reklama
mama tak torszeczke Ci zazdroszcze, bo widze, ze masz i syncia i coreczke
u nas w rodzinie ostatnio wszystkie chlopakow urodzily
teraz wszystkie babcie, ciotki i prababcie na jakas dziewczynke czekaja
A zyje sie dobrze. Tu gdzie mieszkam na poludniu klimat nie jest zly. Zimy dosc lagodne, a lata cieple, czasem nawet bardzo. Jedyny minus to to, ze od 3 lat w lecie non stop pada deszcz

A zyje sie dobrze. Tu gdzie mieszkam na poludniu klimat nie jest zly. Zimy dosc lagodne, a lata cieple, czasem nawet bardzo. Jedyny minus to to, ze od 3 lat w lecie non stop pada deszcz

P
patrysia*
Gość
A tak mam super humor ale niestety nie ma większych miminków żeby to pokazać i pozarażać tych którym to potrzebne więc dałam największy jaki znalazłam
to się zarazam bo mi jakos takoś...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Misia no to git!! dobry humor nie jest zły
jak to mówią
)
tak trzymaj
)
Patrysiak jeszcze trochę i będziesz u siebie pępkowe piła
))
herbatka na laktacje tak jak ja
))
Lenka no mi się "trafiło" ,że mam parkę bo działania były w te same dni cyklu-10,12 i 14 d.c. i raz córka a raz synek
i jestem przeszczęśliwa,że mogę się spełniać w wychowaniu i dziewczynki-wczoraj tłumaczyłam Zuzi co to jest okres
oczywiście Jej odpowiedz to :
JA NIE CHCĘ !!!!

I w wychowywaniu synka
Edi witaj
Patrysia * a co to za humorro??
czekoladkę ????
lecę na to solarium
pa kochane

tak trzymaj
Patrysiak jeszcze trochę i będziesz u siebie pępkowe piła
herbatka na laktacje tak jak ja
Lenka no mi się "trafiło" ,że mam parkę bo działania były w te same dni cyklu-10,12 i 14 d.c. i raz córka a raz synek
i jestem przeszczęśliwa,że mogę się spełniać w wychowaniu i dziewczynki-wczoraj tłumaczyłam Zuzi co to jest okres

oczywiście Jej odpowiedz to :
JA NIE CHCĘ !!!!

I w wychowywaniu synka
Edi witaj
Patrysia * a co to za humorro??
czekoladkę ????
lecę na to solarium
pa kochane
Nie wiem co mi odbija ale buzia jarzy mi się non stop normalnie już mnie policzki bolą 
Ale fajnie jest dla odmiany tak się czuć i nie mieć smutnej miny :-( tylko cały czas

:-)
;-) więc chodzę i zarażam wszystkich dookoła i wszystkich których można więc jak ktoś chętny po przesyłam Zobacz załącznik 476897Zobacz załącznik 476897

Ale fajnie jest dla odmiany tak się czuć i nie mieć smutnej miny :-( tylko cały czas

P
patrysia*
Gość
MISIA hehe 
MAMA aj pogoda od kilku dni do dopki i tak smętnie mi przez to...i też ogólnie tak jakoś...
MAMA aj pogoda od kilku dni do dopki i tak smętnie mi przez to...i też ogólnie tak jakoś...
reklama
edi hej:-)
mama to Ci sie pofarcio:-) mam nadzieje, ze i mnie bedzie dane spelnic sie w wychowywaniu corci, ale jak Bog da drugiego lobuziaka to tez przyjme go z otwartymi ramionami
Ja uciekam do pracy za niedlugo
patrysia widze, ze spodziewasz sie trzeciego dzieciatka
wiesz juz kto u Ciebie w brzuszku mieszka?
mama to Ci sie pofarcio:-) mam nadzieje, ze i mnie bedzie dane spelnic sie w wychowywaniu corci, ale jak Bog da drugiego lobuziaka to tez przyjme go z otwartymi ramionami

Ja uciekam do pracy za niedlugo

patrysia widze, ze spodziewasz sie trzeciego dzieciatka

Podziel się: