reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha wydaje mi sie ze Kaje mecza kolki i dlatego płacze
Daria ja miałam identyczna hustawke z owieczka jak Ty i ona jest większa od tej co ma pirhania a teraz mam Graco jeszcze wieksza niz ta z owieczka i jestem bardzo zadowolona, ta w owieczką miła troche wiecej bajerów ale ta jest sporo wieksza a ja mam duże dzieci. Ja jednego i drugiego duzo w hustałam w hustawce a żadnego nie usypiam kołysząc tak, ze to wszystko zalezy od dziecka, starszego kładłam do łóżeczka i wychodziłam i spał a Alana albo połoze i spi albo delikatnie przewioze we wózku pare minut i spi

a powiedz mi ta co masz graco tez nadaje sie do malego dziecka? bo ta owieczka byla taka otulna dla dziecka milutka fajna :) lubialam ta owieczke i maz jest za nia sama nie wiem ;/ a ta graco tez sie tak samo rozklada jak ta owieczka do siedzenia lub spania ?

reklama
daria ona jest od urodzenia, ma 3 pozycje leżącą, półleżącą i sidząca, zaraz poszukam ci jej i wkeje link

ok to zobacze sobe zaraz:) a ona jest kubelkowa jak ta owieczka czy nie :) jak nie to nawet lepsza :) jeszcze widzialam hustawki firmy bright starts tez ciekawie wygladaja :)

Daria ona ma dużo wiecej miesjsca, mój 2 latek sie do niej mieści ( tylko jest za ciężki), w tamtej owieczce na 7 miesięcy juz nie mógł sie zmieścic

namowie męża w tym tygodniu i pojedziemy obejrzeć te huśtawki w sklepie :) dzis nie dam rady bo musze do lekarza jechac ;/
nadie w tej owieccze hustalam tak do 11 miesiaca bo pozniej ona byla troche ciezka i hustawka nie dala rady:-D strzelala przy huśtaniu ;d

czesc dziewczyny
czarodziejko pamietam, ze pisalaś o jakimś fajnym nocniku jak uczyłaś Maksa sikac, czy możesz mi przypomniec?

kate my mielismy Fisher Price taki grajacy...
Mniej wiecej cos takiego..przy czym ten chyba nowszy
FISHER PRICE MUZYCZNY NOCNIK ZE SPŁUCZKĄ PO POLSKU (2439951468) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

juz znalazlam bo ktos uzywany wystawia:
mialam doklasnie ten model
img9306f.jpg

kasia uk , ja mam te wszystkie wskazówki Pirani wydrukowane , i nie skopiowałam tego - może Pirania poda nr strony na której to było - może pamięta...
Kasiu , ja narazie nic nie stosuje ale niebawem zacznę , tzn chce kupić paski do mierzenia ph , pytałam w aptekach i nie mają więc zostaje mi internet , mój natomiast nic nie bedzie łykał - bo nie wierzy w planowanie .

reklama
Czarna dziekuje, ja natomiast przez dluzszy czas lykalam wit b compleks, i to dzieki niej pojawiaja sie dwie piekne krechy na testach owulacyjnych, na razie tylko na tych testach ale juz niebawem pojawia sie na tym drugim.... jestem pewna i wierze mocno w to :-) Moj M lyka mace, l-karnityne, ja ten cykl tylko z kwasem foliowym i przepysznym napojem cytrynowym ( wiecej soku z cytryny niz wody), kilka razy popijalam tez wode z soda :eek: Tyle ze ten cykl poszedl na straty, przytulanko bylo dwa dni przed owul i nie bedzie z tego fasolki.

http://enpr.pl/3536

Ostatnia edycja:
Do góry