reklama
kate bo to masz troche tych truskawek;p
ja w polsce mam gigantyczne drzewo z czereśniami i zawsze tyle tego jest ze pol rozdajemy bo idzie oszalec ale w tym roku mnie ominelo:/
mnie przed chwila zaczelo znow pobolewać lekko podbrzusze tak jak na @ ale dzis juz mojej lekarki nie ma to aby do wtorku wzięłam nospe i mysle ze sie uspokoi;/ zauwazylam ze te bole sie zaczynaja jak dziecko tak mocno sie wierci moze w kanał chce wejsc;p
ja w polsce mam gigantyczne drzewo z czereśniami i zawsze tyle tego jest ze pol rozdajemy bo idzie oszalec ale w tym roku mnie ominelo:/
mnie przed chwila zaczelo znow pobolewać lekko podbrzusze tak jak na @ ale dzis juz mojej lekarki nie ma to aby do wtorku wzięłam nospe i mysle ze sie uspokoi;/ zauwazylam ze te bole sie zaczynaja jak dziecko tak mocno sie wierci moze w kanał chce wejsc;p
jak mieszkalam w polsce to na dzialce miałam takie calo roczne i normalnie to przez ten czas wakacji i do listopada sie ich zawsze tyle uzbierała i pelno mroziliśmy i dzemy bo na placki nam sie zawsze przydaly 
ja to bym sobie jagody takie nasze polskie zjadla bo tu sa nie dobre;/
ja to bym sobie jagody takie nasze polskie zjadla bo tu sa nie dobre;/
P
patrysia*
Gość
PIRANHA to super że zapalenie juz nie dokucza
)
DARIA a może macica tak reaguje na ruchy?bo jednak masz drobny brzuszek...
LENA nie wiem czy chodzi o mnie czy o PATRYSIAK?bo u mnie jak widac na suwaczku będzie Marcelek
)
MAMA oj też chę takiego relaksiku...a ja nawet nie mam z kim pogadulac tutaj
DARIA a może macica tak reaguje na ruchy?bo jednak masz drobny brzuszek...
LENA nie wiem czy chodzi o mnie czy o PATRYSIAK?bo u mnie jak widac na suwaczku będzie Marcelek
MAMA oj też chę takiego relaksiku...a ja nawet nie mam z kim pogadulac tutaj
Ostatnio edytowane przez moderatora:
PIRANHA to super że zapalenie juz nie dokucza)
DARIA a może macica tak reaguje na tuchy?bo jednak masz drobny brzuszek...
LENA nie wiem czy chodzi o mnie czy o PATRYSIAK?bo u mnie jak widac na suwaczku będzie Marcelek)
MAMA oj też chę takiego relaksiku...a ja nawet nie mam z kim pogadulac tutaj![]()
tak wlasnie mysle czy to nie od tych ruchow bo czytalam na necie ze jak dziecko np jest za duze do brzuszka to macica sie naciaga i to sa takie wlasnie bole;/zobaczymy we wtorek co powie lekarka
Kasia jak mąż wróci to trzeba bedzie jechać do Poznania ..
jeszcze drzwi w aucie nie wymieniliśmy bo nie znaleźliśmy w naszym kolorze a juz kolejny wydatek
pranie wstawiłam ...cichooo sza bo jeszcze pralka siądzie a kupiona w listopadzie więc ma 8 m-cy...
Monico a Ty jaki masz plan na zrzucanie kilosów???
Daria dziękuję kochana
a Ty co mi dokuczasz i mysz z miotłą wstawiasz !!!
sama dopiero tak zamiatałam)
Tobie również miłego-no pogoda beznadziejna a my jutro mamy pikniko-ognisko pożegnalne w szkole u Zuzki z przedstawieniem dla pani....
mama hmmm. wiem co powinnam, np nie podjadać, jadać normalne obiady zamiast chwytać coś w biegu, np ciastko bułkę, wyeliminowac chociaż w części słodycze i piwo Karmi i nie jeśc po 18/19
poza tym kupuje hula hop bo u mnei wiadomo najgorzej teraz z talią, w sumie wróciłam do wagi sprzed ciąży, ale to nie jest moja ukochana waga

Andziak0307
Fanka BB :)
Tyle sie napisalam i poszlo w .....
moze pozniej sprobuje
moze pozniej sprobuje
reklama
Marzycielka12
Fanka BB :)
czesc dziewczyny.
witaj Lena i powodzenia w starankach ;-)
ale u nas dzis wieje
poczytalam co tam naskrobalyscie ale jakos nie mam weny do pisania.
Pozdrawiam i zycze milego popoludnia ;-)
witaj Lena i powodzenia w starankach ;-)
ale u nas dzis wieje

poczytalam co tam naskrobalyscie ale jakos nie mam weny do pisania.
Pozdrawiam i zycze milego popoludnia ;-)
Podziel się: