reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

iced_cappuccino.gif

Witam i ja
Czy ktos zyczy sobie kawke?:))))))))..zapraszam:)
tusiu, natusiu FILMIK WYSLANY:)))))
Nullko nie zaluj!!!! jakos przekonuje mnie ta metoda o+12....Ciesze sie ze znowu zczelas staranka:)))))

reklama
witam

czarodziejko a ja sie zastanawiam czy nie pospieszyłam sie za bardzo i czy w razie czego metoda ta zadziała???

Ph po stosunku obnizyłam w nocy do około 4,7-5,0 a teraz patrze a mam 5,5-5,7 MASAKRA i juz nie wiem czym obnizać. Zreszta i tak pewnie za późno bo przytulanka była o godz. 0:30

a tu wczoraj cyknełam tel fotke Filipowi jak sie bawił w wodzie... :) potem usune

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nulleczko nie stresuj sie...nie wiadomo czy w ogole zajdziesz w tym cyklu....mi sie dziwnie wydaje ze nie zaskoczy tym razem..juz bylo ponad 12 godzin?!!! wiec szanse chyba mniejsze,,,jak sie uda to bede mile zaskoczona!!!!!! wydaje mi sie ze wazne ze po przytulankach obnizalas ph...

Truskawka.jpg

Truskaffko i ode mnie spoznione lecz szczere zyczenia urodzinowe:)))))
Niech sie spelniaja Twoje pragnienia i wszelkie wizje:) badz szczesliwa:)))

dzien dobry wszystkim :-)
u nas dzis fajnie chlodnie bo po deszczu a pozniej pewnie znow parowa;/
a w polsce jaka pogoda?

ta lekarka nigdy mi nie podaje zadnych wymiarow tylko sobie drukuje dla siebie :)ostatnio jak wypytalam czy duze dziecko bo nadia byla mala to wtedy mi powiedziala ile wazy i to tyle;p
no i w ksiazeczce wpisala ile ma szyjka. a tym razem zbadala i nic nie powiedziala procz tego tekstu i ze tabletki mam brac :)

Dzis pada i dzis wracamy do domu.Opalilam sie na czerwono plecy bola/I niepotrzebnie mialam gore stroju bo mam biale slady od zawiazywania.A i tak mialam top na brzuch.Wiec moglam biustonosz zdjac to bym opalila caly dekold.A tak smiesznie wygladam.No i mam biale slady od okularow.Maz sie ze mnie smieje.Tak samo nogi z przodu opalone z tylu nie bo na brzuchu sie nie poloze.
Zobaczycie na fotce jakie mam fajne spodenki i gore stanika.Chlopcy opaleni ale takich plazowych dni dwa gora trzy .A sloneczny plazowy jeden wczoraj.

Ostatnia edycja:
Andziak fajnie że jestescie zadowoleni z wakacji nad morzem:) Czekamy na fotki.

My nad morze jedziemy w sierpniu... tez bardzo lubie :)

Kinga fajny ten Twój sunuś :-) W okularach wygląda czadersko :-)

Andziak to pewnie odpoczęliście sobie nad morzem :-) moja siostra jest w Jantarze od tygodnia i bardzo narzeka na pogodę. Dzis zawiozłam na autobus rano mamę bo do niej dojechała, powiedziałam żeby zabierała ze sobą ten upał bo ja chce spokojnie popracować , żeby sie ze mnie pot nie lał strumieniami tak jak teraz

Ja jeszcze 13 dni i tez urlop - czekam z utęsknieniem, a teraz nie ma lekko i trzeba najpierw robote zrobić żeby potem w spokoju wypoczywać.

Artystow i gwiazd w Miedzyzdrojach nie spotkalam.Z dziecmi nie dalo sie na nich czekac.
A w poniedzialek wizyta i polowkowe.Mam nadzieje ze teraz bedzie widac plec bez dwoch zdan.Szkoda ze nie zobacze tak jak w suwaczku...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry