieckiem na sali..

mykam na sniadanko.

Monico - moja przyjaciółka ma wkładkę mirena już 5 rok i jest bardzo zadowolona, waga jej nie wzrosła a libido to nigdy za specjalne nie było;-), więc nie wiem czy zmalało czy pozostało bez zmian, ale w listopadzie mija 5 lat jak ją ma i będzie zakładała ponownie mirenę

tasha wielkie dzięki za informacje, buziaki

czolem dziewczyny
best30_%28www.e-gify.pl%29.gif

slonce7_%28www.e-gify.pl%29.gif
pieknie swieci, ale tylko na dworze, bo w sercu wielki zal po wczorajszym
pilka_nozna19.gif
. Jejku mielismy tyle okazji... i nic. Szkoda.

Neomi u mnie jest identycznie jak u Ciebie, najpierw testy, wyliczenia, obliczenia, boboseksy i czekanie... nadzieja...i co?...czar pryska, i znowu to samo... tak co m-c
UDA NAM SIE!!!!:-)

Patrysia gratuluje, teria juz za toba, a praktyczny przed... 9 lipca trzymam mocno kciuki.

Misia
@ jak jej nie ma to nie trac nadzieji, test pozytywny wcale nie musi wyjsc od razu &&&&&&&&&

Asiuniak
sliczna mamusia z ciebie i super dzieciaczki

Edi &&&&&&&&&&&&& za staranka

Kinga
super ze napisalas informacje o badaniu szyjki, Mi sie to przydalo, juz poczytalam i wydrukowalam. Dziekuje dobra kobietko

Ewcik
mam nadzieje, ze jelitowka juz opuscila twoj domek i teraz bedzie juz dobrze &&&&&

Mama
&&&&&&& caly czas trzymam. Dzieki za wiadomosc od Piranhy

Piranha
odpoczywaj jeszcze w tym szpitalu, super ze Kaja jest taka grzeczna, buziaczki

Dziewczyny milego dzionka

Ostatnia edycja:
Ja po weselu.Jakos zyje.ale musialam wstac wczesnie bo Filip ma dzis rocznice komunii.Tesciowa juz rano pojechala wiec pewnie nawet sie nie zdrzemne.
Ah jak widzialam te male dziewczynki w tych pieknych sukienkach to troche mnie scisnelo ze ja tak corci nie bede stroic.Normalnie im zazdroscilam

Mama, ale nic straconego!!! Super tempka idzie w górę, może za szybko na test? Kiedy masz zamier go powtórzyć? nie wyrzucaj go może się pokaże cień cienia...:tak: welkie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;**

Dzieki za info od Piranhy, no oby raz dwa doszła do siebie i jutro już była w domku z Kajusią;**

Ewcik,
jak się czujecie?

Truskaffcia, miłego dzionku:* U nas strasznie wieje, w kościele zmarzłam.

Andziak
wiem co czujesz... ściskam Kochana;* a jak wesele? udane?

Kasia, Noemi, Marzycielko
(jak temp?) jak samopoczucie?

monico, ja sobie zakładam mirene po drugim porodzie-juz postanowilam z moja gin, że to najlepsza metoda bynajmniej dla mnie:tak: koszt dość wysoki, ale się zwraca i nie trujemy organizmu.
A ty zakładasz? Kiedy? zdaj relacje co i jak jestem ciekawa jak to u mnie bedzie...

Ja nie mogę przełykać masakra...juz nie wiem jak się ratować przed tym bólem i duszącym kaszlem. mały też ma katar...ehh same wirusy...
Ide szykować obiadek, potem zmykamy na urodzinki. Choć nie mam na nic choty...
Jeszcze ten mecz.... najbardziej szkoda kibiców... ehhh szkoda;((
zlosc19_%28www.e-gify.pl%29.gif
indonezja.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam dziewczyny :-)
Mama dziekujemy za super wiesci od Piranhi :tak: fajnie ze malutka taka grzeczna ;-)
Mama tempka piekna, a testem sie nie przejmuj :tak:
Natusia ja tez czesto mialam infekcje gardla i najgorzej bylo kiedy nie moglam przelykac, takze wiem co czujesz. moze sprobuj czyms poplukac gardlo np szalwia?

U mnie tempka troszke w gore:tak:, ale jakos na nic nie licze ;-)

Andziak napewno bylo ci smutno kiedy kuzynka opowiadala o swojej coreczce, a ona wie ze bedziesz miala synka?

Milego dnia dziewczynki dla was wszystkich! :-)

reklama
Do góry