reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czesc dziewczynki

u mnie takie piekne sloneczko, super :-) Dzis pranie, sprzatanie i wyjezdzamy do PL. Juz nie moge sie doczekac tej wspanialej pogody.

Ewcik..... ach ta twoja ginka.... spojrz ile dziewczyn ci napisalo, abys sie nie martwila....Wszystko bedzie dobrze, 3mam mocno kciuki
Andziak wszytskiego naj....
Piranha dziekuje za odpowiedz i pomoc z dupkiem
Kinga teraz to juz bedzie wszystko dobrze :-)
Czarodziejka jejku jak ty masz fajnie, tylko kilka dni i odpoczywasz, pewnie walizki juz spakowane ????
Marzycielko wow ja tez juz odliczam dni do wakacji, u nas koncza 19 lipca

Dziewczyny pisalyscie ze u was burze za oknami, u mnie tez byla wielka, ba nawet powiedzialabym ze gradobicie ale w domu. Moj M tak mnie doprowadzil do szlau, ze myslalam ze szlak mnie trafi ... a jakie pioruny walily....:wściekła/y::wściekła/y:. Najgorsze w tym wszystkim jest to ze burza nadeszla w samym srodku owulacji, no a same pewnie wiecie, ze po takiej burzy sie juz nic nie chce. Ja nadal jestem wsciekla, ba nawet za bardzo z nim nie gadam. To ja tutaj temp mierze, testy owul robie a on....:wściekła/y:. Tak wiec kolejny cykl do smieci.

Kiedys dawno temu jak czytalam wasze posty, gdzies wyczytalam o syropie, ktory sie pije i ponoc pomaga on poczac chlopca. Jesli ktoras pamieta to prosze napiszcie nazwe, bede w PL to kupie pewnie z 5 butelek.
Jesli ktoras moze to napiszcie co ja mam mu jeszcze kupic aby jego zolnierzykow bylo wiecej, ja mu pdaje L-carnityne i mace. A i jeszcze jedno mi sie przypomnialo, jakie wy pijecie ziolka, czy one sa na owulacje?? W PL bede miala czas rano to chcialabym zaliczyc apteke i sklep zielarki.... ja mu teraz pokaze, bedzie lykal i lykal teraz takie serie, aby tylko mi pozniej podolala...;-);-);-)

Dziewczynki zycze wam wszystkim milego i slonecznego dzionka, wielkie buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
sharm-el-sheikh--dla-tych-co-lubia-nurkowac.jpg

Dzien Dobry:)))))
Komu kawki komu?
Obudzilam sie dzis wczesniej....jakby miala nosa ze zaraz mnie "zaleje" @
nawet nie wiecie jak sie ciesze ze dostalam wreszcie tego okresu...akurat skonczy mi sie przed samym wyjazdem!!!!! poza tym juz chodzilam zla jak osa i jadlam co popadlo..tak te hormony we mnie buzowaly!!!!
Dzieci jeszcze spia a ja kawkuje...
Piekny mamy dzien:)))))

ps: z milych wiesc...maz mi nareszcie kupil autko!!!! malego citroena..typowo miejski samochod
Bosheeee wreszcie bede wolna i niezalezna:))))
MILEGO DNIA DZIEWCZYNKI

Czarodziejko super news, masz swoje autko i jestes niezalezna :-)
Jesli serwujesz to swoja wspaniala kawke z ekspresu to ja, ja chce :-). walizki sapkowalas???

Kasia uk , ten syrop to Guajazyl , pić przed owulką - podnosi ph
mozna też zażywać Alka Selzter Gold - podnosi ph
Ty też się starasz o synka ? Ja też będę .

KASIU UK - hi hi jakbys zgadla..walizki juz na wierzchu i chlopcy caly czas sie ich czepiaja!!!!
puki co od kilku dni prasuje rzeczy potem tylko szybko powkladam, pozapinam.
W sobote jedziemy jeszcze na ostatnie zakupy...
i wtedy juz zaczne pakowanie do walizek.

Co do wyjazdu...ciesze sie bardzo..choc nie polecimy w sierpniu do Egiptu tak jak planowalismy bo maz kupil samochod...no cos za cos...
W planach na sierpien i tak mialam Lubelszczuzne, na ktora pojade ale juz tyle lat w egipcie nie bylam a taka mialam ochote..no nic najwyzej polecimy w marcu albo w przyszle wakacje...dla mnie auto jest teraz wazniejsze!!! syn idzie do szkoly od wrzesnia i bede go wozic...
Zebysmy wiedzieli ze sierpien nam odpada to do wloch pojechalibysmy na troche dluzej..tak z tydzien
no ale juz sie nie oplaca biletow przebukowywac!

Czarna dziekuje, juz sobie spisalam na karteczke i wrzucam do torebki. Ze mna to tak roznie, najpierw kilka cykli staralam sie typowo o chlopca, pozniej o dziecko no a teraz typowo postanowilam o chlopca, tylko jak teraz byla taka wspaniala okazja, owulacja wypadla w sama pelnie to co... huk, gradobicie itp. u nie to jeszcze troszke i stukie dwa latka jak sie staram, no ale to jest takie staranie, ze albo bzyku- bzyku w jakies tam sobie dni, bez testow i wspomagaczy no a teraz juz kilka cykli z testami. Tylko M nie daje rady :-)

kasiu , doczytałam jeszcze ze "ściągi od Pirani" że drugi syrop to Robitussin
te syropy to się stosuje : 3-4 dni przed owu po łyżce stołowej 3xdziennie

zarodziejko wakacje i tak zapowiadaja sie wspaniale :-) Ja nigdy nie bylam we Wloszech, w tamtym roku bawilismy sie i relaksowalismy w Hiszpani... zakochalam sie w tym kraju, no i tak przy winku rodzinnie uznalismy ze kolejne wakacje w e Wloszech, no ale komunia cory, jeden wyjazd na impre do PL i teraz 3 tygodnie pozniej znowu wyjazd do Pl na wesele, tak wiec koniec marzen i planow na Wlochy. Jedz a pozniej opiszesz mi jak bylo, sama jestem ciekawa jak tam jest

reklama
Kasiu uk - jasne ze ci opowiem po powrocie...ja drugi raz lece do Wloch przy czym teraz typowo wakacyjnie.
porobie zdjecia i cos potem powstawiam:))))
Dobrze ze w Polsce jest pogoda:))) chociaz te upaly ostatnie sa trudne do wytrzymania...nie wspomnajac juz o burzy....

Do góry