reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wszystkim zaciazonym gratuluje.O zespole napisze jak sie lepiej poczuje.U mnie dzis i fizycznie i psychicznie kleska.Dol sie poglebia.Dzis pierwszy raz sie poplakalam.I wcale nie czuje sie lepiej . Sory ze tak smece wiem ze nie wszystkie to rozuniecie dobranoc

Kociatka GRATULACJE!!!! jej co za wieści:))) Super! No i zaciskamy &&&&&&&&&&&&&&&&&:*

Marzycielko,
mam tak samo-niby na luzie, ale jednak myśli się czy dziś można, i sylka i jakie ph....ehhh my baby;)))
Mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&& obys w ciąży do wizyty u ginka była;))

Piranha, Jakkkkiii słodziak;***
Słodkich snów;*

Tusia, no wzięłam Bisocard 5mg a ty w jakiej dawce bierzesz? Wzielam tabl uspokajajaca i po godz pomoglo, mam za duzo stresow osttanio zwalam to na to....ehhh

Ewcik wstaw wykresik?:)

nullka u mnie tak samo tesciowie do rany przyłóż....Mąż tez od zawsze kąpie małego choc mam trochę wolnego i tez sporo z nim czasu spedza;)
Tak, Martika jest w ciąży;)))

Dziewczyny jakie zajęte miejsca???;) No co wy bierzemy się za robotę:-D

Jestem padnieta, ide sie kapac . Spokojnej nocy i kolorowych snów;*

Mama..... ???:(

Kociatka gratulcje, bedziesz miec taka samą róznice miedzy dziecmi jak ja mam
Ewcik również mocne gratulacje !!!
Piranha, jaki krzysiu jest słodki !!!
Ja dzisja cały dzien maraton z pracą, od 7 rano i jeszcze mi troche pracy zostało pewno 3 godzinki mi zejdzie

reklama
dziewczynki, dziękuję Wam za te wszystkie gratulacje, mam nadzieję, że nie za szybko się pochwaliłam... może się dziwicie, że tak piszę, ale naprawdę nie dociera to do mnie.. myślałam, ze długo długo będziemy się starać, a tu taka niespodzianka:-)

pirania udały Ci się dzieciaczki, Krzysiu normalnie mały model:tak:

natusia prosze kochana Obserwacja cyklu - enpr.pl

dziewczynki, idę spać.. w piątek powtarzam betę, a we wtorek idę do ginki.. nie wiem, czy jest sens tak wcześnie usg robić, ale na pewno po receptę na Dupka pójdę

kolorowych snów:-)

Do góry