reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nic tak jakoś
:-)
brak słonka mi doskwiera i palma mi odbija heheheh śmieje się do monitora i tyle ale musi to śmiesznie wyglądać jak ktoś patrzy na mnie :-p

Ostatnia edycja:
reklama
mama tak torszeczke Ci zazdroszcze, bo widze, ze masz i syncia i coreczke:tak: u nas w rodzinie ostatnio wszystkie chlopakow urodzily:rofl2: teraz wszystkie babcie, ciotki i prababcie na jakas dziewczynke czekaja:-D
A zyje sie dobrze. Tu gdzie mieszkam na poludniu klimat nie jest zly. Zimy dosc lagodne, a lata cieple, czasem nawet bardzo. Jedyny minus to to, ze od 3 lat w lecie non stop pada deszcz:baffled:

Misia no to git!! dobry humor nie jest zły:-Djak to mówią :))
tak trzymaj :))

Patrysiak jeszcze trochę i będziesz u siebie pępkowe piła ;)))
herbatka na laktacje tak jak ja ;)))

Lenka no mi się "trafiło" ,że mam parkę bo działania były w te same dni cyklu-10,12 i 14 d.c. i raz córka a raz synek ;)
i jestem przeszczęśliwa,że mogę się spełniać w wychowaniu i dziewczynki-wczoraj tłumaczyłam Zuzi co to jest okres:sorry2:
oczywiście Jej odpowiedz to :
JA NIE CHCĘ !!!!
:-D:-D

I w wychowywaniu synka :)

Edi witaj ;)

Patrysia * a co to za humorro??
czekoladkę ????

lecę na to solarium :)

pa kochane ;)

Nie wiem co mi odbija ale buzia jarzy mi się non stop normalnie już mnie policzki bolą :-D
Ale fajnie jest dla odmiany tak się czuć i nie mieć smutnej miny :-( tylko cały czas:tak::-D:happy2::-):happy:;-) więc chodzę i zarażam wszystkich dookoła i wszystkich których można więc jak ktoś chętny po przesyłam Zobacz załącznik 476897Zobacz załącznik 476897 e058.gife058.gif

reklama
edi hej:-)
mama to Ci sie pofarcio:-) mam nadzieje, ze i mnie bedzie dane spelnic sie w wychowywaniu corci, ale jak Bog da drugiego lobuziaka to tez przyjme go z otwartymi ramionami:tak:

Ja uciekam do pracy za niedlugo:-p
patrysia widze, ze spodziewasz sie trzeciego dzieciatka:zawstydzona/y:wiesz juz kto u Ciebie w brzuszku mieszka?

Do góry